Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky
Tak už čekám brali mě krev v 9:50h.. tak snad bude všechno v pořádku za hodinu přijít 🙏
Za hodinu konzultace ![]()
Příspěvek upraven 07.06.22 v 10:24
Ahojky co ty? Jak se cítíš? ![]()
Už čekám brali mě krev v 9:50h.. tak snad bude všechno v pořádku 🙏
Za hodinu konzultace ![]()
@Velinel tak to pořád nic neznamená, mi není vůbec nic akorát ted mi začalo vadit čištění zubů, ale to až ted 2 dny ![]()
Ahojky holky,
Rada bych se k Vam přidala, 10.3 me ceka prvni ket, ET bylo biochemické.
Tak jsem dostala intralipid☺️️
Jinak Vam vsem drzim palečky ❤️️
@Slunicko2222 tak jaaaak konzultace proběhla a následoval v pořádku KET? ![]()
Ahojte děvčata.
Je možný ze jsem po těch hormonech tak hrozné unavená? Při stimulaci mi nic nebylo. Teď mám lenzetto a decapeptyl a já už jsem asi čtvrtý den jak prejeta parnivalcem, trochu nechuť, necítím se ve svým tele. Dnes mám pocit jak kdyby na mě snad lezl nejakej bacil. Naposledy jsem se tak cítila v prvním trimestru loni v létě.
Zítra mám UTZ 12DC, a měla bych dostat tu kapacku co psala slečna/paní výše. Ted jsem díky ni přišla na to o čem to doktorka mluvila. Ten intralipid. K čemu je to dobre? Mate s tím zkušenosti? Přečetla jsem si o tom na google. Jsem celkem překvapena proč mi to chtějí dávat. Nemám nic zjištěného o čem bych měla vědět. Jen proste se nepodařil ET, jsem po ztrátě dcery, tak to podala doktorka jako takovej “povzbuzovak”
Příspěvek upraven 07.06.22 v 16:43
@Vandand ahoj je to možný určitě já byla taky úplně jak mátoha dneska už je to lepší ale první týden po lenzetto a ty zavadíci se jebce asi než si tělo zvyklo sem taky byla ![]()
Ahojky
No tak 6.denní embryjko se v pořádku rozmrazilo a KET proběhl snad taky v pořádku a už mám u sebe ⛄️✊🏼
hodnotu progesteronu jsem měla 47,09 nmol/l..
Trošku mě pobolívá břicho ale nic hrozného bolelo mě to i při KETU a chtělo se i zvracet🥺
Tak snad to tentokrát klapne! ⛄️🙏 🙏 🙏
@Slunicko2222 hele a proč se zjišťuje ten progesteron? A co určuje jeho hodnota? Nikdy mi nic takového před KETem nedělali tak se ptám ![]()
Asi jak se reaguje na hormony jestli to stačí pro to embryo.. je to z krve.. ![]()
@Zavka Ahojky,tak jsem to dnes zase nevydržela a testla a zdá se mi čárka silnější než včera
nechci se radovat, podle car se mám testovat až za 3dny a potom zřejmě na krev. Nějak tomu nemůžu uvěřit, že bychom se konečně dočkali
a přemýšlím co mám začít dělat jinak, co dělat, co nedělat atd…
měla jsi to taky tak? Nebo i vy holky prosím jestli jste zjistili ducha, změnili jste něco než jste šli k Dr?
@vejuuu je krásná🍀 Já nezměnila zatim snad nic, porad to vstrebavam a čekám jak dopadne krev zitra, abych měla porovnání😁 Příznaky stále nemám jen teda čistěni zubů je problem
A dnes mi začaly bolet bradavky, ale to může byt i tim že zitra mám termin ma, ale myslim ze nedorazi nemám své obvyklé stavy
Teda doufám že nedorazí hodně dlouho. Oficiálně na krev jdu az v patel do caru a to budu 14.den
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.