Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Slunicko2222 Ahoj, já minulý měsíc rusila ket jen kvůli tomu, že mě den před tím bolelo břicho na menses. Taky mám poslední embryo. A dnes jsem to řešila s doktorkou, že jsem zpanikařila a řekla mi, že ket ruší jen v případě, že žena třeba špiní. Takže být tebou, tak to nechám na další měsíc.
@Slunicko2222 nijak zvlastne
, je to prvni den. Udelala jsem si vynikajici obed a zkoukla jeden film. Snazim se odpocivat a zamestnat hlavu.
Jinak se spinenim jsem se nesetkala, jak se jinak citis? Kazdopadne bych se ridila svym vnitrnim pocitem. Pokud by jsi do ket sla a stale premyslela nad tim zda to bude v poradku.. bude to jen a jen horsi.. ![]()
Ahoj tak to jo..
Já křeče nemám jen mě pobolívá trochu podbřišek a hnědý výtok už je míň od té doby co jsem začala zavádět čípek progesteron besins, tak uvidíme jak mě bude přes víkend KET bych měla mít 7.6.
To je dobře tak to má být hlavně na to tolik nemyslet
![]()
Mě jen pobolívá trochu podbřišek a hnědý výtok už je míň od té doby co jsem začala zavádět od včera ty dva čípky progesteronu besins, tak uvidíme jak mě bude přes víkend a v úterý mám mít ten KET.. ![]()
@Slunicko2222 Já být tebou, tak bych se domluvila ještě jestli by šlo utz jak na tom je sliznice a nechala si nabrat progesteron. S jedním embryjkem bych to asi taky neriskovala. My posunovali KET 2X a to jen kvůli tomu, že byla ovulace co být neměla
Právě že jsme také měli jen jedno embryjko, tak dr. nechtěla riskovat. Ted jsem 6 den po KET na testu //,ale včera a dnes lehce krvácím, takže si asi nevybereš
Doktor mě řekl že na ultrazvuku by neslo prý stejně nic vidět chtěla jsem kontrolní ultrazvuk 6.6. když 7.6. mám mít KET ![]()
A krvácíš moc muže to být i uhnizďování držím palečky aby to klaplo
![]()
A t jsi měla KET v nativu nebo řízený?
@Slunicko2222 tak to je taky ochota no😏 Tak to neporadim, ale možnost poradit se s jiným dr neni? Tak hrozne to není bylo to včera odpo pak nic nebo jen trosinku, pak zase dnes dopoledne. Nasadila jsem si ascorutin a snad to bude ok. Uhnizdovani by odpovidali i dny, tak jen doufam🙏 Děkuji, věřim že se tam bobek uz udrzi konečně. Měla jsem KET čistě v mém cyklu, jen den před KET jsem začala zavádět progesteron.
No vidíš tak to muže být ono držím ti moc palce!✊🏼 ✊🏼
![]()
Určitě pak dej vědět a ukaž testík z 6.dne ![]()
@Slunicko2222 právě že neměla, byla jsem úplně bez hormonu jen 13 den utz kvůli sliznici, 16 den odber progesteronu a 17 den byl KET a ducha jsem viděla uz 4 den
![]()
@Slunicko2222 já předtím měla lenzetto, ale na něj jsem vůbec nereagovala a druhá dr. neviděla důvod proč do toho jit hormonálně, když vše funguje jak má😁 Měli jsme po genetice jen jedno embryjko v době KETu už začínalo hatchovat. Verim mu že to zvládneme❤️️A Vám tady holky hodně stesti, květen byl super tak at to v červnu pokračuje🍀 🍀 🍀
Já jsem měla jít první v nativu, ale pak jsem si to rozmyslela a šla v řízeném tak snad u mě ten včerejšek nic neznamenal a nic se nepokazilo a prostě to tak mělo být a KET proběhne a bude všechno v pořádku a konečně se podaří být těhotná..
Moc bych si to přála!
@Slunicko2222 držím palce, aby se to podařilo🍀 My už máme taky poslední pokus, tak o to vic vysiluji🤦🏽♀️ 😁
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.