Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tofik píše:
@Martina139 No viď. Taky jsem si říkala
Třeba se přidáš do klubu. To bude veselo ![]()
Ahoj všichni ![]()
teda já nestačím mrkat jak tady přibývá budoucích človíčků - to je až neuvěřitelný - krááása, jsem moc štastná že se nám všem ten náš sen pomalu plní
![]()
Jinak já začínám být nějak víc nafouklá či co a začíná mi být chvílemi opravdu šoufl ale záchod navštíven ještě nebyl…
@Martina139 děkuji, s tím kočárem jsme si říkali, že nejdřív projdeme obchody aby si to člověk ohmatal a pak je zkusil najít najít použité na netu - musí to být opravdu váha a tlačit každý den tank by se mi opravdu nechtělo - ikdyž asi bezva posilka ![]()
Tofíku, kdy máš jít na ultrazvuk - víme?
Alowen - neboj, za chvíli se přidáš v plné parádě, určitě to na podruhé dopadne ![]()
Smiley - gratulace, hezky uprostřed černá díra, co doma - řekla jsi to?
@tiptop tohle štěstí je nakažlivý
Paráda, že zázraky se pořád dějou.
Mě potvrdili krev, HCG míň než 0,5… Už jsem v klidu, počkám dvě MS a pak hurá na KET ![]()
@Alowen tak žádné smutnění a těš se na další pokus, zmrzlinky to určitě zvládnou
@tiptop jé ty se máš ty už budeš blinkat ![]()
@tiptop na UTZ jdu 29.4. Přemýšlím, jestli si mezitím zajdu na krev, ale do nemocnice se mi nechce, když jsem od jany četla, jak je to tam komplikovaný ![]()
@Janyyy Ahojda! Prosím Tě, nevíš, jestli se na krev dá zajít kdekoliv a oni to pošlou na vyšetření a řeknou mi výsledek? Manžel říkal, že mu někdy brali krev i na Slezským
@Janyyy kdepak, nesmutním
Už jsem se s přítelem domlouvala, že si příští víkend zajdeme na tatarák
Doku ho ještě můžu
Budu si užívat a připravovat se ma mrňouse. Ono to jednou vyjde ![]()
Díky za podporu a těhulky držte se, hlavně žádný šoky a komplikace ![]()
Ahoj holky, vůbec jsem teď pár dní nestíhala, tak mi teď dost dlouho trvalo, než jsem to přečetla všechno.
Jsem mooooc ráda, jak se to tady hemží dobrýma zprávama, fotečkama a rostoucím hcg
@Alowen Nesmutni, teď 2 měsíce užívání si života naplno a pak znovu do boje a tentokrát už úspěšnýho.
Já jdu v pátek ve 3 na ultrazvuk, tak na mě myslete, ať je srdíčko, jinak se už zblázním asi
U mě žádná změna, je mi pořád stejně, možná večer jsem unavenější, dřív usínám a není mi úplně dobře (ale žádný šílený stavy, nevím jak to popsat - prostě divně). Včera jsem byla na velký a pak jsem měla na papíře pár krvavých nitek, tak jsem se dost vyděsila, ale dneska už zase nic, tak snad jen tam při tom „tlačení“ něco prasklo ![]()
@Tofik do nemocnice nechod fakt šílený, dojdi si na polikliniku III. Na Benešovce, tam mi výsledek řekli telefonem a hlavně nemám modřínu a ještě to bylo levnější @Alowen hele nedělej nám tady chutě:-) @Radunka83 to bude slavení v pátek
já jdu ve čtvrtek ve dvě a taky se nemůžu dočkat:-)
Ahojda všem,
holky tak dnes ráno jdu vklidu na záchod a koukám že moč je do růžova a na papíru zůstává růžovočervený stín…
Vzala jsem si slipovku, abych zjistila jestli to pojede dál či ne - jsem na nervy úplně, jestli se to rozjede volám doktorovi - tak držte pěsti
@tiptop neboj se, to se přece stává. Jsi pořád doma? Určitě dej vědět, až seněco dozvíš, držím všechno, co můžu ![]()
Holky, já už vysadila utrouš, tak čekám na mezes. Hlavně abych neměla takový křeče jako posledně…
Radu a Janny holky už se těším an fotečky vašich ratolestiček, jen tak dál
![]()
@Alowen ahojda jsem…byla jsem ted ve sprše, vzala si znovu slipovku a za chvíli jdu brát utrouše…furt čumim, zda-li je čistá-zatím ano, přítel je na telefonu že kdyby něco okamžitě jedeme, fakt nechápu co se děje
, já chci mít doma ultrazvuk!
Hele a jak ty dál? kdy budete rozmražovat školku? ![]()
@tiptop no, mám počkat dvě MS, takže bych to viděla na přelom květne/červen - jedenáctý den cyklu mám jít na ultrazvuk.
Včera jsem se s přítelem bavila, není proti tomu, abych měla dvojčata
Dokonce říkal něco jako „aspon to bude při jednom a budu mít klid“ ![]()
Ty se nestresuj, všechno bude v pohodě
@Alowen to už je za humny - super…tak to je fajn taková reakce, ono já si myslím že prostě dvě jsou větší jistota na uchycení, než jen v případě jednoho, navíc i jak mi říkal doktor - může se stát i syndrom mizejícího dvojčete, prý se to stává celkem často že se jedno, bez jakéhokoliv důvodu prostě pustí a časem vstřebá…
Jinak venku je parádně co? Azuro a sluníčkově, chtěla jsem jít nakupovat, jenže ted se celkem bojím, radši budu vyčkávat co se bude dít…