ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
24.4.13 14:20

@Janyyy Ne, nějakej jinej obvodní gynekolog jestli by mě vzal jen na ultrazvuk…kdybych to třeba i uhradila…no, vymýšlím kraviny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
25.4.13 12:24

Ahoj holky :mavam:
tak jsme po poslední kontrole v sanusu - velikosti A 19mm, B 20mmm stáří 8+5, na staronovou gyndu jdu hned v pondělí a pak se objednat na ten screnning. Dneska jsem si koupila tříčtvrtáky s gumou!, páč už mi začíná být těsno :mrgreen: Jak se jinak máte maminy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
25.4.13 12:35

@tiptop to už jsou kusani, byli už vidět ploutvičky?
jinak já tak nějak normálně a už se nemůžu dočkat další kontroly..až 7.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
25.4.13 12:38

Prdlajs - dneska nebyla ani přiblížená profilovka :lol: Hele a kdy jdeš na ten screning?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
25.4.13 13:05

@tiptop 14.5. v 10 hod., ale nějak to nechápu všude čtu, že se chodí na krev a pak na ultrazvuk a mně řekli jen jedno datum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
25.4.13 14:22

Teda já co zase četla tak že v jeden den - což by teda bylo super, no uvidíme jak dopadnu já - objednám se asi do hradce, do sanusu, prý jsou tam vybavený parádním přístrojem :mrgreen:
Kdo jde ještě do hradeckého sanusu na screning?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
26.4.13 19:47

@tiptop gratuluju :palec: Dáme ten srazík?

Teda překvapuje mě, že si vás tam zrovna nenechají a posílají vás pryč k vašemu doktorovi. Zvlášť když tam na to ty přístroje mají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
26.4.13 20:06

@Tofik hola hola, hele klidně bych dala ale nemám řidičák a přítel v hradci asi po krámech dobu srazíku chodit nebude:-) Kdyby to šlo jsem pro Pardubice :lol:
Hmm mě taky, bud mají narváno, nebo za nás už nemají velké body nebo nevím…Jinak já furt žeru a váhu jsem schovala, ale bude to bída…prase jsem - jsme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
27.4.13 18:51

:mavam: ahojda tak jak se vede maminy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
28.4.13 12:13

@tiptop a vlakem by se Ti nechtělo? Já musím vzít i dítě a s tím se mi moc cestovat nechce
Holky, mně je poslední dny strašně blbě. Skoro nic nemůžu jíst a dneska máme se sborem konzert, tak doufám, že se tam nepo… :poblion:
Nevysvětlili vám vaši lékaři, odkdy se v našem případě počítá stáří porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.4.13 07:04

Ahojda všem, tak co je u všech nového, nějak je tady mrtvolněji ;) Jinak mě je taky nic moc, chvíli žaludek, snažím se to zajíst a to pomáhá jen tu chvíli co jim, pak je to možná ještě horší…A co teda je hlavní úkaz že jsem unavená a pomalá jako panda - já furt spim lidi :P
Jinak dnes jdu poprvé na staronovou gyndu tak snad bude vše v pořádku i u nich, ale myslím si že celkově jsou hůř vybavený než v Caru…tak snad bude na monitoru něco vidět… @Tofik ale joo, tak bych to šoupla vlakem, ještě myslím že janča je z hradce né - mohla by se taky přidat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
29.4.13 09:04

@tiptop @Janyyy Jo jo, s Jančou se počítá. Ta hned říkala, že by se přidala. Jen musíme domluvit kdy. Místo bychom daly někde poblíž nádraží, ať to nemáš daleko. Kdyby bylo šeredně, mohly bychom třeba do Budulínka, tam, by mi totiž dítě pohlídali a měly bychom klid na sebe. Kdyby bylo hezky ale ne moc horko, je kousek od nádraží pěkný hřiště. Tak bych to takhle navrhovala, jestli byste byly pro.
Já jdu dnes na první UTZ. Tak jsem zvědavá. Věřím, že mimčo je v pořádku, protože mě bolí podbřišek, což má, takže roste. Srdíčko tam těžko bude. Musím si připravit seznam otázek. Mám toho na srdci plno :D
@tiptop Hodně štěstí dnes u doktora!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
29.4.13 09:16

Holky držím palce dneska u doktora, já furt nebliju:-(, na srazík se přidám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
29.4.13 09:40

@Janyyy Díky! Buď ráda, že nebliješ. Mně je na blití pořád a vůbec o to nestojím. Ty chodíš do práce nebo jsi doma? Už si to nepamatuju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
29.4.13 10:05

Ty nevolnosti vám teda nezávidím. Mně bylo ze začátku taky pěkně šoufl, ale ustála jsem to a neblinkala. Je pravda, že jsem přežívala na zázvorových lízátkách pro těhotné. Vždycky aspoň na chvíli zabraly :mrgreen: Tak je zkuste, když bude nejhůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí