ET/KET červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1102
30.5.22 11:55
@Anonymní píše:
@Slunicko2222 ale i tak dekuju 🙂 ale co jsem teď četla na netu tak si myslím ze to bude taky později. Mě nedocvaklo ze když se vkládá 5denni embryo ze by tomu mělo i u mě odpovídat. Jak kdyby bylo moje tělo 5 dnů po ovulaci 🙂

Určitě je lepší se ptát na všechno lékařů ;)

Já budu mít 6denní embryo expandovaná blastocysta.. tak uvidíme jak to tentokrat dopadne snad dobře..

Tobě taky držím mooc palce a dej pak vědět ah půjdeš na KET :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
30.5.22 11:58

@Ann.9122

A ty co? Jak se citis? Jsi se ještě nazapojila :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.22 11:59

@Slunicko2222 mě vždycky napadnou všechny dotazy až doma 🤦🏼‍♀️ 🙈
Hlavně ted když jsem tam byla tak jsem byla taková vyjukana a mimo, viděli jsme se s doktorkou po delší době a ptala se jak se daří atp. V lednu nám po porodu zemřela dcera, proto to ted řešíme IVF, protože jsem sice byla 2× přirozeně těhotná, ale vždy nám to trvalo rok a rok a půl.

• Citovat
  • Upravit
1102
30.5.22 12:05
@Anonymní píše:
@Slunicko2222 mě vždycky napadnou všechny dotazy až doma 🤦🏼‍♀️ 🙈
Hlavně ted když jsem tam byla tak jsem byla taková vyjukana a mimo, viděli jsme se s doktorkou po delší době a ptala se jak se daří atp. V lednu nám po porodu zemřela dcera, proto to ted řešíme IVF, protože jsem sice byla 2× přirozeně těhotná, ale vždy nám to trvalo rok a rok a půl.

Jo to chápu ja si vždycky všechno píšu na papír a pak se ptám doktora :lol:

Tak to mě moc mrzí :,(

Tak snad díky IVF se vám to podaří kolik ti je let? Mě dnes čerstvých 36 a prěitelovi bude 45let..
Já jsem po autonehodě tu jsem měla ve 30 letech a mám štítnou žlázu a nízké AMH 0,49 a přítel horší spermiogram tak uvidíme jak to dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
30.5.22 14:36

@Velinel

Tak jak se cítíš po KETU? A ležela jsi na pokoji?

U nás ve Zlíně v centru se leží po KETU hodinu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
30.5.22 14:38

@Mik.Martina

Ahojky chci se zeptat co bereš za vitaminy? A jíš třeba ten ananas nebo nějaké jiné rady? :lol:

A v kolik hodin máš ten KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
30.5.22 14:53

Ahoj taky se k vám přidám. Dneska došly výsledky geneticky embrii. Tak že čekám na ms a pak počkáme na ovulaci a pak jdeme na 1 ket. Jen se nezjistilo proč pořád potracim :think: tak snad to teť vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
30.5.22 14:56

@Michalka 28

Ahojky :mavam:

Tak to je divné tak na co se to posílá na genetiku? :think: 8o

Já genetiku nikdy neměla protože jsem měla pouze 1 embryo a jednou jsem měla 2 embrya.. :nevim:

Ty budeš mít KET v nativu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
30.5.22 15:26

@Slunicko2222 aby něco zjistili ale vše je v pořádku. Tak by neměl být problém v těhotenství tak uvidíme. Ano v nativu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
30.5.22 15:30

@Michalka 28

Já jsem právě měla mít v nativu ale pak jsem to změnila na řízený..

Ty už jsi měla v nativu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
30.5.22 15:48

@Slunicko2222 no pocity mám hele jako bych nikde nebyla 🤣 lehce mě
Poboliva podbrisek ale to je vždy.. mám toho zasebou dost, takže se na nic neupinam, nemyslím na to a nechávám to volně… ano hodinu jsem tam ležela a 13. Kontrola :) snad to uteče :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.22 16:12

@Slunicko2222 tak všechno nejlepší k narozeninám :smiling_face_with3_hearts:
Mě “jen” 29. V říjnu 30. Manželovi teď bylo 32. Ale je to pro mě hrozny. Nechali jsme tomu volný průběh když mi bylo nějakých 26/27 a doteď bez dítěte.. jen náš andilek v nebi 😔 to první těhotenství bylo pro změnu totiž zamlkle. Mysleli jsme si ze všechnu smůlu už jsme si vybrali a pak po porodu toto.. nejhorší, ze dcera byla naprosto zdravá. Spis zanedbání doktoru a nebo proste blba náhoda. I já s manželem máme všechny výsledky a genetiku na 1*. Loni jsem zjistila ze jsem otěhotněla po genetice kdy jsme čekali na konzultaci v CAR. U mě v otěhotnění hraje roli psychika a teď po ztrátě je to milionkrát horší. Resit hrob, truchlit a do toho IVF. V dubnu mi to dodavalo naději, ze jsme přece zdraví, ze to vyjde na poprvé a akorát mě to srazilo na kolena.
A mas nějaké následky po autonehodě? 😳

• Citovat
  • Upravit
1102
30.5.22 16:15

@Velinel

A dostala jsi i fotecku?

Však jasné nejlepší je se snažit být v klidu a ne stres..

A ty budeš chodit do práce nebo doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
30.5.22 16:19
@Anonymní píše:
@Slunicko2222 tak všechno nejlepší k narozeninám :smiling_face_with3_hearts:
Mě “jen” 29. V říjnu 30. Manželovi teď bylo 32. Ale je to pro mě hrozny. Nechali jsme tomu volný průběh když mi bylo nějakých 26/27 a doteď bez dítěte.. jen náš andilek v nebi 😔 to první těhotenství bylo pro změnu totiž zamlkle. Mysleli jsme si ze všechnu smůlu už jsme si vybrali a pak po porodu toto.. nejhorší, ze dcera byla naprosto zdravá. Spis zanedbání doktoru a nebo proste blba náhoda. I já s manželem máme všechny výsledky a genetiku na 1*. Loni jsem zjistila ze jsem otěhotněla po genetice kdy jsme čekali na konzultaci v CAR. U mě v otěhotnění hraje roli psychika a teď po ztrátě je to milionkrát horší. Resit hrob, truchlit a do toho IVF. V dubnu mi to dodavalo naději, ze jsme přece zdraví, ze to vyjde na poprvé a akorát mě to srazilo na kolena.
A mas nějaké následky po autonehodě? 😳

Moc děkuji :*

To věřím muselo to být hrozne čím jsi si prošla.. :,( :,(

Ano následky bohužel mám co se dá dělat jsem zatím v invalidnim důchodu..

Drž se a teď to určitě vyjde! ✊🏼 ✊🏼 :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
30.5.22 16:19

@Slunicko2222 nene ani jsem si o ni neřekla :) je těžké na to nemyslet to každá víme :hug: ne ne, ja jsem doma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.