Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, potrebuju uklidnit. Jsem 9. den po Ket. Testuji od 7. dne. Test je pozitivni, ale prijde mi, ze nesili….je to normalni?
Na fotce nahore 7. den, dole 9.den.
@lenník1992 taky mi přišlo občas u testu, že je mám slabsi nez den predtim, ale ono hodně i zalezi na té koncentraci moci
Tak takový test kdybych já dnes viděla jsem taky 9.den a mám úplně bílo..
Myslím si že vám sílí držím palce aby to vyšlo!✊🏼 ✊🏼
@lenník1992 já tam teda rozdíl vidím
hlavně nepanikař, 2 dny na testu není zase tak markantní rozdíl…
Držím palce ať je vše jak má být ✊🏻 🍀
@lenník1992
Podle mě síly, ten třetí je silnějši. Ale nedělej test každý den, pak ten rozdíl není moc vidět. Dělej ob den ![]()
Příspěvek upraven 16.06.22 v 11:08
@Slunicko2222
To je mi líto. Dneska už by tam měl být aspoň duch. Bohužel asi ten zánět embryjku vůbec nepomohl ![]()
Kdo ví test jsem dělala od 6.dne a nic..
Myslím si že zánětem to nebylo kdo ví co to vůbec bylo..
Mě se embrya asi vůbec nechytají kdo ví jak to řešit..
V pondělí jak půjdu na krev se na vše zeptám a uvidím jestli půjdu ještě naposled do celého IVF myslím si že už nebudu mít ani vajíčka měla jsem jen 4 a zůstali mě 3 a oplodnili jen 2 a ze dvou zůstalo jen 1 co se mrazilo..
![]()
@Slunicko2222 to mě mrzí ![]()
Někdo tu cestu má bohužel trnitější, ale nevzdávej to
určitě se dočkáš!
Proto jsem si moc přála, aby to teď vyšlo a už měla klid od všeho a hlavně od věcného pichání hormonů..
Co se dá dělat budeme jinak zkoušet přirozeně ![]()
Dneska takhle, vim, ze se ma testovat stejnou znackou, ale nemela jsem. Kazdopadne to dneska vypada lepe, rekla bych ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.