ET/KET červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
372
24.6.22 14:04

@Malinam mas obrovskou vyhodu a to je tvuj vek, nemas kam spechat, pokud to tak vylozene necitis ty sama. Ja sla vzdy na KET po 2 cyklech. Hlavne bud psychicky v pohode. Treba to chvili bude trvat, treba bude hned dalsi KET uspesny. Proste budete mit mimco a nic jineho si nepripoustej❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
24.6.22 14:04

@Brnac Drzim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
24.6.22 14:07

@Maty35 Ty jsi dobra, ze jsi vydrzela :-) nemela jsi testovat uz taky ve ctvrtek jako ja? Ja to mela takhle ve zprave, po 14dnech udelat test. A ze spinis nic neznamena :-) s dcerou jsem to taky tak mela cca 14den, pak to uplne prestalo. Drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
24.6.22 16:47

@Luciferda86
Vydržela až do teď. Ale bohužel na testu ani ťuk :,(
A to jsem tomu tak věřila když byli dvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.6.22 17:02

Holky jak dlouho po OPU vas bolelo bricho? Pripadne co vam zabralo na bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
24.6.22 17:13

@Luciferda86 děkuju moc za podporu :hug: :srdce:

@Maty35 to mě moc mrzí :( drž se! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
24.6.22 17:15

.

Příspěvek upraven 27.06.22 v 18:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
24.6.22 17:16

@Brnac po odběru vajíček mi dali hned kapačky proti bolesti (měla jsem jich moc, tak zákrok byl delší) a pomohlo to. Další léky jsem pak už nebrala, ale určo mužeš Paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.6.22 17:20

@Malinam dekuji uz jsem ho do sebe narvala.. vcera frajerka, ze to nic neni😀 a dnes to zaclo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
24.6.22 17:25

@Brnac hodně pij a kdyby tě to bolelo nějak moc a neustupovalo to, tak kontaktuj kliniku a jeď na kontrolu. Některé ženy mužou mít po odběru OHSS a to není žádná sranda…
Tak ať je líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
24.6.22 17:31

@Maty35 Nebud smutna :hug: jestli pijes, tak si dneska dej neco dobreho, pobrec si a priste to vyjde a pobrecime si stestim :srdce: Drz se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
24.6.22 17:35

@Brnac
Ahoj tak záleží kolik ti odsávali folikulů, čím víc tím dýl to bude bolet :) Mně většinou ty dva, tři dny a pomohl Brufen nebo něco volně prodejnýho na bolest. Ale jen do transféru, pak s lékama opatrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
24.6.22 17:37

Naprostý souhlas s @Luciferda86 :palec: Já si dám dnes prosecco 🥂 na lepší zítřky :D (pobrečela jsem si už ve středu) a budu věřit, že nám to všem co čekáme na náš malý zázrak brzo vyjde :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
24.6.22 17:38

@Luciferda86
No ještě si nic dát nemůžu. Ofiko mám testovat až zítra ráno a přítel si furt myslí, že tam něco může naskočit. Bláhovec neví o tom vůbec nic :nevim:
Ale pobrečela jsem si důkladně :,(
Snad příště. kdy to planuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
24.6.22 18:28

ET

Ahoj holky, já jsem teď druhý den po ET a to čekání je teda strašný. Nikdy bych neřekla, že to ponesu tak hrozně a budu mít takový strach zda to vyjde. Pořád jsem si říkala, že to nebudu vůbec řešit a nebudu na to myslet ale prostě to nejde. Je to naše první ET a zaváděli mi jedno pětidenní embryjko - blastocytu. Všechny ostatní byli opožděné a do šestého dne nevydrželi. Mně je 30 a manželovi 31. Máme darované spermie a u mě se žádný problém nenašel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.