ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2560
9.8.13 12:29

Hele tak jsem po kontrole, tak ještě že jsem tam nakonec šla - celkem povzbudivé zprávy - jemu se zobrazilo něco málo přes 9mm, a to to měřil několikrát, takže zvětšený jsou ale nárůst za ty tři týdny je minimální - takže je to na dobré cestě! Dokonce raději měřil i vše co by třeba s downem mohlo být společného (velký jazyk, mezera mezi nožním palcem a ukazováčkem, nosní kůstky…) a vše vypadá naprosto standartně - takže holky jsem štastná jako blecha, ted prostě jen at to dál neroste - další kontrola za 3 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
9.8.13 12:53

@tiptop No tak super, to jsou dobré zprávy, konečně, tak jen tak dál!! Hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
9.8.13 12:58

@tiptop to je nejlepší zpráva, jakou jsme mohly slyšet :dance: :dance: :dance: Já to věděla, holka jedna šikovná. Mám z vás takovou radost :hug: Přeju, ať všechny další kontroly jsou už jen a jen dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
9.8.13 13:00

@irenn neboj, to zvládnete. Je to docela častá věc a doktoři ví, co dělají. Komplikace určitě žádné nebudou a porodíš krásně naplánovaným CS. Hlavně odpočívej, ať nedojde k nějakému odlučování placenty a krvácení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
9.8.13 13:04

@Tina85 @Martina139 děkuji holky moje :* Jo a špekounky mají kolem 570g…Jinak jsem mu to říkala že jsem byla v tý nemocnici před týdnem a tam naměřili přes 10 - tak říkal že tohle je strašně ošemetné že stačí aby byla hlava maličko šejdrem a to číslo je hned jiné - tak si jí tam rovnal a měřil několikrát..no byla jsem tam skoro hodku - ty ženský v čekárně mě musejí nenávidět :lol: Holky je to fakt celkem úleva, hlavně že vidina toho že si odnesu obě holčičky je zase větší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
9.8.13 13:27

@tiptop je dobře, že se doktor tak snažil to dobře změřit. Určitě to bude v pořádku. I kdyby neměl to měření tak přesné jako v té nemocnici, tak je super i zpráva, že se nezvětšují. Určitě to holky šikulky zvládnou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
9.8.13 13:43

@tiptop :pankac: :palec: tak to je dobře, tak tě to trošku uklidnilo a bude dobře uvídíš, hlavně, že to pořádně zkouknul a příště to jen potvdí, že to je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
9.8.13 14:14

@tiptop to je krásná zpráva :hug: :hug:. Někdy holt miminka nejsou úplně podle tabulek a přitom to vůbec nic neznamená :srdce:

@Martina139 díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
9.8.13 14:40

@tiptop …krásná zpráva…jen tak dál a držím palečky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.8.13 18:21

@iaroska Výborně, super zpráva!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
9.8.13 18:22

@tiptop @iaroska Děvčata, omlouvám se za zmatky, ale ucvakla jsem se, příspěvek měl být dneska pro tiptop, když má tu super zprávu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.8.13 18:42
@irenn píše:
Holky mě asi klepne - dneska jsem byla na utz a dr. zjistil, že mi placenta kompletně překrývá děložní hrdlo :zed:. Šance, že se ještě povytáhne, minimální. Takže porod CS ideálně 36tt, preventivní hospitalizace od cca 32tt, což je to nejmenší, horší je, že můžu kdykoliv začít krvácet a je to ohrožující pro mimi i pro mě :(. Mám děsnej strach :?. Nechápu, že si toho minule na utz dr. nevšimla. Tak teď nezbývá než doufat, že se mi ty blbé komplikace vyhnou :nevim:

Já mám totéž už od 12.týdne. A zatím mi nic není. Takže ono to nemusí být tak špatné u každýho. Navíc švagrová měla totéž a sice rodila císařem a pod úplnou narkózou, ale žádné další komplikace neměla. Takže se hlavně nestresovat ;) Stejně s tím nic nenaděláme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.8.13 18:43

@tiptop To jsou skvělý zprávy!! Jen tak dál!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
11.8.13 12:45

@Tofik máš pravdu, já vím, že se nic zkomplikovat nemusí. Ale jsem vystrašená i tak, protože v 1. těhu se mi začala placenta odlučovat (a to měla normální polohu), takže houkačka do porodnice, akutní CS a dr. pak prohlásil, že máme štěstí já i dítě, že jsme to přežili :nevim:. Je to moje noční můra a tím víc se bojím, aby se něco takového neopakovalo :?. Taky ti říkali o preventivní hospitalizaci od 32tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.8.13 15:07

@irenn Mně jen řekl, že se zvětšujícím se břichem se bude zvyšovat riziko krvácení, pže placenta bude tlačit a kdyby to nastalo, tak okamžitě do porodnice a na sál. Řekl mi, že nemám moc cestovat. To nevím proč, ale my jsme stejně nikam daleko jet nechtěli, tak mi to neva. A samozřejmě sex. půst. Pak mě předal do péče doktorky, která mi de facto vždy placentu zkontroluje, jestli došlo ke změně, ale nic nového neříká. Nestraší mě ničím! Já si tyhle informace o hospitalizaci našla tady na e-miminu, kde to píšou ženský, co to měly taky. Tak vím, že to nastat může, ale od švagrový jsem se zase uklidnila, že to tak vůbec být nemusí. Takže prostě být připravený na všechno 8)
Chápu, že když máš za sebou takovou zkušenost, tak se víc bojíš. Já jsem si už radši nic jiného nehledala, protože já jsem typ člověka, který čím víc toho ví, tím víc se stresuje. Tak raději nevím nic a nechci vědět žádná rizika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí