Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobré rano spolusnažilky… Jsem zak moc smutna, kdyz vidim vyvoj naseho desetiletého snažení. Kolik peněz, které uz dochazeji a opět mam pocit, ze je dalsi pokus neúspěšný. 1.8.jsem byla na ET dvou pětidenních blastocyst, otrivelle pichnuty 26.7.,31.7.,5.8. a na testu jen slaby duch 13 dni po oplodnění. Sice me boli podbrisek, dnes mi neni rano dobre od zaludku, ale to mam zřejmě jen v moji hlavě, kdyz test nesili.
Mela jste to některá take tak a stejne se zadarilo?
@Leva233 tak jestli mas 13. dni po oplodnění ducha,jsi těhotná.e to jeste hodne brzy.silit test zacne az ted po terminu ms.
@karkarka no jenze duchy dela ten ovitrelle az deset dni po aplikaci. Termin MS uz je pryc nebot jsem se musela synchronizovat s MS darkyne. Dnes je 33DC.
@Leva233 pises,ze mas ducha 13 dni po oplodnění.dnes jsi teprve 12 dni po oplodneni,nemuzes na testu mit vic.jestli tam mas ducha,jsi nejspis tehotna.za dva dny bude silnejsi.
@karkarka ano mas pravdu,oplodneni darovanych vajicek bylo 27.7., ET 1.8. Ducha mam uz treti den, nicméně toho pry dela ten ovitrelle a kdyby byla vlastni placenta, tak by byl test sílící. Nicméně je to pro mě vse nove. Sice deset let snažení, treti IVF,ale az k transferu jsme se dostaly poprvé.
@Leva233 Kdyz jsi byla 1.8. na ET, tak jsi dneska 6. den po oplodneni. A ovitrelle jsi pichala kdy? Testujes moc brzy
@Kikuška90 tak ja pocitam oplodnění vajicek, to bylo 27.7. Ovitrelle byl 26.7,31.7, a 5.8
@Leva233 Ale tak se to nepocita, vzdy od ET… a pokud jsi mela vcera jeste ovitrelle, tak testuj nejdriv tak 17.8., do te doby budes mit pozitivni test kvuli tomu.
@karkarka píše:
@Leva233 pises,ze mas ducha 13 dni po oplodnění.dnes jsi teprve 12 dni po oplodneni,nemuzes na testu mit vic.jestli tam mas ducha,jsi nejspis tehotna.za dva dny bude silnejsi.
Ovitrelle obsahuje HCG
@Leva233 píše:
@Kikuška90 tak ja pocitam oplodnění vajicek, to bylo 27.7. Ovitrelle byl 26.7,31.7, a 5.8
nemá cenu testovat, dva dny po Ovitrelle. 1.8. ET, hele, nejdřív tak desátý den od ET, dřív jako neočekávej pozitivní test ani v případě úspěchu. Ještě není nic ztraceno.
Dobře, teď jsi test udělala, schov ho pro porovnání a další nejdřív 10.8.
@Kikuška90 píše:
@Leva233 Ale tak se to nepocita, vzdy od ET… a pokud jsi mela vcera jeste ovitrelle, tak testuj nejdriv tak 17.8., do te doby budes mit pozitivni test kvuli tomu.
Jinak ovitrelle byl naposledy předevčírem. Ja právě myslela, ze se to pocita od oplodnění vajíček.
@terinka4444 píše:
nemá cenu testovat, dva dny po Ovitrelle. 1.8. ET, hele, nejdřív tak desátý den od ET, dřív jako neočekávej pozitivní test ani v případě úspěchu. Ještě není nic ztraceno.
Dobře, teď jsi test udělala, schov ho pro porovnání a další nejdřív 10.8.
Dobra, dekuji. Tak snad jeste neni vše ztraceno. Na dalsi pokus uz bohužel nebudou penizky ![]()
@Celina tak pokud jsi cetla vsechny prispevky, tak jsem psala, ze zatim jsme se az tak daleko nikdy nedostali. Takze myslim, ze tento lehce utocny ton prispevku je zbytecny. Holky co maji evidentně vice zkušeností nez ja uz vse odpověděli, ja podekovala a tim to myslim je vyřešeno.