Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Leni, právě že oni mají plno už od rána.
Leni, a jak se cítíš? Bude tam zítra s tebou zase manžel?
Příspěvek upraven 17.11.11 v 11:08
Ahoj holky,
prominte, ze tady lezu,ale potrebuji naázory na eurofertil.K Jarosovi jsem chodila do fertimedu a kudelka je muj gynekolog,tak hledam informace ohledne center v Ostrave, nejak se mi enchce vracet do fertimedu.Kdyz tam byl Jafros bylo to super.Tak mi prosim pomozte se rozhodnout.Hledam centrum,kde bude lidsky pristup a kde bude mily personal a kde by meli aspon jake take uspechy.Nechci,abych byla tlacena do IVF hnedka.Predem Vam moc dekuji.
ledovecek píše:
Ahoj holky,
prominte, ze tady lezu,ale potrebuji naázory na eurofertil.K Jarosovi jsem chodila do fertimedu a kudelka je muj gynekolog,tak hledam informace ohledne center v Ostrave, nejak se mi enchce vracet do fertimedu.Kdyz tam byl Jafros bylo to super.Tak mi prosim pomozte se rozhodnout.Hledam centrum,kde bude lidsky pristup a kde bude mily personal a kde by meli aspon jake take uspechy.Nechci,abych byla tlacena do IVF hnedka.Predem Vam moc dekuji.
Ahojky
Souhlasím s Martinkou Eurofertil bych určitě doporučila,my jsme nic jiného,než IVF nezkoušeli,pač je to jediná možnost mít mimi
Doktor je super a sestřička úžasná,mám ji fakt ráda,je mi milá vše taky vysvětlí ukáže,hodně si rozumíme ![]()
ledovecek píše:
Nechci,abych byla tlacena do IVF hnedka.Predem Vam moc dekuji.
taky můžu EF doporučit, jsou moc fajn. A určitě tě do IVF nebudou hned tlačit.
Barčo, ano, zítra se mnou pojede manža, ale asi bych to zvládla sama. Jinak se cítím úplně normálně. Ostatně jako vždy, NIC necítím, NIC mě nebolí, NIC nemám oteklé..
![]()
Už včera hned po narkoze jsem byla v poho, za 40min jsem už vstala a šla se oblíknout. To mě bolelo trochu břicho, ale odpoledne jsem už nic necítila. Jen jsme šli v poledne s manžou na oběd do restaurace a pak jsem poctivě doma ležela. Dnes ještě trošku špiním, tak doufám, že zítra to už bude OK. ![]()
Ledovecek - ahoj, přidávám se k Martě, pan doktor i sestřičky jsou moc příjemní a ochotní!! ![]()
Mínus je v ordinační době. ![]()
Leni, tak to je fajn, že jde manža s tebou. Vždycky je lepší, když jsou na to dva.
Leni, ty jsi měla taky protokol s antagonisty?
Leni ty jdeš tedy nakonec zítra s náma?Tak to je super a nakolik tam máš být?Tak jak my?To bychom se měli vidět i když tam jdu taky s přítelem.Já jsem taky po OPU trochu špinila a na druhý den nic
to je dobře,že tě nic nebolí,to mě pořád pod břiškem a někdy jako bych to měla dostat ![]()
Barčo, ano, je to ten Orgalutran, měla jsem 2 injekce na konci stimulace. Marťa jich měla myslím 4.
barchaa píše:
Leni, tak to je fajn, že jde manža s tebou. Vždycky je lepší, když jsou na to dva.
Leni, ty jsi měla taky protokol s antagonisty?
Luci, ano, mám volat po 9hod. Pokud se podaří aspoň jedno vajíčko oplodnit a bude se vyvíjet, mám přijet na ET kolem 11h.
Intenzivně na ty moje 2 vajucha myslím a držím jim pěsti, ať to nevzají a bojují!! ![]()
spíš se ptám Leni proto, že jsem si četla, že u toho protokolu s antagonisty, se píchá buď gonal nebo puregon. A ty jsi přece měla menopur. Pořád totiž zvažuju, jestli píchat menopur nebo mít raději ty pera. Kamarádka teď začala se stimulací a říkala, že rozdýchává i ten puregon v peru. Tak nevím, jak já bych zvládla injekce menopuru, když jsem daleko větší srab ![]()
Barčo, tak to nevím, já mám za to, že menopur a puregon je to stejné, jen jinak vyrobené. ![]()