Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Marti to běhání ti nezávidím ale spíš by jsi měla odpočívat!!!
Kalerinko
,
mě ale dr. řekl, že tři dny po ET mám polehávat, ale pak abych měla pohyb, že to taky není dobře jen 14 dní ležet a nic nedělat, takže chodím na procházky s pejskem, obíhám úřady a je mi moc fajn, dokonce to vypadá, že snad ani neonemocním (a to jsem na svatbě dost vymrzla) - každý den piju několik čajů s medem a citrónem a to mě asi vykurýrovalo ![]()
a co ty? kdy budeš vědět výsledky krve? a jak se cítíš? ![]()
Ahojky holky ![]()
Tak jsem volala před chvíli doktorovi a říkal,že mám přijít v pátek na 11h
Mám jich 6 oplozených a pěkně se vyvíjecí
taky říkal,že v pátek se uvidí jestli budou na zmražení,jak budou silné,tak uvidíme,budu doufat
Martinko máš toho hodně,ale ty to zvládneš ![]()
Lucinko, gratuluju
to je fajn, tak ti určitě spadl kámen ze srdce
![]()
ještě jsme se s manželem dohodli, že si někdy po Novém roce pořídíme auto - asi úplně nové, něco máme našetřeno a na zbytek si vezmem půjčku - leasing se moc nevyplatí
tak se mám aspoň na co těšit ![]()
mě by se líbil ford, manžel zase by chtěl škodovku, tak uvidíme ![]()
S tím autem. My se taky koukáme po nějakém ale až jestli to výjde s mimčem . Manžel taky preferuje škodovku. Já jsem ve škodovce pracovala takže by jsme měli pak nějaké náhradní díly levnější. Tak možná proto.
Něco aby se nám tam vešel kočárek.
![]()
jj, my chcem taky, aby se tam případně vešel kočárek, ikdyž to teď nevyjde, tak to auto nebudem mít na rok a snad se časem dítěte dočkáme
mě ale připadá, že škodovky nemají základní výbavu nic moc, za všechno se musí doplácet
ještě se chceme podívat třeba na auta Kia, ty bývají taky cenově dostupné a s lepší zákl. výbavou ![]()
Martinko děkuji
na jednu stranu se mi hodně ulevilo
,ale na druhou jsem trochu poplakala,pač doktor začal tím,že jich čekal více a že neví jestli budou na zmražení,tak mě to zaskočilo
a pak říkal,že jsou silné a je jich 6,tak se mi ulevilo
a věřím jim ![]()
Lucinko,
tak ikdyby na zamražení nezbylo, tak aspoň vyberou ty nejsilnější a nejlepší, tak budeš mít daleko větší šanci než třeba já, takže nezoufej
![]()
a tobě odebrali 17 vajíček a oplodnilo se šest? měli jste na všechno ICSI? ![]()
Luci gratuluji, máš jich dost
![]()
Marti, my jsme si kupovali loni nové auto. Vybírali jsme tak dlouho, až jsme přebrali. Koupili jsme si Hyundai I30 a docela nadáváme, hlavně na spotřebu. Máme naftu a papírová spotřeba je 4,5 a my máme 6.
Takže nic moc. Se škodovkou jsme byli moc spokojeni. Bylo to nejlepší auto, které jsme kdy měli. Měli jme i lagunu - starší, sice dobrá, ale škodovka je škodovka ![]()
Andrejko
,
kámoška má Hyundai I10 a moc se mi to auto nelíbí
jj, škodovku znám, měla jsem Fabii a byla jsem celkem spokojená, no ještě uvidíme ![]()
Holky já bych taky chtěla nové autííí. Už jsem to i doma říkala, že bysme si měli koupit větší, ať se nám tam všechno vleze,(máme Volkswagen Golf 4) ale přítel se zatím toho svého auti nechce vzdát
Jednou byl v obchodě a pak šťastně přijel, že viděl na parkovišti rodinku s jedním dítětem, jak do stejného auta dali kočárek, autosedačku, i nákup ![]()
Tak jsem zvědavá, co vyberete
To jsou takové hezké starosti, že? ![]()
A ještě mám otázku. Máte všechny nemocenskou? Nebo jak se to řeší při IVF s prací?
Ahoj holky ![]()
Nikdy se nemůžete dívat na papírovou spotřebu!Vždy je to něco málo víc.
Já bych šla do KIA.Ale je to můj názor.
Co máte holky tady nové?
Marti jak s mimískama??? ![]()
Katko, my jsme vždycky jezdili za papírovou spotřebu a někdy nižší. tak teď nás docela zarazila. ![]()
ahoj Katko
,
hezká profilovka ![]()
u mě nic nového, nikde mě nebolí, nikde mě nepíchá, břicho cítím jen jako by se blížila ms (což bude asi tím utrogestanem) ![]()
Holky děkuji ![]()
Marti jj odebrali mi 17 vajíček a z toho jich 6 oplozených a vyvíjecích se
co je to to ICSI,
My teď máme opel vectra,ale taky bychom chtěli nové autíčko po novém roce
Marti mě taky bolí bříško jako bych to měla dostat od té doby co beru ten utrogestan ![]()