ET/KET červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3010
14.6.22 11:46

@vejuuu byla jsem 14.den Myslím že by si jí neměla tak vysokou :srdce: Já třeba u mimoděložního si už nepamatuji HCG, ale rozhodně jsem ho něměla tak vysoké a jsou holky co mají HCG třeba jen 800 a je to v pořádku.

@Malinam já vím že ano, ale přeci jen tady u toho KETu víš nejpřesněji jak staré to embryjko je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
14.6.22 11:54

@vejuuu mimoděložní těhu se teoreticky dá určit i z krve, ale tím že každá z nás je jiná, tak bych na to moc nespoléhala :nevim: ale všeobecně ty hodnoty HCG by měly být nižší…

Takže určitě je na to nejlepší ultrazvuk 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
14.6.22 12:27

@lenník1992

Aha tak já nic.. prsa tak až 5.den ale to buď díky hormonům..

Jaké máš hormony? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
14.6.22 12:27

@Malinam

Děkuji! ;)

Jo a doktorka mě řekla prý 7.den je brzo testovat prý teď by mělo být ve fázi se zavrtávat :think: tak uvidíme🙏 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
14.6.22 12:39

@Slunicko2222
Hele já co jsem četla tak hladinu HCG v krvi jde nejdříve zachytit 10dpo, pokuď nejsou dvojčata :) a v moči býva ještě o 1-2 dny déle a ještě ho hned nemusí zachytit všechny testy. Zase záleží na citlivosti.
Ty seš teď vlastně nějaký 12 den cyklu, pořád je čas, že čárka vykoukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.6.22 14:16

@Slunicko2222
Beru estrofem 1-1-1, amelgen 1-0-1, prednison 1-0-0 :)

Je to muj prvni ket, Et neprobehl kvuli hss:/ jinak mam pcos, vlastne temer nemenstruuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
14.6.22 15:12

Tak dutinka v děloze je cca kolem toho 4tt a viděla snad i zloutkovy váček. Uff, mám přijít za tyden at jsem v klidu❤️️ Hcg vysledek bude zítra odpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
14.6.22 15:25

@Zavka tak super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
14.6.22 15:26

@Maty35

Děkuji moc bych si tomu přála věřit.. :roll:

Tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
14.6.22 15:27
@Zavka píše:
Tak dutinka v děloze je cca kolem toho 4tt a viděla snad i zloutkovy váček. Uff, mám přijít za tyden at jsem v klidu❤️️ Hcg vysledek bude zítra odpo

To je paráda :potlesk: já teď sedím u obvodaka v čekárně a pokusim se na něco usmlouvat neschopenku a snad to klapne :think: u práce sice sedím, ale jsem tam i ve styku s lepidlem, tak asi na to v práci teď raději prdím ze začátku a uvidím co dál…ale asi doma zblázním :zed: :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
14.6.22 15:33

@vejuuu tak pokud máš dobrého dr.tak to snad i pochopí :kytka:
@Malinam fakt se mi ulevilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
14.6.22 15:34

Tak už mám ty čípky amelgen a do konečníku je to fakt hnus blééé a nevěděla jsem ani jak daleko a stejně jak jsem to tam zaváděla tak mě řezalo i v té pochvě.. :(

No uvidíme pak ještě večer k němu přidat ten čípek do pochvy na ten zánět.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
14.6.22 15:39

@Zavka ještě :srdce: a pak už jen počkat do února a bude vám dělat jenom radost 👶🏻 🍀

@Slunicko2222 to se ti teda pěkně rozjel ten zánět 😕 snad ty čípky zaberou co nejdřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
14.6.22 15:53

@vejuuu proč si nenecháš vypsat PN normálně od CAR?
dělali by ti v práci problém, že jsi těhotná? 8o

Chápu, že to nechceš hned všem říkat, když je to takhle na začátku… ale zaměstnavatel to snad nebude roztrubovat ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
14.6.22 15:53

@Malinam

Jo no krása snad bude brzo líp musím čekat do večera na ten čípek do pochvy.. :zed:

Místo těhotná zánět v pochvě co víc si přát :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.