Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, já vám závidím, že už toho máte tolik za sebou ![]()
@tiptop Tobě holka držím palce, ať je i druhá holčička v pořádku ![]()
Pořád vás čtu a nestačím se divit, jak ten čas letí
@Alowen kuju - škoda že nejsem věřící- modlila bych se! Hele strašně vid? mě ted dělají radost lidi - pořád nevěří že jsem už v pátým a čekám dvojčata - nezávisle mi to řeklo asi pět lidí -přitom si připadám jako pučmeloun, břicho se snažím zakrývat ale už to nelze..dnes jse si koupila takovej hadr na sebe - a jestli zafouká tak snad i vzlítnu
Jakpak ty prde?
@tiptop no já jsem taky nafouklá, břicho se schovat nedá, zvlášť v těch šatech, který mám. Ale já jsem baculka, no… Jinak mi nic není, krom té únavy a naprosté nechuti ráno vstávat… Jo a dneska mě celý den ukrutně bolí hlava
dala jsem jeden paralen, ale další se bojím
@Alowen …tak ta rána Ti závidím…já straším každé ráno už po 6.h…pupík se tak pravidelně budí a řádí…nenechá mě ani vyspat neřád
. Jinak mě dnes také šíleně bolí hlava a těch veder už také bylo dost ![]()
@iaroska jenže já musím ráno vstávat
pořád chodím do práce. a taaaak se mi nechce ![]()
@Alowen Taky by se mi nechtělo, kdybych měla chodit do práce. A ještě ta vedra k tomu
Obdivuju Tě, že to zvládáš!
Já taky teď špatně spím. K ránu, třeba i kolem pátý se budím pravidelně na záchod a pak mi dělá problém usnout. Teď po dva dny manžel vstával ráno jednou v 5, jednou v 6 a pak jsem už taky neusnula. Nevím, jestli je to břichem nebo úplňkem nebo teplem nebo vším dohromady, ale je to na prd. No a když si představím, že bych ještě nevyspalá měla jít do práce! ![]()
Zítra jedeme na víkend pod stan, ať má Adélka zážitek. Tak předpokládám, že tam se nevyspím už vůbec
Ale asi se stejně budeme celý den válet u vody, tak si odpočinu tam. Jen je blbý, že už si nemůžu lehnout na břicho ![]()
@Tofik no, však jsem pořád ještě na začátku, takže zatím zvládám
Práci nemám náročnou a v kanclu je klimatizace, jinak bych sem nechodila.
Wow, pod stan, tak to bude zážitek, doufám, že se Ti povede si odpočinout ![]()
@Alowen @Tofik holky já teda jsem taky ranní ptáče už…nejhorší jsou furt návštěvy záchodu - někdy říkám že bych si tam už mohla rovnou ustlat
A nevydržím dlouho bez pití - furt chlastám a pak ještě hůře snáším cestování autem - těžko vysvětlit ale trpím nějakou panikou či co- že se nabouráme..tohle jsem nikdy neměla a ted oznamuji příteli půl kiláků předem bacha chodec, auto z leva atd - takže plaším i jeho ![]()
@tiptop jo, s tím pitím - mám pořád pocit sucha v krku, tak furt piju ![]()
Holka, hotl s Tebou cloumaj hormony a strach o děti, to je myslím normální, ne?
@Alowen jo to budou hormony - ale je to strašně zvláštní - vlastně si to ani neuvědomuješ a děláš to, stejně tak jako ruka na pupku ![]()
@tiptop to už ti asi zůstane. Až si povezeš v autě dvě autosedačky s prcky, tak budeš ty auta a chodce hlásit, ještě než se rozjedete
Ten strach o děti je vážně hrůza.
V sobotu jedeme na týden na to Lipno, tak se tu holky mějte a až se vrátím očekávám jen a jen dobré zprávy ![]()
@Martina139 ahooj - jéje tak si to tam pěkně užijte a žádný kolo úraz!
Jo tomu věřím - takže já nakonec budu takovej maminkovskej pošuk ![]()
Jinak byt už začíná být zahlcen pidivěcma - přišlo mi 25 chrastítek a hrkaček za 150 Kč, krabici jsem nesla do bytu a myslím že jsem musela probudit celý barák ![]()
@tiptop gratulace k holčičkám, moc mě mrzí, že máš takové starosti
. Věřím, že to nakonec nic nebude, přeci jen 3 mm není až taková míra a je moc fajn, že se na to koukne ještě jiný dr
. Můžeš taky zkusit dát dotaz do některé z porodnickým poraden na www.porodnice.cz, dr. jsou od Apolináře, fakt profíci, takže odpověď není stylem „jedna paní povídala“. Budu na tebe moc myslet
.
@Janyyy koukám, že vás mimčo napíná! Hlavně, že je všechno, jak má být
![]()
My jsme se včera vrátili z Šumavy, bylo to moc fajn, ale jsem docela vyřízená, uf. Jdu prát tuny špinavého prádla ![]()
@irenn ahojda dovolenkáři
, hele já tomu taky věřím - ono mi na jednu stranu ani nic jiného nezbývá…položit dotaz zkusím - děkuji za odkaz už ted mi lehce pomohl, jelikož tam podobné byli a hraniční je od 10mm, takže doufám že to neporoste sakryš už:-)
Hele a ty další kontrola kdypak? zapomněla jsem - ty pindík či frndička? ![]()