Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zavka mela jsi nejake problemy, ze pises, ze telo si reklo samo? Ja pri prvnim IVF byla hned co to slo na KETu a mame holcicku, ale je pravda, ze je rozdil absolvovat cele IVF nebo,,jen,, KET. No jeste, ze uz to ted nemusis resit.
Ty si to hezky uzivej ![]()
@Slunicko2222 tak to je fajn, to je pidi zmena
ja mela 2019 2,9 a ted 0,9
tak je to i jeden z duvodu proc na to tlacim. Tak to jsme temer stejne stare, me v listopadu bude 36. Tak se treba jeste potkame v nejake skupince po lete a snad se zadari ![]()
@Luciferda86 nejdříve jsme čekali 3 měsíce po ET a pak po dlouhém protokolu z hormonu jsme měla polyp, tak to chtěli raději zkouknout a pak jsem 2 měsíce nereagovala na hormony jak si dr přála před KETem, takže nakonec jsem šla na KET v přirozeném cyklu. Ale aspon se tělo dalo dohromady a embryjko mohlo prpjit genetikou
@Luciferda86 čerstvých 25
ale partnerovi už je 33 a navíc po tom první těhu se začal moc těšit i on… teď ten 2. KET chtěl především on. Je to takový tlak i z okolí, že teď všichni mají děti a hrozně to utíká
je to takový těžký.
@Slunicko2222 Obrovsky skok, ale ono na to AMH ma vliv stres, zivotni styl a ja po porodu dcery jsem tak trochu v permanentnim stresu a dva roky jsem nespala dele nez 5h pres noc, takze mame dvounoheho vinika
ale nemenila bych
budu se tesit, ze se zase nekde sejdeme a ukazeme si ty dve //
drzim moc palce a dej vedet, az se budete poustet do dalsiho IVF.
@Malinam Jeee, ty jsi mladounka
na tlak se vyprdni a pokracujte, jak vy sami to citite a chcete❤️️
@Luciferda86 to jsem, proto to asi i bolí tolik… snažíš se fakt to nepodcenit a řešit to když je to co nejlíp řešitelný a stejně ti život hází klacky pod nohy
je to těžký, ale vím že bude líp
![]()
@Malinam Nenech se tlačit do ničeho
Já měla první v 19 a hned měsíc po vysazení HA, druhé jsme chtěli hned asi za 3 roky a najednou to byl samý potrat a nakonec to skončilo 2× mimoděložně a pro mne to znamenalo konec přirozeného otěhotnění. Psychicky jsem se dávala dohromady dlouho kdykoliv se mě někdo zeptal proč jako nemám druhé, bylo to hodně těžké ale měla jsem dceru a byla ráda že je zdravá a hlavně že je. No a ted vlastně čekáme dalšího jedináčka, protože dceři už je ted 19
Ale už bych se nikdy nenechala okolím strhnout na vlnu musím mít druhé a to nejlépe hned.
@Zavka tak nás se naštěstí nikdo ještě takhle neptá, protože máme před svatbou
ale věřím, že potom to bude smršť otázek proč už nemáme 272882 dětí…
Nicméně já chci děti už dlouho, vyrustala jsem v kopě lásky a vím, že naši budou nejlepší prarodiče ![]()
Bohužel až jsem našla parťáka pro život se stejnýma hodnotama, tak nám to takhle nevychází a je to rána za ránou ![]()
Ahoj pridavam se k vam. Vcera jsme v Reprofitu podstoupili prvni OPU.. tak jsem zvedava kolik jich zbyde na ET v pristim tydnu.. snad se taky brzy dockame
Holky zítra mám testovat a dneska ráno jsem začala splnit. To je v pr… ![]()
Ahoj holky,
tak u mě dnes už HCG 8, takže se potvrdilo biochemické těhotenství a máme se rozhodnout co ten další KET…
Doktor říkal, že z lékařského hlediska není důvod k pauze, ale že samozřejmě je to na mě… klidně můžu 1 cyklus počkat. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.