Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Slunicko2222 ja jsem se druhý den vzbudila s tim, ze jsem těhotná. Jsem doma uz od ledna
Aha zajímavé takže žádné pocity? U mě je úplný klid od toho 7.6. ![]()
Já jsem doma pořád jsem v invalidním důchodu..
@Slunicko2222 jen proste jsem věděla že to je ok. Ale to jsem měla uz po KET, ze tentokrat to je jine a ze budu tehotna
Tak to jo.. já si taky řekla že teď ten poslední pokus už konečně vyjde tak uvidíme..
Kdy máš krev?
@Zavka píše:
@vejuuu ja jsem dnes 14 den
Volala jsem do car a mám teda v pondělí ráno přijít na krev, tak snad tam něco bude
to budu 13.den. a zkoušela sis dělat i ten clearblue test, kde se ukazují týdny? Já předevčírem a byly tam 2-3 týdny, ještě mám jeden v zásobě, tak ten zkusím zítra
a jak se cítíš? Mě bolí prsa a trochu i podbřišek sem tam, tak snad se tam něco děje co je v pořádku 🙏 ale jestli už se uhnízdil prdola, tak jsem vůbec ani nezašpinila, tak nevím snad je to u každého jinak ![]()
A dělala jsi si testík? ![]()
A říkáš že jsi nešpinila a kolika denní embryjko máš? A nic jsi nepociťovala? ![]()
@vejuuu necítím pořád nic
Až na to natahování u čištění zubů a podbřišek jak kdy a malinko
Takže mě to pořád znervoznuje. Výsledky krve budu mít po 14.hodině
Digitál jsem si dělala 10.den a také tam bylo 2-3
@Slunicko2222 jojo dělala, první obyčejné, předevčírem digitální a bylo tam 2-3 tak uvidím v to pondeli co ta krev. Jinak jsem nespinila vůbec, ale břicho trochu sem tam cítím, že poboliva a prsa taky, tak snad to nemám vsugerovaný 🙏
@Slunicko2222 embryjko je šestidenní…no trošku mě to taky znervózňuje jako že něco cítím sem tam, snad už tam někde neputuje a je pěkně usazený
ale kdo ví, snažím se na to moc nemyslet, zítra ráno si udělám ještě ten digitální test a pak budu čekat do pondělí na krev, to bude asi nekonečný ![]()
Super taky máš 6denní a už lezlo z obalu?
Ale tak ty už máš test krásný nemusíš už ani testovat ![]()
Je jasné že krev je rozhodující!✊🏼 ✊🏼
Ty 3 dny už utečou ![]()
A na kolik jdeš na krev?
@Slunicko2222 pokud jsem pochopila dobře FHB
a i v papírech je vyhachtovana blastocysta, tak snad to bylo to nejlepší embryjko, ještě jedno zůstalo, ale věřím, že to nebude potřeba 🍀 můžu přijít kdykoliv do 11h to budou výsledky prý odpoledne, když přijdu do 14h tak výsledky pak druhý den, to samozřejmě nevydržím, takže tam budu hned ráno stepovat a v práci jsem si vzala celý den volno, ať mám při čekání na výsledek klídek
a ty jsi na tom jak? A holky které máte pozitivní testik, všechny jste špinily? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.