ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2093
26.7.13 13:24

@tiptop frndička ;). Já mám další ko 8. srpna, zatím po měsíci ;).
Tak to jsem zvědavá, co ti odpoví, doufám, že to budou dobré zprávy!

Zase bliju, ach jo :nevim:. Už teda ne tak často, tak aspoň, že tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
27.7.13 08:49

Tak holky, za dvě hodiny vyrážíme. Byt máme přecpaný taškama, už se není kam hnout. Navrchu hromady trůní dva nočníky :mrgreen: Těšíme se, ale to hrozné vedro nám moc na kola nenahrává. Když tak to jistí bazén. Až se vrátíme, hodím sem nějaké fotečky těch našich cestovatelek.
Jinak vám všem přeju úspěšné další kontroly a užívejte si bříšek. Nejvíc ale všichni myslíme na @tiptop :hug: Hodně mě to zasáhlo, hlavně když koukám na svoje holky. Přeju ti, aby bylo všechno v pořádku a za rok vám doma řádily jako teď právě ty moje (zrovna mi jezdí na motorkách po nohách :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
29.7.13 11:18

Krásný den děvčata, tak se nám konečně malinko ochladilo ;). Chci se s vámi podělit o novinku a tou je, že jsem se v sobotu stala paní :lol:. Bylo to krásné, akorát bylo moc vedro… jinak jsme v pořádku a co vy ostatní? Jak se daří? Moc tu teď nejsem, máme starosti s tím stěhováním a tak, ale poctivě vás dočítám… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
29.7.13 12:42

@iaroska jé tak gratuluju novomanželko! A co prcek, nekopal? A jaký jsi měla šaty -přiznaný pupík nebo né?. Zvládla jsi to v pohodě, ještě v takovém vedru? @irenn no já začala blinkat, jak mám trošku hlad tak se mi začne zvedat kufr a prý,, že to je jen v i. trimestu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
29.7.13 13:23

Ahoj holky, hlásím, že po předchozím neúspěšném UZ v 20tt dnes předvedlo mimi přirození skoro ukázkově a bude to chlapeček :) Takže si ty svoje holčičky koukejte hlídat :lol:
@iaroska Gratuluji a ať jste spolu moc moc šťastní!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
29.7.13 13:38

@Tina85 jé to je hezký, už máte jméno vymyšlené? já si musím počkat až do 3.září do další poradny, zda se umoudří a ukáže pipinu nebo pindíka:-), říkali ti něco o testu na cukrovku? Má být kolem 24. týdne a já jdu do poradny až 27.týden, tak nevím zda si mám dojít pro žádanku sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
29.7.13 15:44

@iaroska moc gratuluju!

@Tina85 gratulace k chlapečkovi :potlesk: :potlesk:

@Janyyy já myslím, že to blinkání je těmi horky :roll:, už aby to přešlo. Mě říkal dr. minule o testu na cukrovku, že mi dá žádanku při příští kontrole, takže příští týden (25tt).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.7.13 17:28

@iaroska ahojda - gratulace mladá paní :kytka: Teda to jste museli být v sobotu parádně obložení ledem nebo zmrzlinou ale zase fotky budou nádherné že?
@Tina85 ááá další chlapeček - zatím převaha že? Kdo tu má ještě holčičku? Sakryš - snažím se to brát po dvou a né a né klučičí převahu předehnat - pomožte mi :mrgreen: @Janyyy vydrž -taky si myslím že ty vedra to umocnujou - nám začali zvracet i kočky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.7.13 17:33

@Martina139 vím že si to přečteš až dorazíš - ale dodatečně krásnou dovču at už na kolech či z hlavičkami nad vodou :lol: Hele já se snažím na to vůbec nemyslet! Prostě jsem to teď naprosto vypustila z hlavy - ono mám tady bulet, shánět články, informace, kde to stejně vyjde 50:50,nebo jít za vědmou - nic s tím už neudělám ale jak tady někdo psal - věřím svým holčičkám a tím že jsou každá na jedné straně tak s nimi mluvím - vždy říkám Sofinko koukej si dát komůrky do pořádku a Stelinko dohlídni na Sofinku ať je v pořádku :lol:
Každopádně jsem moc ráda že na mě myslíš - doufám že mě k tomu doktorovi objednají už tento týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.7.13 17:34

@Tina85 Taky se přidávám ke gratulaci k chlapečkovi!
A omlouvám se všem ostatním, na které jsem zapomněla, ale nějak teď moc nestíhám sem chodit a sotva dočítám co píšete…máme totiž zhruba týden a půl na dokončení přestěhování, takže manžel pracuje a ze mě je vyklízečka bytu a nandavačka všech našich věcí do krabic, což je tak jediný co zatím můžu dělat :D
Jinak já, která vždycky milovala vedro, teď trochu trpím…no holt to těhotenství asi s tělem dělá divy…už se radši skoro nevážím, protože naposledy před 3 dny jsem skoro už byla na hranici 10kg od začátku těhotenství, což mi přijde teda pekelný…ale upřímně nevím, kam ty kila jdou, protože vizuálně si nepřipadám nějak tlustší (asi to jde do prsou, ty nějak moc povyrostly :D )…na další kontrolu 14.8. a teď nějak během týdne se chystám za obvoďačkou na EKG, už jste byly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.7.13 17:39

