ET/KET červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3010
10.6.22 08:21

@Slunicko2222 ja jsem se druhý den vzbudila s tim, ze jsem těhotná. Jsem doma uz od ledna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
10.6.22 08:22

@Zavka

Aha zajímavé takže žádné pocity? U mě je úplný klid od toho 7.6. :think:

Já jsem doma pořád jsem v invalidním důchodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
10.6.22 08:25

@Slunicko2222 jen proste jsem věděla že to je ok. Ale to jsem měla uz po KET, ze tentokrat to je jine a ze budu tehotna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
10.6.22 08:49

@Zavka

Tak to jo.. já si taky řekla že teď ten poslední pokus už konečně vyjde tak uvidíme..

Kdy máš krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
10.6.22 11:14

@Mik.Martina

Tak co už jsi byla na té krvi a jak to dopadlo? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
10.6.22 11:43
@Zavka píše:
@vejuuu ja jsem dnes 14 den

Volala jsem do car a mám teda v pondělí ráno přijít na krev, tak snad tam něco bude :andel: to budu 13.den. a zkoušela sis dělat i ten clearblue test, kde se ukazují týdny? Já předevčírem a byly tam 2-3 týdny, ještě mám jeden v zásobě, tak ten zkusím zítra :D a jak se cítíš? Mě bolí prsa a trochu i podbřišek sem tam, tak snad se tam něco děje co je v pořádku 🙏 ale jestli už se uhnízdil prdola, tak jsem vůbec ani nezašpinila, tak nevím snad je to u každého jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
10.6.22 11:52

@vejuuu

A dělala jsi si testík? :kytka:

A říkáš že jsi nešpinila a kolika denní embryjko máš? A nic jsi nepociťovala? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
10.6.22 11:58

@vejuuu necítím pořád nic :lol: Až na to natahování u čištění zubů a podbřišek jak kdy a malinko :oops: Takže mě to pořád znervoznuje. Výsledky krve budu mít po 14.hodině :zed: Digitál jsem si dělala 10.den a také tam bylo 2-3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
10.6.22 14:33

Holky tak HCG 2059 :srdce: :srdce: Utz až za dlouhé 3 týdny :zed: :zed: 1.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
10.6.22 14:43

@Slunicko2222 jojo dělala, první obyčejné, předevčírem digitální a bylo tam 2-3 tak uvidím v to pondeli co ta krev. Jinak jsem nespinila vůbec, ale břicho trochu sem tam cítím, že poboliva a prsa taky, tak snad to nemám vsugerovaný 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
10.6.22 16:51

@vejuuu

Super! :palec: :potlesk:

Aha tak mě vůbec nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
10.6.22 17:55

@Slunicko2222 embryjko je šestidenní…no trošku mě to taky znervózňuje jako že něco cítím sem tam, snad už tam někde neputuje a je pěkně usazený :roll: ale kdo ví, snažím se na to moc nemyslet, zítra ráno si udělám ještě ten digitální test a pak budu čekat do pondělí na krev, to bude asi nekonečný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
10.6.22 18:00

@vejuuu

Super taky máš 6denní a už lezlo z obalu?

Ale tak ty už máš test krásný nemusíš už ani testovat :lol:
Je jasné že krev je rozhodující!✊🏼 ✊🏼
Ty 3 dny už utečou :kytka:
A na kolik jdeš na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
10.6.22 19:55

@Slunicko2222 pokud jsem pochopila dobře FHB :) a i v papírech je vyhachtovana blastocysta, tak snad to bylo to nejlepší embryjko, ještě jedno zůstalo, ale věřím, že to nebude potřeba 🍀 můžu přijít kdykoliv do 11h to budou výsledky prý odpoledne, když přijdu do 14h tak výsledky pak druhý den, to samozřejmě nevydržím, takže tam budu hned ráno stepovat a v práci jsem si vzala celý den volno, ať mám při čekání na výsledek klídek :roll: a ty jsi na tom jak? A holky které máte pozitivní testik, všechny jste špinily? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
10.6.22 20:05

@vejuuu

Já zatím nic 7.6. jsem měla KET ;)

Tak zítra jsem zvědavá na tvůj výsledek krve držím ✊🏼 ✊🏼 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.