Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Maty35 My dnes byly s dcerkou brzy vzhuru, tak jsem uz v 5h potaji sla taky testnout, ale uplne snehobilo, ale uplne. Priznam se, ze se mi oci zalily, ale tak… zkusim jeste v nedeli a pak uz to bude na 95% rozhodnute. Uprimne myslim, ze uz by tam uplne pidi midi duch mel byt. Jen nevim co dal. Ted jsme za to jedno embryo zaplatili 37000kc vcetne prasku a nemeli jsme ani PK a AH, takze jsme nejakych cca 14tis,,usetrili,, a to mame hrazeno z pojisteni cast…
@Luciferda86
Taky jsi to nevydržela
No já měla loni v říjnu prvního ducha 7 den po transféru 6-tideního embrýjka. Takže nějaký 13DPO. Ale nakonec jsem brzo potratila.
Takže si říkám, že je furt čas. Byla na transféru se mnou holčina a ta měla prvního ducha po transféru 5-ti denního embrýjka až 9 den takže 14DPO a za chvíly rodí.
O těch penězích mi ani neříkej
na pojiš´tovnu už nic nemáme teda krom IUI. Nás ten nativ s trozelem vyšel s lékama na 38 000kč a to jsme taky neměli AH, PK ani embryoglue. Ale byli aspoň dvě vajíčka a dvě embrýjka. Snad to budou bojovníci ![]()
@vejuuu Ahojky tak to je krásná hodnota, já ten 18 den měla „jen 6647“ tak snad je to v pořádku
Já jdu na utz zase v úterý tak už ted jsem nervozní. Jinak je mi pořád stejně tak nějak nic, ani břicho nijak nebolí jen mám ted teda 2 dny žaludek lehoulince na vodě, ale nic extra.
@Mik.Martina já měla 14.den 2059
@vejuuu taky mi viděla jen dutinku a žloutkový že nejdřív nevídí a pak teda že asi ano, ale nebyl vidět asi úplně dobře. Ale taky bylo ještě brzo ![]()
@Maty35 Ja to dnes mela v planu kvuli ovitrelle, jestli je uz na 100%. Ja jsem mela po 5ti denni PK a AH 6ty den viditelnyho ducha, takze si myslim, ze uz byl i 5ty den. Nechali jste si vlozit dve embrya?
@Zavka Děkuji
já jsem hledala ty hodnoty HCG na netu a nějak se v tom ztrácím
tak jsem ráda, že můžu aspoň tady s vámi srovnávat
taky se tak cítím, včera jsem proležela skoro celý den, ale to jsem jenom lenošila
jinak jsem měla dost ráda sladký a na to teď chuť moc nemám. Ale břicho sem tam cítím
ale věřím že vše bude v pořádku
a u tebe na utz už Dr něco viděla?
@Zavka píše:
@vejuuu taky mi viděla jen dutinku a žloutkový že nejdřív nevídí a pak teda že asi ano, ale nebyl vidět asi úplně dobře. Ale taky bylo ještě brzo
Tady jsem ti to psala
@Zavka já už to musím vydržet do toho 27.6. moje Dr má dovolenou, tak mi nic jiného ani nezbývá
ale nějak to musím zvládnout
ta dnešní krev i ultrazvuk mě zase trošičku uklidnily ![]()
@vejuuu a mě ta tvoje krev rozhodila
Ale prý mpje výsledky viděla i dr. a dobré, že kdyby se jí to nelíbilo tak by mi dávala vědět. No už at je úterý
@Zavka Vůbec se tím nerozhozuj
Dr říkala že to HCG je opravdu jen orientační a že se pohybuje u každého jinak, ale taky jsem se jí ptala a říkala že to tak odpovídá tomu co viděla na ultrazvuku, tak věřím že vše bude v pořádku 🍀 🙏 a teď mě čeká týden čekání ![]()
@vejuuu Já vím, aůe víš jak no pak nad tím přemýšlím
Já jdu do CARu právě až 1.7. tak jsem ráda, že mě vzala tato doktorka. Pro tu psychiku je to fakt neuvěřitelná úleva
@Luciferda86
Jo dvě třídenní, tak snad aspoň jedno. Vyvíjely se pěkně, dostali za 1.
Každá jsme jina a jinak nám roste HCG ![]()
@Maty35 U nas taky kvalita 1 a 9-12bunecny mam myslim ve zprave
s tim hcg to vztahuji na sebe, ze u me uz si myslim by byl dusicek, ale budu optimista
a je ti jinak dobre? Teeeda, kdyby se chytla obe, tak dvojcatka❤️️
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.