CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
969
16.11.11 10:22

Ahoj Marti to běhání ti nezávidím ale spíš by jsi měla odpočívat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
16.11.11 10:29

Kalerinko :mavam: :kytka: ,
mě ale dr. řekl, že tři dny po ET mám polehávat, ale pak abych měla pohyb, že to taky není dobře jen 14 dní ležet a nic nedělat, takže chodím na procházky s pejskem, obíhám úřady a je mi moc fajn, dokonce to vypadá, že snad ani neonemocním (a to jsem na svatbě dost vymrzla) - každý den piju několik čajů s medem a citrónem a to mě asi vykurýrovalo :dance:
a co ty? kdy budeš vědět výsledky krve? a jak se cítíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
16.11.11 10:31

Ahojky holky :mavam:
Tak jsem volala před chvíli doktorovi a říkal,že mám přijít v pátek na 11h :palec: Mám jich 6 oplozených a pěkně se vyvíjecí :palec: :dance: taky říkal,že v pátek se uvidí jestli budou na zmražení,jak budou silné,tak uvidíme,budu doufat :andel: Martinko máš toho hodně,ale ty to zvládneš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
16.11.11 10:37

Lucinko, gratuluju :dance: to je fajn, tak ti určitě spadl kámen ze srdce :dance: :lol:
ještě jsme se s manželem dohodli, že si někdy po Novém roce pořídíme auto - asi úplně nové, něco máme našetřeno a na zbytek si vezmem půjčku - leasing se moc nevyplatí :think: tak se mám aspoň na co těšit :dance:
mě by se líbil ford, manžel zase by chtěl škodovku, tak uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
16.11.11 10:51

S tím autem. My se taky koukáme po nějakém ale až jestli to výjde s mimčem . Manžel taky preferuje škodovku. Já jsem ve škodovce pracovala takže by jsme měli pak nějaké náhradní díly levnější. Tak možná proto.
Něco aby se nám tam vešel kočárek. :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
16.11.11 10:54

jj, my chcem taky, aby se tam případně vešel kočárek, ikdyž to teď nevyjde, tak to auto nebudem mít na rok a snad se časem dítěte dočkáme :palec: mě ale připadá, že škodovky nemají základní výbavu nic moc, za všechno se musí doplácet :nevim: ještě se chceme podívat třeba na auta Kia, ty bývají taky cenově dostupné a s lepší zákl. výbavou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
16.11.11 10:56

Martinko děkuji :huban: na jednu stranu se mi hodně ulevilo :palec: :dance: ,ale na druhou jsem trochu poplakala,pač doktor začal tím,že jich čekal více a že neví jestli budou na zmražení,tak mě to zaskočilo :twisted: a pak říkal,že jsou silné a je jich 6,tak se mi ulevilo :dance: a věřím jim :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
16.11.11 11:02

Lucinko,
tak ikdyby na zamražení nezbylo, tak aspoň vyberou ty nejsilnější a nejlepší, tak budeš mít daleko větší šanci než třeba já, takže nezoufej :huban: :palec:
a tobě odebrali 17 vajíček a oplodnilo se šest? měli jste na všechno ICSI? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
16.11.11 11:06

Luci gratuluji, máš jich dost :palec: :potlesk:
Marti, my jsme si kupovali loni nové auto. Vybírali jsme tak dlouho, až jsme přebrali. Koupili jsme si Hyundai I30 a docela nadáváme, hlavně na spotřebu. Máme naftu a papírová spotřeba je 4,5 a my máme 6. :pocitac: Takže nic moc. Se škodovkou jsme byli moc spokojeni. Bylo to nejlepší auto, které jsme kdy měli. Měli jme i lagunu - starší, sice dobrá, ale škodovka je škodovka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
16.11.11 11:13

Andrejko :mavam: :kytka: ,
kámoška má Hyundai I10 a moc se mi to auto nelíbí :think: jj, škodovku znám, měla jsem Fabii a byla jsem celkem spokojená, no ještě uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
16.11.11 11:14

Holky já bych taky chtěla nové autííí. Už jsem to i doma říkala, že bysme si měli koupit větší, ať se nám tam všechno vleze,(máme Volkswagen Golf 4) ale přítel se zatím toho svého auti nechce vzdát :-) Jednou byl v obchodě a pak šťastně přijel, že viděl na parkovišti rodinku s jedním dítětem, jak do stejného auta dali kočárek, autosedačku, i nákup :-)
Tak jsem zvědavá, co vyberete :-) To jsou takové hezké starosti, že? :-)

A ještě mám otázku. Máte všechny nemocenskou? Nebo jak se to řeší při IVF s prací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
16.11.11 11:22

Ahoj holky :mavam:
Nikdy se nemůžete dívat na papírovou spotřebu!Vždy je to něco málo víc.
Já bych šla do KIA.Ale je to můj názor.
Co máte holky tady nové?
Marti jak s mimískama??? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
16.11.11 11:28

Katko, my jsme vždycky jezdili za papírovou spotřebu a někdy nižší. tak teď nás docela zarazila. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
16.11.11 12:00

ahoj Katko :mavam: :kytka: ,
hezká profilovka :palec:
u mě nic nového, nikde mě nebolí, nikde mě nepíchá, břicho cítím jen jako by se blížila ms (což bude asi tím utrogestanem) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
16.11.11 12:13

Holky děkuji :huban:
Marti jj odebrali mi 17 vajíček a z toho jich 6 oplozených a vyvíjecích se :palec: co je to to ICSI, :nevim: :oops: My teď máme opel vectra,ale taky bychom chtěli nové autíčko po novém roce :palec: Marti mě taky bolí bříško jako bych to měla dostat od té doby co beru ten utrogestan :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí