Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Teda ženy, po včerejším KETU já dneska prospala cely den, a dost mě bolí břich.. to sem zvedá co z tohoto zase bude
![]()
A bolelo tě břicho hodně? Nechápu proč boly břicho když to není žádný zákrok jak odběr vajíček že? Když včera jsi ani nevěděla že jsi byla na KETU ![]()
A měla jsi i embryoglue?
Příspěvek upraven 31.05.22 v 23:20
Ahojky zítra ti moooc držím palečky budu na tebe myslet a budeš mít i embryoglue? ✊🏼 ✊🏼 ![]()
A v kolik hodin jdeš? ![]()
@Slunicko2222 přesně taky nechápu
dnes zatím dobrý tak uvidime. Ano měla sem embryoglue
Ahoj holky já byla na ketu 19.5. 2022 v 15:30 dnes jsem 13 den po ket bojím se zítra na krev
Tak to je dobře držím palečky ať se hezky zavrtavá! ✊🏼 ✊🏼
![]()
Já dnes začínám brát k estrofemu vaginálně progesteron besins, ústně utrogestan a Anopyrin
Ahojky sice píšeš do špatné skupinky protože jsi měla KET už v květnu a tohle je skupinka červen
, ale gratuluji je to tam!
![]()
Tak ať hcg hezky stoupá a dej vědět jak to dopadlo ![]()
https://www.emimino.cz/…ankovani/50/?…
Příspěvek upraven 01.06.22 v 07:30
@Slunicko2222 ten mám taky
já byla 17. Den (nebo ) 18 já v tom mám zmatky
![]()
Ty nemáš rozpis? Já mám právě rozpis a tam mám všechno napsané který DC jsem začala brát ten estrofem a pak který den mám KET ![]()
@Slunicko2222 to vis ze ho mám
ale už potrebuju aby teď už to uteklo jako voda ![]()
18.den
A to holky víte už dopředu kdy bude KET? Já datum KETu ještě nemám, ale jsem teprve 5DC. A za týden mám utz jak to vypadá
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.