Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@vejuuu byla jsem 14.den Myslím že by si jí neměla tak vysokou
Já třeba u mimoděložního si už nepamatuji HCG, ale rozhodně jsem ho něměla tak vysoké a jsou holky co mají HCG třeba jen 800 a je to v pořádku.
@Malinam já vím že ano, ale přeci jen tady u toho KETu víš nejpřesněji jak staré to embryjko je
@vejuuu mimoděložní těhu se teoreticky dá určit i z krve, ale tím že každá z nás je jiná, tak bych na to moc nespoléhala
ale všeobecně ty hodnoty HCG by měly být nižší…
Takže určitě je na to nejlepší ultrazvuk 🙂
Děkuji! ![]()
Jo a doktorka mě řekla prý 7.den je brzo testovat prý teď by mělo být ve fázi se zavrtávat
tak uvidíme🙏 🙏 🙏
@Slunicko2222
Hele já co jsem četla tak hladinu HCG v krvi jde nejdříve zachytit 10dpo, pokuď nejsou dvojčata
a v moči býva ještě o 1-2 dny déle a ještě ho hned nemusí zachytit všechny testy. Zase záleží na citlivosti.
Ty seš teď vlastně nějaký 12 den cyklu, pořád je čas, že čárka vykoukne.
@Slunicko2222
Beru estrofem 1-1-1, amelgen 1-0-1, prednison 1-0-0 ![]()
Je to muj prvni ket, Et neprobehl kvuli hss:/ jinak mam pcos, vlastne temer nemenstruuji
Tak dutinka v děloze je cca kolem toho 4tt a viděla snad i zloutkovy váček. Uff, mám přijít za tyden at jsem v klidu❤️️ Hcg vysledek bude zítra odpo
@Zavka píše:
Tak dutinka v děloze je cca kolem toho 4tt a viděla snad i zloutkovy váček. Uff, mám přijít za tyden at jsem v klidu❤️️ Hcg vysledek bude zítra odpo
To je paráda
já teď sedím u obvodaka v čekárně a pokusim se na něco usmlouvat neschopenku a snad to klapne
u práce sice sedím, ale jsem tam i ve styku s lepidlem, tak asi na to v práci teď raději prdím ze začátku a uvidím co dál…ale asi doma zblázním
![]()
Tak už mám ty čípky amelgen a do konečníku je to fakt hnus blééé a nevěděla jsem ani jak daleko a stejně jak jsem to tam zaváděla tak mě řezalo i v té pochvě.. ![]()
No uvidíme pak ještě večer k němu přidat ten čípek do pochvy na ten zánět.. ![]()
@Zavka ještě
a pak už jen počkat do února a bude vám dělat jenom radost 👶🏻 🍀
@Slunicko2222 to se ti teda pěkně rozjel ten zánět 😕 snad ty čípky zaberou co nejdřív…
@vejuuu proč si nenecháš vypsat PN normálně od CAR?
dělali by ti v práci problém, že jsi těhotná? ![]()
Chápu, že to nechceš hned všem říkat, když je to takhle na začátku… ale zaměstnavatel to snad nebude roztrubovat ne? ![]()
Jo no krása snad bude brzo líp musím čekat do večera na ten čípek do pochvy.. ![]()
Místo těhotná zánět v pochvě co víc si přát
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.