ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
3.5.13 11:45

Holky uklidněte mě :,( Pořád to teče, večer to bylo už skoro dobrý a ráno jsem vstala a zase to teklo, sice podstatně míň než včera, ale špiněním bych to nenazvala. Včera ta krev byla jasně červená, dneska to je už tmavá, chvilkama skoro černá a jsou v tom takový kousky černý, jak drobky to vypadá - tak asi sraženiny? Tak se uklidňuju tím, že to je asi ten zbytek ze včerejška co ze mě nevytekl, protože kdyby tam něco stále krvácelo, tak ta krev bude jasná ne?
Jsou to teda fakt nervy, celou dobu nic a pak jdu na prohlídku a odejdu s krvácením? Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
3.5.13 11:52

@Radunka83 ze mě dneska vypadli taky dva cucky, teda bez krve - čuměla jsem na to, páč to zůstalo na papíře co to jako je - nemám tucha, ale krvácení teda nepřišlo - zatím…Stará krev je černá, takže to bude pozůstatek včerejška řekla bych, nová je fakt červená, takže Raduš myslím že je to ok. Nechceš zase raději pro jistotu někam sjet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
3.5.13 11:54

Jo mimoto - neměla jsi to ted někdy přibližně dostávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.5.13 12:29

@tiptop Fakt? A nemohl to být třeba nějak raženej Utrogestan? Nic jinýho mě nenapadá, když tam nebyla krev…Já nechci vypadat jako šílenec, že zase pojedu na pohotovost, když mi včera řekl, že je miminko v pořádku…Já si dám klidový režim, nohy nahoru a když to do zítřka do večera nepřestane, nebo se to bude stupňovat, tak tam zajedu…
Dneska jsem se byla objednat k tý nový doktorce, tak mě objednala na příští pátek…Tak pokud to špinění, nebo jak to teď nazvat přejde, zase za týden budu vědět, jestli je všechno ok…Ale jsou to teda nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
3.5.13 12:42

@Radunka83 Zkus si orientačně spočítat, kdy jsi měla mít menstruaci, jak ti radí tiptop. Já jsem začala takhle krvácet mezi 9. a 10. týdnem. Byla jsem z toho hrozně špatná. Nechali si mě v nemocnici. Nasadili mi Ascorutin. No a pak jsme se s doktorem dopočítali toho, že to vlastně byly měsíčky. V těle ještě nenastoupily všechny hormony v plné síle a tak jsem to prostě dostala. Byla jsem tam čtyři dny a krvácení postupně přecházelo ve špinění až to ustalo. Po celou dobu se holkám v bříšku dařilo dobře a nic netušily. Určitě to bude v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.5.13 13:07

Menstruaci bych měla někdy minulý týden, takže to asi ne. Já fakt doufám, že to je po tom vyšetření. Četla jsem nějaký články a všude psali, že je špatný, když to je jasně červená krev, což jsem měla včera a fakt hodně, ale potom jsem jela do tý nemocnice a tam mi řekl doktor, že všechno v pořádku, a že mám brát ten Ascorutin, ani nic neříkal o klidovým režimu. dneska je to už tmavý, tak snad to přestává…Holky díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
3.5.13 13:14

No fakt vypadli dva cucky - jsem idiot ale koumala jsem zda-li to nejsou mimina :roll: a od tý doby nic, tak asi kus odlupující se dělohy či co jak si tam rochnaj obýváček :mrgreen:
Hele Raduš já myslím že v poho, dej nohy nahoru a odpočívat…nechci ti do toho kecat, nevím jak moc náročné to v práci máš, ale nechceš jít raději na neschopenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.5.13 16:00

Jo, válím se na gauči s knížkou a teď mám za sebou asi 90minutový spánek :D Já nějak nevím s tou neschopenkou, práci mám lehkou - učím ve škole, takže mám aspoň 2× denně důvod na procházku do práce a zpět a přes den aspoň nemyslím na to, že jsem těhotná :lol:.Pokud bych ale s tím špiněním nebo krvácením měla potíže i dál, tak o tom budu uvažovat…Teď jsem byla na WC a zaváděla utrou a skoro nic už nebylo, lehoulinký špinění, tak snad je to dobrý…Co mě zase ale udivilo bylo to, že jsem jakoby měla děsně zmenšenou pochvu, když to řeknu takhle hloupě, vždycky to mám na celej prst s tím utroušem a teď to všechno bylo děsně malý a namačkaný jakoby hned u vstupu do pochvy :think: Že by ta roztahující se děloha, či co? :lol: Samý záhady dneska, tebe lezou cucky, já tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
5.5.13 11:21

@Radunka83 tak jak to s tebou vypadá? Snad se záprdek uklidnil a už se neroztahuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.5.13 19:29

@tiptop Včera odpoledne zase trošku jasný krve, ale málo…od tý doby lehký špinění a dneska sem tam taková jakoby černá nit hlenová, tak snad dobrý, doufám, že to přejde úplně…Baštím Ascorutin a modlím se :D.
Co u Tebe, jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
5.5.13 20:13

Tak to je dobře, že se uklidnilo a už se snad nebude rochnit :) jinak u mne v poho, ale jsem totálně unavená, bez nálady…nejradši bych furt ležela - což taky dělám, i třeba umýt nádobí mě děsně vysiluje :twisted: Snad se to zlepší, ale tohle je fakt hrůza, už chápu co je těhotenská únava z ničeho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
6.5.13 14:08

Tak doufám, že Vás už miminka nezlobí :kytka:. Já jdu zítra zase k MUDr. tak jsem zvědavá jestli už dostanu průkazku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
6.5.13 16:53

Nezlobí chvilkama o nich ani nevím :mrgreen: Jinak co ty? Tak budu držet všechny prsty - já dostanu průkazku snad na screeningu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
7.5.13 12:48

Tak mám za sebou první poradnu, dostala jsem průkazku, ale vyděsilo mě měření jen 15,6 mm a 22.4. Mělo 11.3mm…doktor nic neříkal a já byla mimo, že jsem se ani nezeptala zda to je OK…no srdce tam bylo tak snad to bude dobrý :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
7.5.13 13:59

@Janyyy prosím tě jani a jak víš kolik by mělo měřit či růst? Jsou někde nějaký tabulky? Já teda tohle vůbec nesleduji, když ti neřekl nic doktor tak bud naprosto v klidu :kytka: A vážili tě? Měřili? Co se píše do průkazky - jsi napřed, já mám kulový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí