Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vandand já třeba měla jenom to lenzetto na sliznici a útlum vaječníků, ale u mě bez reakce ale jelikož na mě nepůsobil ani progesteron po kterém jsem to do 3 dnů měla dostat, tak jsem si domluvila KET bez hormonů úplně a asi to byla nejlepší volba.
@Zavka ono i to lenzetto působí na vaječníky? To jsem nevěděla.
Já nikdy problém se sliznici neměla, proto se divím ze jsem tak nadopovana.
@Vandand právě že ano, 2× mi zrušili KET že ovuluji a přitom nemám a to jsem právě měla jen Lenzetto
Víc už jsem pak neřešila a domluvila se zkusit to úplně bez hormonů a vlastně jsem jen šla na utz 13.den,16.den na progesteron a 17.den byl KET
@Zavka aaaha, tak možná proto mám ten decapeptyl ![]()
A proč je ovulace blba? Když v neřízeným cyklu přece ženská taky ovuluje
@Vandand to jsem právě taky nechápala a i druhá dr, když jsem u ní byla na utz se divila proč nejedu přípravu ve svém cyklu
Dr.si myslela, že nebude dostatečná sliznice. No, víc jsem se v tom raději neštourala a jsem ráda že to šlo bez hormonů. Jen jsem si den před KETem začala zavádět progesteron
@Slunicko2222 ahojda
, moc dekuju ![]()
Jojo embryoglue mam vzdy, takze to asi nebude tak zazracne, je to spis plcebo efekt dle me ![]()
Jinak dneska v 10h me snehulacka vlozili.
![]()
Ahojky super ![]()
Mě nastal problém ![]()
Tak dnes ráno tak od 4h mám hnědý výtok s trocha krve jako by žilky nebo cevka a trochu boly břicho a uvnitř pipiny i jak jsem zavadela ten progesteron besins
takže stres jak blázen a to jsem dnes měla po prve zavádět progesteron besins myslíte že je nějaký problém a KET neprobehne?
![]()
Volala jsem do kliniky a mluvila ses svým doktorem a prý hnědý výtok a nitky krve je v pořádku ani kontrolu mě nedá prý by nešlo nic vidět.. jen se nesmí rozjet krev a křeče v břiše..
Teď mě bolí podbřišek a krev není ani zatím výtok a krvavé nitky..
Dnes jsem si dala po prve ráno progesteron besins vaginálně a ústně ten utrogestan tak nevím teď jestli tu krev nebude držet to že se nespustí jen budu cítit podbřišek..
![]()
Takže mě to úplně položilo ![]()
Měla jste to tak některá a KET proběhl?
Mám 1 jediné embryo ![]()
@Slunicko2222 dobre ráno, to sem nikdy neměla ale mohla to být třeba jen nějaká Žilka?
A jak je ti dneska?
Tak doufám ze to teda tak má být jak řekl doktor.
![]()
Dnes zatím mám hnědý výtok jak zavadim ten progesteron besins.. ![]()
Já jsem si taky myslela že to bude teď můj poslední i KET a vyjde to, mam jen 1 embryo a ze už nepůjdu nikdy do celého IVF tak uvidíme přes víkend jak mě bude, ale asi se budu víc šetřit..
@Slunicko2222 odpocivej a šetři se přesně jak píšeš
tím jak zavadíš léky muže se tam třeba něco dít, nevím hele nesetkala sem se s tím.
Ale nezoufej
snad to ničemu nevadí
Ty cipky zavadim teprve od včerejška od 8h tano a ten hnědý výtok s trochou červených nitek jsem mela od 3h ráno ![]()
Tak uvidíme snad KET proběhne a prala bych si úspěch i když teď po takových nervech nevím
A ty se cítíš jak po KETU? ![]()
A odpočíváš?
@Slunicko2222 asi by to ještě probrala s doktorem ale jestli říká ze to je ok?
… achjo..
Hele já asi nic jen únava a bolí me prsa,( léky ) odpoledne vždycky usinam za pochodu.
A ano odpocivam dneska jdu na kosmetiku a masaz obličeje abych přišla na jiné myšlenky než na čekání ![]()
On nechtěl abych dojela na kontrolu divím se prý by tam nic nešlo vidět
nevím asi mě chtel uklidnit ze je to v pořádku třeba je to tím že jsem si dala den před tím vanu a pak večer 2dc červeného vina se segrou a do toho ty hormony a moc se mě prokrvila děloha třeba mám vysokou sliznici
![]()
A ty jsi doma nebo v práci?
Tak to bude super užij si to pak na masáži
![]()
@Slunicko2222 jo bylo to super zase nějaké odreagování
musíme se přeci žáky rozmazlovat a ne jen potichu trpět
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.