ET/KET červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
13.6.22 07:11

@Holkacoradacestuje :(
Já měla už 12. den dooost viditelnou čárku, tak nevím jak moc je pravděpodobný, že by to mohlo ještě vyjít :nevim:
Nicméně u každé z nás HCG stoupá jinak, tak třeba se ještě něco v krvi objeví… naděje umírá poslední 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
13.6.22 07:12

@Velinel ahojky,uvidíš třeba se to ještě rozjede :srdce: // je vidět hezky a né každý má hned dálnicce. Držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
13.6.22 07:13

@Zavka já vím no, ale víš já kdyby to bylo mě poprvé tak bych tomu třeba i maličko věřila ale nevím nevím :srdce: :hug:. Uvidime co se dnes dozvím. Dam vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
13.6.22 07:14

@Malinam u nás ve skupině měla holčina také jen slabé // a hcg měla nízké kolem 100 a bála se, sice měla 3 denní ale taky nevěřila a ted už má potvrzené :srdce: Někdy se rozjíždí pomaleji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
13.6.22 07:15

@Velinel jj,ty zkušenosti do toho hodně zasahují :( :srdce: Já teda také furt chodím a kontroluji jestli nezačne krvácení :oops: Ale ty minulé zkušenosti (to bylo ještě když jsem mohla přirozeně otěhotnět) mi nějak nedovolí zatím si to připustit naplno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
13.6.22 07:16

@Velinel Při normálním těhotenství se hladina hCG přibližně každých 48 hodin zdvojnásobuje… takže pokud si testovala už dříve a // nesílí, tak to asi nevypadá :(
Ale držím mooc palce, dej vědět jak si dopadla :hug: 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
13.6.22 07:22

@Malinam vím proto se neraduju, nemám ket poprvé. Měla sem cele komplet 3 IVF z toho 2× et a 4× ket normálně a pak jeden ket s DE. Tak mě tohle už nerozhodi no.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
13.6.22 07:24

@Velinel

Ahojky držím palečky aby to vyšlo! ✊🏼 ✊🏼 🙏 :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
13.6.22 07:58

@Velinel to mě mooc mrzí, už toho máš tedy za sebou hodně :(
Určitě to jednou klapne, tak neztrácej naději :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
13.6.22 08:04

Holky

Teď jsem si zaváděla čípky a přišlo mě že tam mám trochu špinění tak uvidíme co dnes bude budu asi jen ležet..

Bolí mě i dole v zádech a celkově celá záda a trochu mě jako by i pálí a levý vaječník.. :roll:

Snad to nebudou ty MS mám progesteron besins 2-0-2 ten jsem nikdy neměla :think: minulí KET jsem měla amelgen to jsem MS nedostala.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.22 08:05

@Slunicko2222 volat budu až zítra, tam mě ještě na krev objednají, tak pak dám ještě vědět :). S tím čuráním nevím, ale myslím že ten první týden to je vidět málokomu. Já měla minulý týden toho pidi ducha a dnes už nic 🤷‍♀️ Lepší je asi to vydržet aspoň do toho 12 dne, ale chápu že to nejde jsem to samé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
13.6.22 08:07

@Slunicko2222 kolikátý že si den? Nemůže to být nidační špinění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
13.6.22 08:07

@Malinam tak nějak jednou joo plácáme se v tom 4 roky tak snad už brzo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
13.6.22 08:08

@Zavka

Jsem dnes 6.den od KET.. 7.6. byl KET v 11:40h..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
13.6.22 08:09

@Slunicko2222 tak to klidně může být :srdce: Já to měla 5.a 6. den, tak snad to bude jen že se fazolka zavrtává :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.