Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
@Slunicko2222 ale i tak dekuju 🙂 ale co jsem teď četla na netu tak si myslím ze to bude taky později. Mě nedocvaklo ze když se vkládá 5denni embryo ze by tomu mělo i u mě odpovídat. Jak kdyby bylo moje tělo 5 dnů po ovulaci 🙂
Určitě je lepší se ptát na všechno lékařů ![]()
Já budu mít 6denní embryo expandovaná blastocysta.. tak uvidíme jak to tentokrat dopadne snad dobře..
Tobě taky držím mooc palce a dej pak vědět ah půjdeš na KET ![]()
@Slunicko2222 mě vždycky napadnou všechny dotazy až doma 🤦🏼♀️ 🙈
Hlavně ted když jsem tam byla tak jsem byla taková vyjukana a mimo, viděli jsme se s doktorkou po delší době a ptala se jak se daří atp. V lednu nám po porodu zemřela dcera, proto to ted řešíme IVF, protože jsem sice byla 2× přirozeně těhotná, ale vždy nám to trvalo rok a rok a půl.
@Anonymní píše:
@Slunicko2222 mě vždycky napadnou všechny dotazy až doma 🤦🏼♀️ 🙈
Hlavně ted když jsem tam byla tak jsem byla taková vyjukana a mimo, viděli jsme se s doktorkou po delší době a ptala se jak se daří atp. V lednu nám po porodu zemřela dcera, proto to ted řešíme IVF, protože jsem sice byla 2× přirozeně těhotná, ale vždy nám to trvalo rok a rok a půl.
Jo to chápu ja si vždycky všechno píšu na papír a pak se ptám doktora ![]()
Tak to mě moc mrzí ![]()
Tak snad díky IVF se vám to podaří kolik ti je let? Mě dnes čerstvých 36 a prěitelovi bude 45let..
Já jsem po autonehodě tu jsem měla ve 30 letech a mám štítnou žlázu a nízké AMH 0,49 a přítel horší spermiogram tak uvidíme jak to dopadne..
Tak jak se cítíš po KETU? A ležela jsi na pokoji?
U nás ve Zlíně v centru se leží po KETU hodinu..
Ahojky chci se zeptat co bereš za vitaminy? A jíš třeba ten ananas nebo nějaké jiné rady? ![]()
A v kolik hodin máš ten KET?
Ahoj taky se k vám přidám. Dneska došly výsledky geneticky embrii. Tak že čekám na ms a pak počkáme na ovulaci a pak jdeme na 1 ket. Jen se nezjistilo proč pořád potracim
tak snad to teť vyjde
Ahojky ![]()
Tak to je divné tak na co se to posílá na genetiku?
![]()
Já genetiku nikdy neměla protože jsem měla pouze 1 embryo a jednou jsem měla 2 embrya.. ![]()
Ty budeš mít KET v nativu?
@Slunicko2222 aby něco zjistili ale vše je v pořádku. Tak by neměl být problém v těhotenství tak uvidíme. Ano v nativu
Já jsem právě měla mít v nativu ale pak jsem to změnila na řízený..
Ty už jsi měla v nativu?
@Slunicko2222 no pocity mám hele jako bych nikde nebyla 🤣 lehce mě
Poboliva podbrisek ale to je vždy.. mám toho zasebou dost, takže se na nic neupinam, nemyslím na to a nechávám to volně… ano hodinu jsem tam ležela a 13. Kontrola
snad to uteče ![]()
@Slunicko2222 tak všechno nejlepší k narozeninám :smiling_face_with3_hearts:
Mě “jen” 29. V říjnu 30. Manželovi teď bylo 32. Ale je to pro mě hrozny. Nechali jsme tomu volný průběh když mi bylo nějakých 26/27 a doteď bez dítěte.. jen náš andilek v nebi 😔 to první těhotenství bylo pro změnu totiž zamlkle. Mysleli jsme si ze všechnu smůlu už jsme si vybrali a pak po porodu toto.. nejhorší, ze dcera byla naprosto zdravá. Spis zanedbání doktoru a nebo proste blba náhoda. I já s manželem máme všechny výsledky a genetiku na 1*. Loni jsem zjistila ze jsem otěhotněla po genetice kdy jsme čekali na konzultaci v CAR. U mě v otěhotnění hraje roli psychika a teď po ztrátě je to milionkrát horší. Resit hrob, truchlit a do toho IVF. V dubnu mi to dodavalo naději, ze jsme přece zdraví, ze to vyjde na poprvé a akorát mě to srazilo na kolena.
A mas nějaké následky po autonehodě? 😳
A dostala jsi i fotecku?
Však jasné nejlepší je se snažit být v klidu a ne stres..
A ty budeš chodit do práce nebo doma?
@Anonymní píše:
@Slunicko2222 tak všechno nejlepší k narozeninám :smiling_face_with3_hearts:
Mě “jen” 29. V říjnu 30. Manželovi teď bylo 32. Ale je to pro mě hrozny. Nechali jsme tomu volný průběh když mi bylo nějakých 26/27 a doteď bez dítěte.. jen náš andilek v nebi 😔 to první těhotenství bylo pro změnu totiž zamlkle. Mysleli jsme si ze všechnu smůlu už jsme si vybrali a pak po porodu toto.. nejhorší, ze dcera byla naprosto zdravá. Spis zanedbání doktoru a nebo proste blba náhoda. I já s manželem máme všechny výsledky a genetiku na 1*. Loni jsem zjistila ze jsem otěhotněla po genetice kdy jsme čekali na konzultaci v CAR. U mě v otěhotnění hraje roli psychika a teď po ztrátě je to milionkrát horší. Resit hrob, truchlit a do toho IVF. V dubnu mi to dodavalo naději, ze jsme přece zdraví, ze to vyjde na poprvé a akorát mě to srazilo na kolena.
A mas nějaké následky po autonehodě? 😳
Moc děkuji ![]()
To věřím muselo to být hrozne čím jsi si prošla..
![]()
Ano následky bohužel mám co se dá dělat jsem zatím v invalidnim důchodu..
Drž se a teď to určitě vyjde! ✊🏼 ✊🏼
![]()
@Slunicko2222 nene ani jsem si o ni neřekla
je těžké na to nemyslet to každá víme
ne ne, ja jsem doma ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.