Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak já se konečně dostala k foťáku a k tomu, že manžel není za světla doma a mohla teda taky vyfotit ten svůj pupek
. Trošku roste, ale nic extrémního teda…Jak jste na tom s pohybama, už něco cítíte? Já stále nic…už bych zase potřebovala ten ultrazvuk ![]()
@Radunka83 krásné bříško…taky ještě nic necítím, už mě zase berou myšlenky na angelsounds nebo alespoň stetoskop..no magor jsem ![]()
Já pohyby cítím, ale u prvního těhotenství to opravdu člověk pozná až později - já to tehdy poznala v 19+, takže žádné stresy ![]()
@Janyyy Máš moje myšlenky, o tom stetoskopu přemýšlím dost
No, ať žijou těhotný šílenci ![]()
@irenn dávám mu ještě maximálně 14 dní, pak už o sobě musí dát vědět ![]()
Ahojda všem,
tak holky - stetoskopem jsem se ted o víkendu objížděla jako divá a prdlajs - o to víc mě to zase vyděsilo, buď blbě hledám, nebo je ještě brzo - každopádně já jsem živá - svoje srdce jsem našla ![]()
Ali - gratulace k pozitivním testíkům - to je super, kdy půjdeš na krev?
Radunka - super - bříško skvělý, joo vážili jste se? Já nějak nemám odvahu ![]()
Marto - to co píšeš je fakt zajímavý - a je pravda že se toho také obávám jak dělit lásku, jestli to zvládnu - vždy jsem si přála jen jedináčka - abych mu mohla dát vše - včetně tohoto a neměla výčitky, ale snad to bude dobrý ale bobky z toho mám ![]()
Iren - no jo ten ultrazvuk, už aby jsme to věděli na vícero procent - no my máme ty holky - Stellu a Sophii a kluka Alexe, tak snad nebude potře vymýšlet druhé klučičí - já už nakoupila mraky růůůžovejch hadrů ![]()
@tiptop ahojky, já sen a krev nechystám. Doktoři mě nezvali a raději si počkám na ultrazvuk ![]()
Dobré dopoledne těhulky. Dneska jsem si nechala udělat utz - včera jsem krvácela - je tam jeden váček, prý jsem 5+2. Takže paráda
Další vyšetření příští týden
Holky děkuji
já ten týden do dalšího ultrzvuku snad nevydržím ![]()
Příspěvek upraven 01.07.13 v 12:31
@Alowen Věřím, věřím. Ta počáteční euforie a nedočkavost…
Mně už to teď ani nepřijde. Ve čtvrtek jdu na kontrolu a nevím, jestli má smysl s sebou brát manžela. Nevím, jestli bude vůbec UTZ dělat a jak dlouho. Myslím si, že je škoda o to přijít, ale na druhou stranu nechci abysme vypadali jak nějaký prdlouši ![]()
@Tofik jojo, máš pravdu, počáteční euforie ![]()
Holky, těhulky, kdy jste přestali brát prednison?
@Alowen Prednison? To už ani nevím co je. Já pak užívala jen Utrogestan. Asi 3 měsíce.
@Alowen já ho měla brát do potvrzení z krve - a už bych na něj taky zapomněla bývala bych - letí to ![]()