ET/KET červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
2.6.22 12:57

@Slunicko2222 Ahoj, já minulý měsíc rusila ket jen kvůli tomu, že mě den před tím bolelo břicho na menses. Taky mám poslední embryo. A dnes jsem to řešila s doktorkou, že jsem zpanikařila a řekla mi, že ket ruší jen v případě, že žena třeba špiní. Takže být tebou, tak to nechám na další měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
2.6.22 13:09

Ket 1.6.

@Slunicko2222 nijak zvlastne :), je to prvni den. Udelala jsem si vynikajici obed a zkoukla jeden film. Snazim se odpocivat a zamestnat hlavu.

Jinak se spinenim jsem se nesetkala, jak se jinak citis? Kazdopadne bych se ridila svym vnitrnim pocitem. Pokud by jsi do ket sla a stale premyslela nad tim zda to bude v poradku.. bude to jen a jen horsi.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
2.6.22 15:31

@anyway007

Ahoj tak to jo..

Já křeče nemám jen mě pobolívá trochu podbřišek a hnědý výtok už je míň od té doby co jsem začala zavádět čípek progesteron besins, tak uvidíme jak mě bude přes víkend KET bych měla mít 7.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
2.6.22 15:34

@Mik.Martina

To je dobře tak to má být hlavně na to tolik nemyslet :potlesk: :palec: :kytka:

Mě jen pobolívá trochu podbřišek a hnědý výtok už je míň od té doby co jsem začala zavádět od včera ty dva čípky progesteronu besins, tak uvidíme jak mě bude přes víkend a v úterý mám mít ten KET.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
2.6.22 16:02

@Slunicko2222 Já být tebou, tak bych se domluvila ještě jestli by šlo utz jak na tom je sliznice a nechala si nabrat progesteron. S jedním embryjkem bych to asi taky neriskovala. My posunovali KET 2X a to jen kvůli tomu, že byla ovulace co být neměla :nevim: Právě že jsme také měli jen jedno embryjko, tak dr. nechtěla riskovat. Ted jsem 6 den po KET na testu //,ale včera a dnes lehce krvácím, takže si asi nevybereš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
2.6.22 16:21

@Zavka

Doktor mě řekl že na ultrazvuku by neslo prý stejně nic vidět chtěla jsem kontrolní ultrazvuk 6.6. když 7.6. mám mít KET :nevim:

A krvácíš moc muže to být i uhnizďování držím palečky aby to klaplo :* :kytka:

A t jsi měla KET v nativu nebo řízený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
2.6.22 16:30

@Slunicko2222 tak to je taky ochota no😏 Tak to neporadim, ale možnost poradit se s jiným dr neni? Tak hrozne to není bylo to včera odpo pak nic nebo jen trosinku, pak zase dnes dopoledne. Nasadila jsem si ascorutin a snad to bude ok. Uhnizdovani by odpovidali i dny, tak jen doufam🙏 Děkuji, věřim že se tam bobek uz udrzi konečně. Měla jsem KET čistě v mém cyklu, jen den před KET jsem začala zavádět progesteron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
2.6.22 17:36

@Zavka

No vidíš tak to muže být ono držím ti moc palce!✊🏼 ✊🏼 :kytka: :*

Určitě pak dej vědět a ukaž testík z 6.dne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
2.6.22 18:00

@Slunicko2222 doufám v to a děkuji😘 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
2.6.22 18:17

@Zavka

Super je tam! :* Ať hezky sílí! :kytka: :srdce:

A ty jsi měla i injekci ovitrelle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
2.6.22 18:19

@Slunicko2222 právě že neměla, byla jsem úplně bez hormonu jen 13 den utz kvůli sliznici, 16 den odber progesteronu a 17 den byl KET a ducha jsem viděla uz 4 den :oops: :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
2.6.22 18:51

@Zavka

Ahaa tak to tak vůbec neznám :lol:

Tak určitě se to podařilo! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
2.6.22 19:04

@Slunicko2222 já předtím měla lenzetto, ale na něj jsem vůbec nereagovala a druhá dr. neviděla důvod proč do toho jit hormonálně, když vše funguje jak má😁 Měli jsme po genetice jen jedno embryjko v době KETu už začínalo hatchovat. Verim mu že to zvládneme❤️️A Vám tady holky hodně stesti, květen byl super tak at to v červnu pokračuje🍀 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
2.6.22 19:18

@Zavka

Já jsem měla jít první v nativu, ale pak jsem si to rozmyslela a šla v řízeném tak snad u mě ten včerejšek nic neznamenal a nic se nepokazilo a prostě to tak mělo být a KET proběhne a bude všechno v pořádku a konečně se podaří být těhotná..

Moc bych si to přála!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
2.6.22 19:25

@Slunicko2222 držím palce, aby se to podařilo🍀 My už máme taky poslední pokus, tak o to vic vysiluji🤦🏽‍♀️ 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.