Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, slíbila jsem fotečky z první letošní dovolené. Je jich moc a nevím, které vybrat, tak kdo bude mít zájem, mrkněte na fb.
https://www.facebook.com/…va/media_set?…
@iaroska mě vnitřně dr. neprohlíží. Ale dělal mi utz čípku a měřil délku. To by pokud tě bolí v podbřišku asi nebylo od věci
, i když si myslím, že je to spíš tím, jak těžkne břicho a roztahují se vazy, tipuju
.
Dneska jsem byla na neurologii, kvůli těm děsným motanicím hlavy. Asi je to z vnitřního ucha. Ještě jdu na eeg a nějaký utz. Jsou to „zábavy“
. Včera byl zubař, dnes ještě krev kvůli štítné žláze a ve čt gynda. Důchodce hadra ![]()
Jak holky přežíváte tohle počasí? Já se snažím hodně pít a nejradši bych seděla někde v chládku, ale děti chtějí samozřejmě taky někam ven, takže chládek moc nehrozí ![]()
@irenn …také se tím utěšuji, že je to jen od toho roztahování pupku
a také mě napadlo, že bych vlastně dneska měla MS, tak jestli to s tím nějak nesouvisí
…čert ví, ale snad to nebude nic hrozného. Prý, když nemám křeče, tak ok!!! Tak tomu věřím ![]()
@iaroska je fakt, že bolesti z roztahování pupku a kontrakce jsou o něčem jiném a ty už jsi navíc zkušená matka
, takže bys to určitě poznala ![]()
@Martina139 nádherný
Holčičky jsou jak reklama na štěstí
@iaroska hele určitě je to roztahování, já mám taky občas bolesti- to vedro je utrpení, dnes jsem musela spát celou noc při větráku, páč jsem byla mokrá jako ze sprchy
Chudák dětičky ta plodovka musí být taky pěkně teploučká ![]()
@tiptop než se naděješ, tak budeš mít doma taky takovou reklamu na štěstí
Ale popravdě, fotky jsou krásné, realita trochu jiná. Holky dost zlobí, perou se spolu, vztekají se. Musí se jim pořád vymýšlet nějaká zábava. Ale ty dovolené jsou krásné. Děti si dělají, co chtějí, nebrečí, jsou šťastné. Zato od září nám zase začne režim ![]()
@irenn …to také doufám, i když už je to dlouho
. Fakt je, že dnes je to zase trochu lepší
. Tak mám za sebou OGTT, nebylo to nakonec tak zlé, je to smíchané s čajem, takže jsem tam vymáčkla ten citronek a šlo to
, spíš to čekání je hnus, byla jsem tam od 7h do 9h, pak mě pustili a v 11h jsem musela pro výsledky…ty jsou ovšem na 1 ![]()
@iaroska gratulace k perfektnímu výsledku
Já jdu v pátek k tomu svýmu doktorovi, tak jsem zvědavá - situace se za týden asi moc nezmění - doufám né že tedy k horšímu a tak se taky zeptám estli cukrovku budu postupovat…
@Martina139 už aby…vlastně né, ještě vydržet co nejdýl
Hele věřím že je to záhul, ale přijde myslím doba že se naopak ve dvou lépe zabavěj a ty dáš konečně jednou nohy hore a leharo
Jinak jsem objednala 16ks puzzle krteček a hrazdičku - už si s ní hraju - jooo a houpátko - tam se včera houpaly naše kočky
Co ostatní? Nějak to utichuje - nakupuje už?
@iaroska gratuluju k dobrým výsledkům
. Já už mám žádanku od minulého týdne, ale napřed mi bylo blbě a teď mám pro změnu skoro co den do dr., takže to bych už vůbec nebyla v práci. Příští týden dovča a pak teda hurá na cukrovku ![]()
@tiptop nenakupuju. Jsem v tomhle úplně nemožná
. Chystáme zatím akorát nějaké úpravy v pokojíčku, ty bychom ale dělali bez ohledu na mimi. Navíc já mám divnej pocit z mimi věcí doma, když ještě není mimčo na světě, vím, že to je úplně iracionální, ale nemůžu si pomoct
. Některé věci budeme mít půjčené a zbytek pořešíme asi rezervacemi. Akorát uvažuju o kočárku z druhé ruky, tak to by nezbylo než ho pořídit dříve, uvidíme. Naštěstí už u třetího dítěte má člověk přehled, co fakt potřebuje a co jsou zbytečnosti, takže vlastně mi vychází, že úplně malé mimi potřebuje fakt jen pár věcí. Takže pokračuju v linii „žádný stres“. U dvojčátek bych ale plánovala víc, to jo
. Co ty, co budete ještě dokupovat?
@irenn hele to je jasný - kor když už něco máš nebo dostaneš, my jsme v tomhle absolutně neposkvrněný, hele já nakupuji o 106 - ale je to daný i mimo jiné tím, že se za měsíc stěhujeme a budou zase trochu jiné starosti ohledně zařizování, takže bych ráda to vše už měla alespon v pytlích doma:-) Jinak většinu už bych řekla že mám - jen na konec pak kočár, autosedačky…Takže v tomhle alespon cítím jistou úlevu že jsem nachystaná a nemusím se pak honit nebo úkolovat rodinu…
@tiptop @irenn …děkuji
a držím palečky i vám…
Já zatím koupila jen kočárek, je z druhé ruky za pár korun, tak jsem ho vyprala a vyčistila a je jako nový, jen trochu šislá boudička
.Jinak brácha mi dovezl postýlku a švagrová mi přivezla autosedačku, pytel oblečení na mimi, hrazdičku a kolotoč, mantinely do postýlky
. A to mám ještě já oblečení po dětech schované i zimní fusak atd… takže už budu nakupovat asi jen drogerku, pleny a ještě jeden kočár
na balkon
![]()
@tiptop my bohužel nic nemáme, děti mám z ex a po rozvodu jsem se všeho zbavila, protože mě nenapadlo, že to budu ještě někdy potřebovat ![]()
@irenn píše:…to já bych na tom byla stejně, akorát, že jsem to lepší schovávala pro segru a ona ještě nic, tak to na mě počkalo
@tiptop my bohužel nic nemáme, děti mám z ex a po rozvodu jsem se všeho zbavila, protože mě nenapadlo, že to budu ještě někdy potřebovat
@iaroska to máš super - to jsou vánoce vid? Druhý kočár na balkon by se taky šiknul - ovšem nemít dvojčata, páč postavit tam dvojčecí titanic tak je po balkoně
@irenn Aha, tak to jsem někde překoukla - ale každopádně jsi už zběhlá tak to bude frk frk ![]()