Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Holkacoradacestuje ![]()
Já měla už 12. den dooost viditelnou čárku, tak nevím jak moc je pravděpodobný, že by to mohlo ještě vyjít ![]()
Nicméně u každé z nás HCG stoupá jinak, tak třeba se ještě něco v krvi objeví… naděje umírá poslední 🙂
@Velinel ahojky,uvidíš třeba se to ještě rozjede
// je vidět hezky a né každý má hned dálnicce. Držím pěsti ![]()
@Zavka já vím no, ale víš já kdyby to bylo mě poprvé tak bych tomu třeba i maličko věřila ale nevím nevím
. Uvidime co se dnes dozvím. Dam vědět
@Malinam u nás ve skupině měla holčina také jen slabé // a hcg měla nízké kolem 100 a bála se, sice měla 3 denní ale taky nevěřila a ted už má potvrzené
Někdy se rozjíždí pomaleji
@Velinel jj,ty zkušenosti do toho hodně zasahují
Já teda také furt chodím a kontroluji jestli nezačne krvácení
Ale ty minulé zkušenosti (to bylo ještě když jsem mohla přirozeně otěhotnět) mi nějak nedovolí zatím si to připustit naplno.
@Velinel Při normálním těhotenství se hladina hCG přibližně každých 48 hodin zdvojnásobuje… takže pokud si testovala už dříve a // nesílí, tak to asi nevypadá ![]()
Ale držím mooc palce, dej vědět jak si dopadla
🍀
@Malinam vím proto se neraduju, nemám ket poprvé. Měla sem cele komplet 3 IVF z toho 2× et a 4× ket normálně a pak jeden ket s DE. Tak mě tohle už nerozhodi no.. ![]()
@Velinel to mě mooc mrzí, už toho máš tedy za sebou hodně ![]()
Určitě to jednou klapne, tak neztrácej naději ![]()
Holky
Teď jsem si zaváděla čípky a přišlo mě že tam mám trochu špinění tak uvidíme co dnes bude budu asi jen ležet..
Bolí mě i dole v zádech a celkově celá záda a trochu mě jako by i pálí a levý vaječník.. ![]()
Snad to nebudou ty MS mám progesteron besins 2-0-2 ten jsem nikdy neměla
minulí KET jsem měla amelgen to jsem MS nedostala.. ![]()
@Slunicko2222 volat budu až zítra, tam mě ještě na krev objednají, tak pak dám ještě vědět
. S tím čuráním nevím, ale myslím že ten první týden to je vidět málokomu. Já měla minulý týden toho pidi ducha a dnes už nic 🤷♀️ Lepší je asi to vydržet aspoň do toho 12 dne, ale chápu že to nejde jsem to samé ![]()
@Slunicko2222 kolikátý že si den? Nemůže to být nidační špinění?
@Malinam tak nějak jednou joo plácáme se v tom 4 roky tak snad už brzo ![]()
@Slunicko2222 tak to klidně může být
Já to měla 5.a 6. den, tak snad to bude jen že se fazolka zavrtává ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.