ET/KET červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1102
22.6.22 19:35

.

Příspěvek upraven 27.06.22 v 18:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
22.6.22 19:41

@Zavka mela jsi nejake problemy, ze pises, ze telo si reklo samo? Ja pri prvnim IVF byla hned co to slo na KETu a mame holcicku, ale je pravda, ze je rozdil absolvovat cele IVF nebo,,jen,, KET. No jeste, ze uz to ted nemusis resit. :dance: Ty si to hezky uzivej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
22.6.22 19:45

@Slunicko2222 tak to je fajn, to je pidi zmena :palec: ja mela 2019 2,9 a ted 0,9 :( tak je to i jeden z duvodu proc na to tlacim. Tak to jsme temer stejne stare, me v listopadu bude 36. Tak se treba jeste potkame v nejake skupince po lete a snad se zadari :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
22.6.22 19:49

@Luciferda86 nejdříve jsme čekali 3 měsíce po ET a pak po dlouhém protokolu z hormonu jsme měla polyp, tak to chtěli raději zkouknout a pak jsem 2 měsíce nereagovala na hormony jak si dr přála před KETem, takže nakonec jsem šla na KET v přirozeném cyklu. Ale aspon se tělo dalo dohromady a embryjko mohlo prpjit genetikou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
22.6.22 21:06

.

Příspěvek upraven 27.06.22 v 18:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
22.6.22 21:43

@Luciferda86 čerstvých 25 :D ale partnerovi už je 33 a navíc po tom první těhu se začal moc těšit i on… teď ten 2. KET chtěl především on. Je to takový tlak i z okolí, že teď všichni mají děti a hrozně to utíká :nevim: je to takový těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
22.6.22 21:56

@Slunicko2222 Obrovsky skok, ale ono na to AMH ma vliv stres, zivotni styl a ja po porodu dcery jsem tak trochu v permanentnim stresu a dva roky jsem nespala dele nez 5h pres noc, takze mame dvounoheho vinika :mrgreen: ale nemenila bych :srdce: budu se tesit, ze se zase nekde sejdeme a ukazeme si ty dve // :hug: drzim moc palce a dej vedet, az se budete poustet do dalsiho IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
22.6.22 21:59

@Malinam Jeee, ty jsi mladounka :) na tlak se vyprdni a pokracujte, jak vy sami to citite a chcete❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
23.6.22 00:20

@Luciferda86 to jsem, proto to asi i bolí tolik… snažíš se fakt to nepodcenit a řešit to když je to co nejlíp řešitelný a stejně ti život hází klacky pod nohy :nevim: je to těžký, ale vím že bude líp :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
23.6.22 04:12

@Malinam Nenech se tlačit do ničeho :kytka: Já měla první v 19 a hned měsíc po vysazení HA, druhé jsme chtěli hned asi za 3 roky a najednou to byl samý potrat a nakonec to skončilo 2× mimoděložně a pro mne to znamenalo konec přirozeného otěhotnění. Psychicky jsem se dávala dohromady dlouho kdykoliv se mě někdo zeptal proč jako nemám druhé, bylo to hodně těžké ale měla jsem dceru a byla ráda že je zdravá a hlavně že je. No a ted vlastně čekáme dalšího jedináčka, protože dceři už je ted 19 :oops: :lol: Ale už bych se nikdy nenechala okolím strhnout na vlnu musím mít druhé a to nejlépe hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
23.6.22 07:05

@Zavka tak nás se naštěstí nikdo ještě takhle neptá, protože máme před svatbou :D ale věřím, že potom to bude smršť otázek proč už nemáme 272882 dětí…

Nicméně já chci děti už dlouho, vyrustala jsem v kopě lásky a vím, že naši budou nejlepší prarodiče :srdce:

Bohužel až jsem našla parťáka pro život se stejnýma hodnotama, tak nám to takhle nevychází a je to rána za ránou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
23.6.22 12:21

.

Příspěvek upraven 27.06.22 v 18:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.6.22 09:15

Ahoj pridavam se k vam. Vcera jsme v Reprofitu podstoupili prvni OPU.. tak jsem zvedava kolik jich zbyde na ET v pristim tydnu.. snad se taky brzy dockame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
24.6.22 11:10

Holky zítra mám testovat a dneska ráno jsem začala splnit. To je v pr… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
24.6.22 11:35

Ahoj holky,
tak u mě dnes už HCG 8, takže se potvrdilo biochemické těhotenství a máme se rozhodnout co ten další KET…

Doktor říkal, že z lékařského hlediska není důvod k pauze, ale že samozřejmě je to na mě… klidně můžu 1 cyklus počkat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.