Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@vejuuu Ahojky, mně se minulý týden potvrdilo těhotenství z krve ☺️️ HCG bylo 1389 a včera jsem šla jako samoplátce abych měla jistotu, že hodnota roste a bylo přes 5000 takže je snad vše v pořádku
.
První ultrazvuk máme až 29.7.
@92Deniss Tak to je skvělá zpráva
ta čekání jsou úplně nejhorší, já už po dnešní kontrole vyhlížím tu další
jsem na neschopence kvůli tomu špinění, vycházky jen 4h odpoledne tak je to na zbláznění ![]()
@vejuuu máš pravdu, to čekání je hrozné.
Já byla po včerejší krvi v klidu a taková spokojená a dneska už si zase říkám, aby bylo hlavně vše v pořádku 😂. Nemam totiž vůbec žádné příznaky až na bolest prsou 😂.
Měla bych byt podle menstruace 5+6.
Byl to můj první ET tak mám pořád strach co se může vše stát.
Jak se cítíš ty?
. Také jsem na neschopence a vycházky mám 6 hodin odpoledne.
@92Deniss Já jsem byla v car na první kontrole 6+2 a už bylo i slyšet
a teď se na každou další kontrolu strašně těším až zase
uslyším
beru už od ket gynprodyl, tak možná i po tom jsem unavená, ale asi je to i tím těhotenstvím, prsa mě bolely hodně, teď o něco míň
a jinak celkem nechuť na vše, ale snažím se od každého něco jíst, ale maso nemůžu ani cítit
Jinak sem tam mě bolí hlava i zamotá, ale to se dá zvládnout. ale zvracení nebo něco horšího zatím nepociťuji. Mě Dr řekla, že teď mi může napsat jen 4hodiny denně ![]()
Ahojky holky, jste tady ještě některá? Dlouho tady nepřibyl žádný nový příspěvek
co je u vás nového?
@92Deniss píše:
@vejuuu abojky, ja mám dnes za sebou první ultrazvuk ☺️️
A podle smajlíků to vypadá že je vše v pořádku?
moc gratuluji ![]()
Tak to je skvělé
a v kolikátém jsi týdnu? já mám dnes za sebou první odběry+ utz a jsem 10+5 a vše v pořádku
dnes byl poprvé utz přes bříško a
krásně tlouklo, tak to bylo úžasný
10.8 jdu na první screening, tak už se nemůžu dočkat ![]()
Ahoj holky, já asi sem nepatřím, ale jsem přelom červen červenec.. má někdo stejný léky jako já? Estrofem a Amelgen a přes to dostaly menzes? Já jsem dneska 10. den a zatím test nic
7. den byl slaboučký duch, 8. nic, 9.slabounký duch, dneska je 10. den a zas nic.. myslíte že je to marný?
já mám asi přes týden spoždení, ale to asi nemusí nic znamenat.
@LinhC Ahojky, s těmito léky zkušenost nemám. Já užívám Progesteron Besins.
Je zajímavý, že se ti tam čárka nějaké dny objevila. V Gennetu nám říkali, že testovat až 14. den tak zkus ještě vydržet. ![]()
@92Deniss já to ještě zkusím vydržet.. už to chci mít za sebou buď nebo.. tohle je peklo
@LinhC chápu, to čekání je hrozný 🙄. Nebo zkusit nějaký digitální test. 10. den už by mohl ukázat 🤔
@LinhC ano a nebo vydrž do krve i když chápu, že čekání je hrozný.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.