Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, mě dneska chytla běhavka na malou, co pul hodiny musím… Zánět močáku to asi nebude, protože mě nic neřeže ani nepálí a moč není kalná
Tak doufám, že se jen hlasí jeden z těch našich bojovníčků.
Ale testovat se zatím bojím ![]()
@Slunicko2222 mam amh 0,43 a minimalku jsem mela 2× jednou to vyslo, ale bohuzel pak ZT.
Drzim pesti a urcite bych do toho sla. Pro telo je to mensi zatez a lepe reaguje. A jinak me nejlepe pusobi progesteron Amelgen.
![]()
@Slunicko2222
Ahoj já měla teď minimalku. Brala jsem Trozel 2-6 den. Pak jedna davka Menopuru 300j, 2 injekce Orgolutran a jeden Ovitralle. Měla jsem dva folikuli, dvě vajicka a třetí den my zaváděli dvě embrya. Výsledek ještě nevím.
Sliznice byla hezká a brali mi je bez narkozy. Od odběru beru Utrofestan 2×2×2.
@Slunicko2222 ja mela clostik a pak pripichnuti 75j Menopur. Mela jsem 2 folikuly a jedno hezke vajicko. Pri jednom i druhem pokusu. ![]()
Holky, možná blbý dotaz, ale to jste měli málo vajíček nebo je to standard?
Mě odebrali přes 30 oocytů… použitelných vajíček bylo 18, které spojili s materiálem partnera ![]()
a po testování, 6 denní kultivaci atd. zbylo 5 blastocyst (což z 18 teda není moc, ale jsem moc ráda, že aspoň takhle) 🍀 ♥️️
@Slunicko2222 je to sice malo, ale vajicka byvaji kvalitnejsi. Me skrz nizke amh vysoke davky nedelaji dobre. ![]()
Za zkousku to stoji. Vyslo me to celkem cca 32tis bez pojistovny.
Ale kazdy car ma jine ceny samozrejme.
@Slunicko2222 Stojim pred stejnym rozhodnutim. Dnes si mam volat na vysledky a domluvit se na dalsim postupu. Nejradeji bych kratky protokol na ktery jsem celkem reagovala. Slysela jsem jeste o nativu, ale vzhledem k AMH 0,9 se bojim, ze vyhodime X tisic a co jsem koukala, tak nektera centra je provadeji uplne minimalne. Ale je to asi vzdy individualni a treba zrovna z toho nativu se to muze povest. Chapu dobre, ze minimalka je kratky protokol? Nebo je to neco jineho?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.