Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kalerinko ještě nestrácej naději,uvidíš co ti ukáže krev
Moje mamka měla měsíčky normálně,až do 4 měsíce,tk to ještě může být
Leni určitě to výjde ![]()
barchaa píše:
já jsem taky měla 17 mm a IUI mi udělal…
první IUI mi dělal folík měl 2,2mm a nic s toho. Ve čtvrtek tam jsou, že nělají nějaké embryotransféry ale IUI dělat určitě nebusou, jako by to už nebylo jedno, ta chvilka..ale nu co, je to divné, ale budu doufat, zítra mám ko a pregnyl. a chtěla jsem se zeptat když by třeba folík prasknul ve čtvrtek večer nebo v pátek než se dostanu na řadu, to už IUI nejde? vždyt to přece je optimální stav? ale on asi nepozná kde právě putuje a kdy asi prasknul, že. 1,7mm mi říkal, žeje optimal na odběr na IVF
Kelerinko náděj umiera posledná ešte stále držím palce uvidíš možno to nakoniec bude OK ![]()
Leni držím palce ne zajtra.
Lucko ty pojdeš kedy na ET? mne povedal st, čt pa?
Dubinko, pamatuju si, že zrovna Marti dělali IUI ten den, kdy jí prasknul folikul. Myslím si, že to není na škodu. Snad by se to spolu mělo někde na cestě potkat ![]()
barchaa píše:
Dubinko, pamatuju si, že zrovna Marti dělali IUI ten den, kdy jí prasknul folikul. Myslím si, že to není na škodu. Snad by se to spolu mělo někde na cestě potkat
a pozná to, že zrovna ten den prasknul? zítra mám ko. A marti se to povedlo?
ne ne, nepovedlo. ale on to určitě pozná. Však on jí to řekl, že zrovna prasknul, pozná to z ultrazvuku
aha, jo smutné, stejně tomu pořád nerozumí, všechno nachystané jak má být optimální stav a nic. člověk by řekl že když zrovna prasknul, tak to je stopro, ale tak…
Vanejko já tam mám zítra volat a doktor mi řekne jestli mám přijít zítra,nebo v pátek
Doufám,že v pátek,ať jsou silnější ![]()
Jj Dubinko to znám. Mi taky řekl, že je všechno dokonalé dokonce v nativním cyklu a stejně nic. ![]()
Ale je to zvláštní, jak každé říká něco jiného - já měla těch 18 mm a říkal, že je to super ![]()
Jo a holky myslíte, že pozná KDY byla ovulace, nebo jen to, že proběhla? Spíše asi jen to, že proběhla, ne? ![]()
dubinko, no jo, to je ta příroda
člověk by si řekl, že alespoň to IVF je dost úspěšné, ale taky je jen třetinová šance, že to vyjde ![]()
konévka píše:
Jo a holky myslíte, že pozná KDY byla ovulace, nebo jen to, že proběhla? Spíše asi jen to, že proběhla, ne?
Konévko, myslím, že pozná jen, jestli proběhla.
ahoj holky
,
tak jsem byla dneska na kosmetice (au au) a pak se fotit na občanku
teď jsem uvařila, dala pračku, zašla se psem a dočítám ![]()
jinak u mě nic nového, já bohužel procento úspěšnosti Eurofertilu nezvýším, nic mi není, vůbec nic ![]()
Leni, tak vidíš, že nakonec budou dva folikuly, to jsou dobré zprávy ![]()
Marti, buď ráda, že tě už nebolí bříško!! ![]()
Myslím, že na příznaky je ještě čas, navíc těhu není nemoc
![]()
Zato mě dnes nějak pobolívá břicho.. doufám, že nepraskl ten můj krásný obří folík - jedináček
A pokud jo, tak hlavně ať tam zůstane ještě ten jeden!!!! ![]()
Barčo, AMH je vyšetření z krve, ukáže ti ovariální rezervu. Na netu najdeš spoustu informací.