ET/KET červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1102
10.6.22 23:16

@Malinam

:mrgreen: :mrgreen:

Tak to jsi mladičká ;)

A máš i embryoglue? Já ano.. :)
U 1. KETU jsem neměla..

A co takto po KETU jíš?

Někdo jí po KETU ananas a před KET pil červené víno já nic z toho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
10.6.22 23:25

@Zavka děkuji :srdce: a tobě moc gratuluji, ať vše proběhne jak má :kytka:

@Slunicko2222 jojo, mladá jsem, ale už jsem se na to mímo načekala, tak bych byla ráda kdyby to vyšlo 🙂 děti miluju, dělala jsem přes 5 let chůvu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
10.6.22 23:35

@Slunicko2222 jinak EmbryoGlue jsme neměli ani při prvním KET. Četla jsem si recenze a nepřesvědčilo mě to :nevim:

po KET jím uplně normálně :D vyvaruju se teda plísňovým sýrům, které jinak miluju a samozřejmě alkoholu 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
11.6.22 08:14

@Malinam

Já mám taky děti moc ráda a moji sestře je 30let a má 2 letou nádhernou a šikovnou holčičku která mě má moc ráda úplně si připadám kolikrát jak její maminka fakt to je pořad samá teto a jak jsem brala hormony a musela po čípku ležet byla zrovna u nás a tulila se po ránu ke mě a říká tetu mám ráda bylo to moc krásné tak bych si moc přála, aby mě to už konečně vyšlo je to moje už 3.IVF.. :,(

My jsme se sestrou každý týden dojede na 3 dny, tento týden nepřijela prý mě chtěli dát klid, ale ten další snad už přijede.. :dance: :*
Moc mě chybí a už se jí nemůžu dočkat :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
11.6.22 08:17

@Malinam

Ahaa tak já to embryoglue dala i přítel chtěl..

Jo já taky jím na co mám zrovna chuť :P
A beru femibion..

Takže nic speciálního nejíš a nepiješ na udržení embrya jak to dělají některé holky :lol:

Dnes ráno jsem se vzbudila a cítím už trochu prsa, ale nic hrozného a celou noc chodila čurat jako vždy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
11.6.22 08:33

Holky mně v centru říkala embryoložka, že jak embryoglue tak AH zvětšují šance cca o 5%. Ale na ten embryoglue jsem teda moc pozitivní recenze nenašla. A u AH my řekla, že za ní ho teď k transféru nepotřebujeme. Že nemáme embryo mražený a embrýjka mají normální tloušťku obalu. Tak jsme nakonec nedali nic…
Na podzim jsme byla už těhotná po KET a měli jsme obojí. Ale nevyšlo to, přestalo se vyvíjet a potrat. Tak si říkám, že když je to embrýjko životaschopný, že žádnou pomoc nepotřebuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
11.6.22 09:16

@Maty35

Ale tak snad to ničemu nevadí že jsem si ho dala..

A jaké jsi měla po KET pocity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
11.6.22 09:26

Holky tak dnes mám oficiálně podle ket testovat, myslela jsem že mám ještě jeden digitální test, ale objednala jsem jeden špatný :pocitac: a tento neukazuje týdny 8o jen jestli ano nebo ne, ale čárka sílí, tak se modlím :andel:
Držím vám všem palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
11.6.22 09:32

@vejuuu

Nevadí krásný testík!! :potlesk:

Jsem zvědavá jestli někdy něco takového uvidím i já.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
11.6.22 09:53

@Slunicko2222 děkuji moc :kytka: a určitě i tobě to dopadne dobře 🍀 já jsem už nevěřila že se něčeho takového dočkáme :andel: ještě se moc neraduji a asi mi to snad ještě ani nedochází 8o ale nikdy jsem ani ducha neměla, tohle je poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
11.6.22 10:06

@vejuuu test je krásný :srdce: Ted už se budeš jen a jen přesvědčovat, mně to taky stále nedochází :lol: Třeba to příjde aspon s porodem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
11.6.22 10:16

@Slunicko2222
Tak určitě to nevadí, neboj. Třeba holkám co mají nižší sliznici může i pomoct.

Při tom úspěšným Ketu mi dývali už hatchující blastu a můžu říct, že hned po pár hodiných jsem cítila v podbřišku takový mravenčení, bylo mi jasný, že se tam něco děje. A pak za pár dnů i nidační krvácení. Ale každá jsme jiná, někdo necítí vůbec nic :nevim:

Teď mám čerstvý transfér, dvě třídenní embrýjka, tak pokuď už to nezabalili tak v neděli by se mohli začít zahnízďovat.

Příspěvek upraven 11.06.22 v 10:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
11.6.22 10:17

@vejuuu
krásná čárka, jdeš i na HCG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
11.6.22 10:18

@Maty35

Ahaa tak to jo..

Já zatím vůbec nic je klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
11.6.22 10:19

@Maty35 tak to jsme měly asi stejně, já ted po KETu také věděla že se něco děje i krvácení bylo :oops: :D Druhý den po KET jsem věděla, že se hezky zavrtává a je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.