ET/KET červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
372
17.6.22 12:23

@Maty35 My dnes byly s dcerkou brzy vzhuru, tak jsem uz v 5h potaji sla taky testnout, ale uplne snehobilo, ale uplne. Priznam se, ze se mi oci zalily, ale tak… zkusim jeste v nedeli a pak uz to bude na 95% rozhodnute. Uprimne myslim, ze uz by tam uplne pidi midi duch mel byt. Jen nevim co dal. Ted jsme za to jedno embryo zaplatili 37000kc vcetne prasku a nemeli jsme ani PK a AH, takze jsme nejakych cca 14tis,,usetrili,, a to mame hrazeno z pojisteni cast…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
17.6.22 12:36

@Luciferda86
Taky jsi to nevydržela :) No já měla loni v říjnu prvního ducha 7 den po transféru 6-tideního embrýjka. Takže nějaký 13DPO. Ale nakonec jsem brzo potratila.
Takže si říkám, že je furt čas. Byla na transféru se mnou holčina a ta měla prvního ducha po transféru 5-ti denního embrýjka až 9 den takže 14DPO a za chvíly rodí.
O těch penězích mi ani neříkej :zed: na pojiš´tovnu už nic nemáme teda krom IUI. Nás ten nativ s trozelem vyšel s lékama na 38 000kč a to jsme taky neměli AH, PK ani embryoglue. Ale byli aspoň dvě vajíčka a dvě embrýjka. Snad to budou bojovníci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
17.6.22 12:44

@vejuuu Ahojky tak to je krásná hodnota, já ten 18 den měla „jen 6647“ tak snad je to v pořádku :oops: :D Já jdu na utz zase v úterý tak už ted jsem nervozní. Jinak je mi pořád stejně tak nějak nic, ani břicho nijak nebolí jen mám ted teda 2 dny žaludek lehoulince na vodě, ale nic extra.

@Mik.Martina já měla 14.den 2059

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
17.6.22 12:46

@vejuuu taky mi viděla jen dutinku a žloutkový že nejdřív nevídí a pak teda že asi ano, ale nebyl vidět asi úplně dobře. Ale taky bylo ještě brzo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
17.6.22 12:48

@Maty35 Ja to dnes mela v planu kvuli ovitrelle, jestli je uz na 100%. Ja jsem mela po 5ti denni PK a AH 6ty den viditelnyho ducha, takze si myslim, ze uz byl i 5ty den. Nechali jste si vlozit dve embrya?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
17.6.22 12:49

@Zavka Děkuji :kytka: já jsem hledala ty hodnoty HCG na netu a nějak se v tom ztrácím :zed: tak jsem ráda, že můžu aspoň tady s vámi srovnávat :kytka: taky se tak cítím, včera jsem proležela skoro celý den, ale to jsem jenom lenošila :) jinak jsem měla dost ráda sladký a na to teď chuť moc nemám. Ale břicho sem tam cítím :think: ale věřím že vše bude v pořádku :andel: a u tebe na utz už Dr něco viděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
17.6.22 12:52
@vejuuu já ho cítila a ted už jen sem tam chvilková bolest. To zase budu nervní jestli je vše ok. Já si snad dojdu na tu krev :zed:
@Zavka píše:
@vejuuu taky mi viděla jen dutinku a žloutkový že nejdřív nevídí a pak teda že asi ano, ale nebyl vidět asi úplně dobře. Ale taky bylo ještě brzo :srdce:

Tady jsem ti to psala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
17.6.22 13:06

@Zavka já už to musím vydržet do toho 27.6. moje Dr má dovolenou, tak mi nic jiného ani nezbývá :) ale nějak to musím zvládnout :roll: ta dnešní krev i ultrazvuk mě zase trošičku uklidnily :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
17.6.22 13:08

@vejuuu a mě ta tvoje krev rozhodila :lol: Ale prý mpje výsledky viděla i dr. a dobré, že kdyby se jí to nelíbilo tak by mi dávala vědět. No už at je úterý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
17.6.22 13:16

@Zavka Vůbec se tím nerozhozuj :kytka: Dr říkala že to HCG je opravdu jen orientační a že se pohybuje u každého jinak, ale taky jsem se jí ptala a říkala že to tak odpovídá tomu co viděla na ultrazvuku, tak věřím že vše bude v pořádku 🍀 🙏 a teď mě čeká týden čekání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
17.6.22 13:18

@vejuuu Já vím, aůe víš jak no pak nad tím přemýšlím :oops: :lol: Já jdu do CARu právě až 1.7. tak jsem ráda, že mě vzala tato doktorka. Pro tu psychiku je to fakt neuvěřitelná úleva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
17.6.22 13:41

@Luciferda86
Jo dvě třídenní, tak snad aspoň jedno. Vyvíjely se pěkně, dostali za 1.
Každá jsme jina a jinak nám roste HCG :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
17.6.22 14:06

@Maty35

Ahojky kolikátý jsi den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
17.6.22 14:11

@Kulička26

Ahojky jak to u tebe vypadá? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
17.6.22 14:57

@Maty35 U nas taky kvalita 1 a 9-12bunecny mam myslim ve zprave 8o s tim hcg to vztahuji na sebe, ze u me uz si myslim by byl dusicek, ale budu optimista :) a je ti jinak dobre? Teeeda, kdyby se chytla obe, tak dvojcatka❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.