Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Slunicko2222 dekuju nejvíc se netesim na těch 14 dni čekání
snad to uteče jako voda ![]()
No právě to je nejhorší ![]()
Já vždy chtěla vydržet netestovat 14dní až do kontrole z krve. Ale kdybych něco na sobě cítila nějakou změnu nebo píchnutí tak bych dělala tak ten 10-12den ale nic žádné pocity jsem na sobě neviděla..🤷🏼♀️ a taky to nedopadlo 2× došla MS 8.-9.den po embryotransferu a po KETU nepřišla takže až z krve bylo rozhodnuto že to nevyšlo držel mě MS amelgen..🥺
@Slunicko2222 tak to já to vždy dostala i přes všechny léky a podobně. Stejně tak jako jsem vždy měla silně pozitivní tt testy.
Ahaa tak to mě mrzí
a jaké léky máš teď a kolika denní embryo máš a jaké kvality? A máš i to embryoglue?
A na jakou kliniku chodíš?
A kolikáté je to IVF a KET?
@Slunicko2222 to je otázek
![]()
3 IVF 2× ket. Celkové tedy 5 pokusu vložení embrya.
Chodím do Kostelce do Arlety. Jezdíme tam 4 rokem.
Embryoglue mám pokaždé.
Teď mám lenzetto 2×1 a AMELGEN 2×1
Pokaždé mám 5 denní embryo a teď topove kvality ![]()
Promiň za tolik otázek ![]()
Tak to teď musí určitě vyjít!!!
![]()
A co bereš za vitaminy? A jíš třeba ten ananas nebo nějaké jiné rady? ![]()
Ahojte, mám par otázek jako nezkušena. Než jsem došla k tomuto fóru tak jsem zakladala i diskuzi.
1. Není před KETem problém ze jsem měla slaboulinkou menstruaci? Po nevydařeném ET jsem měla volný cyklus s duphastonem. Po vysazeni menstruace přišla, ale v pátek spis spineni, v sobotu už trosku silnější, ale taky tak jen na jednu vlozku, bereme to jako 1DC a začala jsem pichat decapeptyl a včera v neděli už zas skoro nic a dneska už snad zas vubec.. Nevím jestli nemám raději zavolat doktorce?
2. Kdy dochází ke KET? Mám na 10 dnů decapeptyl, strikam Lenzetto a 12DC mám kontrolní UTZ. Kdy cca dojde k transferu? Počítala jsem tak cca 14DC. Ale teď jsem četla na netu ze byla paní na KET snad až na konci cyklu? Jde mi o to ze chodím na akupunkturu a paní má být zrovna mimo.
Děkuji s přeji hodně štěstí 🍀
@Anonymní píše:
Ahojte, mám par otázek jako nezkušena. Než jsem došla k tomuto fóru tak jsem zakladala i diskuzi.
1. Není před KETem problém ze jsem měla slaboulinkou menstruaci? Po nevydařeném ET jsem měla volný cyklus s duphastonem. Po vysazeni menstruace přišla, ale v pátek spis spineni, v sobotu už trosku silnější, ale taky tak jen na jednu vlozku, bereme to jako 1DC a začala jsem pichat decapeptyl a včera v neděli už zas skoro nic a dneska už snad zas vubec.. Nevím jestli nemám raději zavolat doktorce?
2. Kdy dochází ke KET? Mám na 10 dnů decapeptyl, strikam Lenzetto a 12DC mám kontrolní UTZ. Kdy cca dojde k transferu? Počítala jsem tak cca 14DC. Ale teď jsem četla na netu ze byla paní na KET snad až na konci cyklu? Jde mi o to ze chodím na akupunkturu a paní má být zrovna mimo.
Děkuji s přeji hodně štěstí 🍀
Ahoj tak to vůbec nevím raději si zavolej lékaři..
Ty máš KET v řízeném cyklu nebo v nativu?
@Slunicko2222 asi se blbě zeptám, ale jaký je v tom rozdíl? Je to moje první IVF.
Ale asi rizenem, když pícham ten decapeptyl a strikam lenzetto, nebo?
@Anonymní píše:
@Slunicko2222 asi se blbě zeptám, ale jaký je v tom rozdíl? Je to moje první IVF.
Ale asi rizenem, když pícham ten decapeptyl a strikam lenzetto, nebo?
A ty budeš mít KET? Já mám úplně jiné léky při přípravě na KET nic si nepíchám..
@Slunicko2222 Ano, teda měla bych mít 😀 v dubnu jsme stimulovali, OPU, ET. To se nepovedlo, cyklus jsem čekala, kdy jsem od 16DC brala akorát ten duphaston, aby mi přesně přišla menstruace. Jsem totiž po porodu a bůhví, kdy by přišla samovolně. A teď máme mít KET.
Co jsem doktoru pochopila, tak by mi tím decapeptylem měli jakoby “vypnout” vaječníky, protože říkala ze ty teď potřeba nejsou, teď se připravuje jen sliznice. 1DC-10DC picham ten decapeptyl, od 2DC 3× denně striknuti lenzetto a 12DC UTZ. A nevím proč jsem si myslela ze pak hned někdy proběhne i transfer. Se sliznici jsem nikdy problém neměla. Ale nevím teď jak po tom nevydařeném ET
@Anonymní píše:
@Slunicko2222 Ano, teda měla bych mít 😀 v dubnu jsme stimulovali, OPU, ET. To se nepovedlo, cyklus jsem čekala, kdy jsem od 16DC brala akorát ten duphaston, aby mi přesně přišla menstruace. Jsem totiž po porodu a bůhví, kdy by přišla samovolně. A teď máme mít KET.Co jsem doktoru pochopila, tak by mi tím decapeptylem měli jakoby “vypnout” vaječníky, protože říkala ze ty teď potřeba nejsou, teď se připravuje jen sliznice. 1DC-10DC picham ten decapeptyl, od 2DC 3× denně striknuti lenzetto a 12DC UTZ. A nevím proč jsem si myslela ze pak hned někdy proběhne i transfer. Se sliznici jsem nikdy problém neměla. Ale nevím teď jak po tom nevydařeném ET
Aha tak v tom ti opravdu neporadím protože to neznám já budu mít KET 19DC
@Slunicko2222 ale i tak dekuju 🙂 ale co jsem teď četla na netu tak si myslím ze to bude taky později. Mě nedocvaklo ze když se vkládá 5denni embryo ze by tomu mělo i u mě odpovídat. Jak kdyby bylo moje tělo 5 dnů po ovulaci 🙂
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.