ET/KET červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
266
13.6.22 14:57

Holky, tak já se picnu :zed: výsledky zítra ráno po 8. hodině :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
13.6.22 16:13

@vejuuu tě teda natahují 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
13.6.22 16:26
@Malinam píše:
@vejuuu tě teda natahují 🙈

No si říkám že to není možný :roll: já mám fakt štěstí :zed: snad je vše v pořádku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
13.6.22 16:45

@vejuuu je to buď a nebo, takže kdyby ty výsledky měli, tak by ti je řekli… určo to jen dnes nestihli a zítra bude vše ok 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
14.6.22 07:09

Ahoj holky, tak mi včera nabrali na klinice krev, dneska volám odpoledne na výsledky ale ty už jedno, protože chodím po 4 už se mi ta mrcha rozjíždí a KETU nebo ET vždy trpím jak blázen.
Tak sme se rozhodli ze vyměnime kliniku po 4 letech a skusime to jinde :kytka: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
14.6.22 07:25

@Velinel

Ahojky

Tak to mě moc mrzí :,( drž se! :* :*

Já uvidím co mě čeká, ale myslím si že asi to neklapne jediné co mám je pálení a řezání vždy po čípku fakt hnus jak trpím :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
14.6.22 07:25

@Velinel mám známou, která se v tom s manželem plácala okolo 5 let, pak změnila kliniku a hned první transfer se povedl a mají krásnou holčičku :D takže nevěš hlavu a ať vám to brzo vyjde 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
14.6.22 07:26

@Malinam přesně, nějak to dopadne :hug: teď jen ustát toto a pak se do toho zase pustíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
14.6.22 07:30

@Velinel chápu, že to moc bolí… 4 roku už je vážně dlouhá doba :( ale čas to nějak zacelí a co nevidět se určitě budete radovat z míma 🙂 hlavně to nevzdávejte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
14.6.22 08:32

@Malinam

Ahojky tak co ještě jsi netestovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
14.6.22 08:52

Ahoj @Slunicko2222 :mavam:
Nakonec jsem si řekla, že proč dělat něco jinak než u prvního KET :andel: … tak jsem začala testovat zase 5. den po KET :D

čárka krásně sílí, tak snad bude vše ok a dotáhneme to tentokrát do konce :srdce:

co u tebe? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
14.6.22 10:08

@Malinam ta je krásná :srdce: Tak at hezky sílí :hug:
@vejuuu Tak co ta tvá krev??
@Velinel to mě mrzí a hlavně at je ti brzo lépe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
14.6.22 10:34

@Zavka Tak pozitivní a krev 1545. Ale vůbec nevím zda je to dobrý? Musím načíst :think: jsem v práci, tak nemám moc čas :roll: jinak Dr ale říkala že vše v pořádku, tak snad ano 🍀 a 27.6 na 1. ultrazvuk :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
14.6.22 10:40

@vejuuu já si myslím že to je krásný výsledek :srdce: Kolikátý to byl den? Všichni jdou na utz dřív jak já :,( :,( A já akorát nervuji jak mě bolí břicho, tak jsem si udělala test aspon pro malinkou kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
14.6.22 10:46

@Zavka dobre mi bude jen co to s tou mrchou odejde :hug:. Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.