Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Slunicko2222 píše:
Moc děkuji![]()
To věřím muselo to být hrozne čím jsi si prošla..
![]()
Ano následky bohužel mám co se dá dělat jsem zatím v invalidnim důchodu..
Drž se a teď to určitě vyjde! ✊🏼 ✊🏼![]()
Ahoj, 23.6. jsem byla na KET. Takže mám teprve 3dny po et. Beru estrofem 1-1-1, amelgen 1-0-1 a Claxane so píchám do břicha 1 denně. Do toho vitamíny Femibion.
Mám za sebou 1. KET loni - neúspěšný. 2. KET úspěšný, dcera ale v 38tt jsme o ní přišli
..
Snažím se být v klidu ale je to těžké… Mám 5denni XB embryo prý top kvality…tak moc doufáme že to snad vyjde…
Příspěvek upraven 27.06.22 v 17:37
Ahojky holky, tak já mám dnešní kontrolu za sebou
ale dnes jsem se ráno vzbudila, špinila jsem a u Dr před vyšetřením na intimce i normálně krev
do dneška jsem neměla ani špinění, prostě vůbec nic…ale na ultrazvuku prý vše v pořádku, velikost mi odpovídá 6+2 a viděli jsme a i slyšeli
prý se krvácení stává, ale jsem vystrašená. Na kontrolu jdu ještě zase do car 7.7. tak se budu modlit ![]()
Ahoj děvčátka, je tu někdo kdo byl taky na 22.6. na KET jako já??
Mám tady nějakou spřízněnou dušičku???
@Mischkha Mame podobny pribeh, ja prisla o chlapecka, kdyz mu byly tri dny. A na KET jsem byla 24.6.
Holky tak ja jsem dneska 4 den po ET expandovany blastocysty (5denni) a zatim mi dneska vysvitla nadeje.. tak snad to bude silit a bude vse v poradku ![]()
@Brnac super 😍. Já měla čtvrtý den už taky piďiducha ale nebyla jsem si jistá, jestli to nemůže být Ovitrelle. ![]()
@92Deniss
Ovitrelle jsem mela naposledy 21.6. To uz je pryc. Navic vcera byl test negativni😀 rikala jsem si, ze tkusim zaznamenat progres kdyztak😀
@Brnac no tak to jsi opravdu na dobré cestě
. Držím palce ať sílí 🍀
@92Deniss dekuji. Moje prvni Ivf a Et. Tak snad aspon tu bude stesti🍀
@Brnac já mám také první ET. Vše je pro mě nové tak jsem ze všeho vykulená 😂
Ahojky holky, co je tady u vás nového? Pár dní tady nikdo nepřidal nic nového
Já jsem byla z CAR předána ke své Dr, u té jsem byla dnes a jsem 8+3 a vše v pořádku
i přesto že prostě pořád špiním, ale už to není tak hrozný, tak snad to odezní úplně 🙏 už mám i těhotenský průkaz, tak už tomu začínám více věřit
28.7 jdu na odběry krve a ultrazvuk a teď jsem se objednala na 1.screening na 10.8, to mám zrovna narozeniny, tak snad to bude parádní oslava
všem držím palečky a spoustu sil ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.