ET/KET červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
416
12.7.22 13:27

@vejuuu Ahojky, mně se minulý týden potvrdilo těhotenství z krve ☺️️ HCG bylo 1389 a včera jsem šla jako samoplátce abych měla jistotu, že hodnota roste a bylo přes 5000 takže je snad vše v pořádku :).
První ultrazvuk máme až 29.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
12.7.22 13:39

@92Deniss Tak to je skvělá zpráva :potlesk: ta čekání jsou úplně nejhorší, já už po dnešní kontrole vyhlížím tu další :zed: jsem na neschopence kvůli tomu špinění, vycházky jen 4h odpoledne tak je to na zbláznění :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
12.7.22 13:44

@vejuuu máš pravdu, to čekání je hrozné.
Já byla po včerejší krvi v klidu a taková spokojená a dneska už si zase říkám, aby bylo hlavně vše v pořádku 😂. Nemam totiž vůbec žádné příznaky až na bolest prsou 😂.
Měla bych byt podle menstruace 5+6.
Byl to můj první ET tak mám pořád strach co se může vše stát.
Jak se cítíš ty? :). Také jsem na neschopence a vycházky mám 6 hodin odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
12.7.22 13:50

@92Deniss Já jsem byla v car na první kontrole 6+2 a už bylo i slyšet :srdce: a teď se na každou další kontrolu strašně těším až zase :srdce: uslyším :oops: beru už od ket gynprodyl, tak možná i po tom jsem unavená, ale asi je to i tím těhotenstvím, prsa mě bolely hodně, teď o něco míň :think: a jinak celkem nechuť na vše, ale snažím se od každého něco jíst, ale maso nemůžu ani cítit :? Jinak sem tam mě bolí hlava i zamotá, ale to se dá zvládnout. ale zvracení nebo něco horšího zatím nepociťuji. Mě Dr řekla, že teď mi může napsat jen 4hodiny denně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
28.7.22 16:17

Ahojky holky, jste tady ještě některá? Dlouho tady nepřibyl žádný nový příspěvek :think: co je u vás nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
28.7.22 17:05

@vejuuu abojky, ja mám dnes za sebou první ultrazvuk ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
28.7.22 18:15
@92Deniss píše:
@vejuuu abojky, ja mám dnes za sebou první ultrazvuk ☺️️

A podle smajlíků to vypadá že je vše v pořádku? :palec: moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
28.7.22 18:16

@vejuuu ano, vše v pořádku :) a co ty nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
28.7.22 18:24

Tak to je skvělé :potlesk: a v kolikátém jsi týdnu? já mám dnes za sebou první odběry+ utz a jsem 10+5 a vše v pořádku :andel: dnes byl poprvé utz přes bříško a :srdce: krásně tlouklo, tak to bylo úžasný :srdce: 10.8 jdu na první screening, tak už se nemůžu dočkat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
29.7.22 10:57

Ahoj holky, já asi sem nepatřím, ale jsem přelom červen červenec.. má někdo stejný léky jako já? Estrofem a Amelgen a přes to dostaly menzes? Já jsem dneska 10. den a zatím test nic :( 7. den byl slaboučký duch, 8. nic, 9.slabounký duch, dneska je 10. den a zas nic.. myslíte že je to marný? :( já mám asi přes týden spoždení, ale to asi nemusí nic znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
29.7.22 11:00

@LinhC Ahojky, s těmito léky zkušenost nemám. Já užívám Progesteron Besins.
Je zajímavý, že se ti tam čárka nějaké dny objevila. V Gennetu nám říkali, že testovat až 14. den tak zkus ještě vydržet. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
29.7.22 11:02

@92Deniss já to ještě zkusím vydržet.. už to chci mít za sebou buď nebo.. tohle je peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
29.7.22 11:03

@LinhC chápu, to čekání je hrozný 🙄. Nebo zkusit nějaký digitální test. 10. den už by mohl ukázat 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
29.7.22 11:05

@92Deniss myslíš ten clear blue?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
29.7.22 11:06

@LinhC ano a nebo vydrž do krve i když chápu, že čekání je hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.