Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Maty35 Ahojky, my meli take 2,ale jedno se po oplozeni prestalo vyvijet. Mela jsem dlouhy protokol, tak to pro me bylo vice, hlavne psychicky, narocne. A pak prisla rana v podobe, ze po stimulaci mam jen dva foliky a neni jiste, jestli vubec neco v nich bude. Ja testovala uz v nedeli kvuli ovitrelle, jestli uz vyprchal a teprve od vcera je snehobilo. Pri dceri jsem mela 5.den uz doopravdy krasneho ducha, ale to bylo po 5 PK. Testovat dle CAR po 14 dnech a to mam jit i zaroven na krev. Testovat budu ted v patek a v nedeli a pokud tam bude uplne bilo je to jasne
a co ty? Nezkousela jsi uz? Super, ze muzes zkouset Nativ, ja mam bohuzel AMH 0,9 a manzel spatny spermio…
@Luciferda86 děkuji moc
![]()
Pokud dcera byla po PK, tak je možné že toto embryjko chce víc času než se ukáže aspoň 👻 🙂
Ještě to nevzdávej, je opravdu brzy 🙂 ✊🏻
@Malinam Ja vim, ale… vsak to vsichni zname. To uz je takovy ten sesty smysl a priznam se, ze se srovnavam s myslenkou, ze to nevyslo a o to prijemnejsi to bude, kdyz se do nedele objevi //. V nedeli, kdyz bude snehobilo si pobrecim a pujdeme zase dal
jen clovek to v sobe dusi, nemam moc kamaradek. Hlavne nikdo krom manzela a mych rodicu o tom nevi, nechtela jsem byt,,zase,,litovana,, a koukat se na ty ztrapene obliceje, staci, ze se trapim ja.
@Luciferda86
Teď mas třídenní, to bude až dyl čárka. Já zatím netestovala, užívám si, že jsem teď trochu těhotná ![]()
Testovat mám ofiko 25.6. Ale nevím jestli to vydržím.
My měli nativ, protože ivf na pojišťovnu už mame vyčerpané a děti žádné.
Mě je 37 amh 1.8 a přítel tragicky spermio ty dvě embrya jsou s dárcem…jinak už to neslo
@Maty35 testovani mame na stejno, jen mi to prijde zbytecny kdyz mam jit i ten den na krev… uprimne v nedeli by tam carka uz byt mela, tj 19.6. Tak budu moc drzet palce
A zvlada to pritel s nadhledem?
@Luciferda86
My máme krev až jak podle testu. A kam chodíš?
On už to ví roky, že to možná ani přes IVF nepůjde a taky neslo. Udělali jsme maximum. A pořád říká, že to bude naše miminko ![]()
Taky jsem rikala, že v neděli už by měla byt
@Maty35 To je krasny a smekam pred nim a moc vam to preji
ja chodim do Gennetu. To bude dlouhe do konce tydne ![]()
Ahojky nové holky
všem přeji moc štěstíčka při testování 🍀 🍀 já jsem dnes byla u své gynekoložky a mám vystavenou neschopenku a uvedla tam nějaké číslo jako diagnostiku bolest břicha, ať tam neuvádí přímo těhotenství. Tak teď musím jen všem kolem sebe mlžit, včetně rodičům
al říkám si, že to už je teď to nejmenší a za nějakou dobu se te mé historce snad zasmějeme
jinak Dr říkala, že na ultrazvuk brzy, ať vydržím až do car 27.6 ale pak mě napadlo, že mě mohla aspoň vzít krev? nebo na to nemám nárok, když jsem byla na krev v pondělí v car? ![]()
@vejuuu ahojky,tak super že to vyřešila na gyndě takto
Myslím že nárok máš, když mě vzala úplně cizí dr. a udělala mi jak HCG tak UTZ a ještě mi řekla at klidně příjdu i za týden. Já měla úterní HCG 6647 tak jsem trochu panikařila (opět
) ale prý to odpovídá tak snad ![]()
@Luciferda86 uplně ti rozumím… ![]()
Já sice pár dobrých kamarádek mám, ale jedna se přestěhovala na druhý konec světa a druhá má taky problém s početím a začala chodit na stejnou kliniku co my…. takže s ní o tom moc mluvit nechci protože vím, že ji to hrozně trápí a navíc vím jak bylo mě ![]()
Zbytek by to podle mě nepochopil co prožívám, protože mají děti přirozeně a bez problémů… všichni víme, že než jsme si tím začaly procházet, tak jsme si to nedokázali představit jak moc je to náročné a kolikrát bolestivé…💔
U nás když se to stalo
tak to naše hrozně vzalo… ne ani tak z toho, že to nevyšlo jak spíš, že mě viděli se trápit a nemohli mi nijak pomoct…
On čas tu bolest po nějaké době zahojí, ale nikdy nezapomeneme ![]()
@Zavka Zkusím vydržet až do toho 27.6 anebo možná na gyndu zavolám aspoň na tu krev
a jak se cítíš? Mě pořád zatím jen prsa, trochu únava, ale nevolnosti zatím nic, tak snad bude vše v pořádku
a změnila jsi něco ve stravě?
@vejuuu já necítím snad vůbec nic😂 Jen teda dnes mě v noci budila bolest prsou, ale to jen když jsem si na ne blbě lehka😂 A od včera mám žaludek lehce na vodě, jinak absolutně nic😁V pořádku to bude neboj
Nezměnila jsem asi nic, jen mi přestalo chutnak kafe takže to si udělám ráno a mám ho na celý den většinou
A na jidlo ani moc chuť nemám
Dobré ráno
Tak dnes 9. den po KET a test úplně bílí..
![]()
Příspěvek upraven 16.06.22 v 08:25
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.