@Radunka83 hojda! to vedro je naprosto strašný a je mi úplně naho…! Já se taky nevážím! Naposledy to bylo 7 kilo a věřím že to už zase vylezlo - jinka přes břuch 94 cm - zkuste se taky změřit prosím :lol: Jinak prsa teda nemám a je fakt že mi to taky nepřijde že by to šlo jinam než do toho žoku - těžko říct…
Jinak my se budeme také stěhovat! Ale aby to bylo napínavější tak až v září…radši na to nemyslím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.7.13 18:00

@tiptop Fakt? Tak ty taky? :-) Noooo, v září to už budeš to stěhování asi jen z dáli pozorovat ne?
Já se nezměřím, protože jako správná hospodyňka ani nemám doma metr :-). Hele a co pohyby, už cítíš? Já mám asi sportovce nebo tloustne se mnou a má obrovský břicho, protože to ani snad není kopání co předvádí, ale nazvala bych to koulením se…kolikrát to ani vůbec necítím, ale na břiše se mi při pohledu dělají přímo vlny :lol:.Vždycky si tak říkám, kterou částí těla to tam asi dělá a co tam vlastně dělá…
Holky neviděly jste na Prima Love to V lůně? Já to náhodou přepnula, když to běželo a na konci jsem brečela jak malý dítě dojetím…první díl jsem sice neviděla, ale ten druhej mi stačil…hlavně ten porod na konci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.7.13 18:18

@Radunka83 no raduš popravdě si to v tom září neumím představit- budu muset hold zapojit celou rodinu - budeme potřebovat samý ruce i nohy a já hold to budu muset pozorovat z povzdálí a rozdávat pokyny - což je pro mně - tu která si vše nejraději zařizuje sama, miluje pořádek atd celkem nemyslitelné, ale jinak to asi nepůjde- z dvojčaty to fakt asi sranda není a nebude…Už ted si říkám jestli jsme to neměli nechat až v klidu po porodu a nějakém tom měsíci…
Hele tak já pohyby cítím - víc Stelu vlevo ale vlnky na břiše zatím nemám - však ty máš asi malého basketbalistu :lol:
v lůně jsem koukala - na oba díly - bylo to hezký - ale krátký řekla bych :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.7.13 18:25

@tiptop mě taky vadí, že nemůžu nic dělat, ale jen udílet pokyny…až pak přijde na design a různý obrázky, vázy a tak, tak si snad chuť spravím…
No být tebou, tak jsem fakt opatrná a vykašlu se na to…nic nedělej, nic nezvedej a hlavně se ani moc neohýbej nebo nenatahuj (třeba mytí oken), to jsem slyšela, že si lze zadělat klidně i na předčasnej porod (samozřejmě těžko říct, kolik je na tom pravdy)…a kam se stěhujete, do většího nebo do baráčku?
To je fakt, já asi budu mít basketbalistu s pivním pupkem a malou hlavou podle posledního měření :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.7.13 20:12

@Radunka83 hele ted mám celkem nervy aby se to už dotáhlo do konce - máme podepsanou rezervačku na současný byt - ted čekáme na kupní smlouvu - jsme závislý na penězích od budoucí kupkyně abychom je mohli zase obratem dát do novýho…Ale řeknu ti, práce realitek je opravdu naho…Takže se modlím aby jsme tu kupní smlouvu podepsali co nejdřív - zítra skládáme rezervačku na nový byt (jelikož se tam našli další kupci tak aby nám ho nevyfoukli) a já se děsím aby nedejbože nám ta"naše" paní co sice složila rezervačku realitce na náš stávající byt třeba neodřekla…Ale snad se to nestane - asi plaším zbytečně…Stěhujeme se do 4+1,samozřejmě tam bude potřeba ještě mraky úprav - ale hlaví je udělat děcák a mít kde spát a zbytek tak nějak za pochodu :mrgreen:
A jo - budu se muset držet nic nedělat a jen koukat, ale sama víš že je to fakt opruz - bohužel si ale člověk to v dnešní době nemůže tak naplánovat - jako krásně zařídit velký byt a pak mimčo…furt je něco za něco mám pocit :lol:
:lol: hele kdy jdeš vůbec na ten 4D? To už bude mít prdola první fotku k něčemu do rámečku že? Jéje já už se taky těším až mi devátého řeknou že je všechno ok a holčičky prospívají…
Co vy v bytě - paráda být ve větším že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital