CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
588
17.11.11 10:26

Leni, právě že oni mají plno už od rána.
Leni, a jak se cítíš? Bude tam zítra s tebou zase manžel?

Příspěvek upraven 17.11.11 v 11:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
17.11.11 10:27

Ahoj holky,
prominte, ze tady lezu,ale potrebuji naázory na eurofertil.K Jarosovi jsem chodila do fertimedu a kudelka je muj gynekolog,tak hledam informace ohledne center v Ostrave, nejak se mi enchce vracet do fertimedu.Kdyz tam byl Jafros bylo to super.Tak mi prosim pomozte se rozhodnout.Hledam centrum,kde bude lidsky pristup a kde bude mily personal a kde by meli aspon jake take uspechy.Nechci,abych byla tlacena do IVF hnedka.Predem Vam moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
17.11.11 10:31
ahoj :mavam: :kytka: ,
tak za mě můžu EF jen doporučit, právě že jsme nejprve zkoušeli jiné možnosti, než rovnou ivf (clostibegyt, laparka, IUI) a doktor i sestřičky jsou moc fajn :palec: jediné, co spoustu lidí odrazuje je blbá pracovní doba - jenom po, st a pá dopoledne, odpoledne mají jen v pátek :pocitac:
ledovecek píše:
Ahoj holky,
prominte, ze tady lezu,ale potrebuji naázory na eurofertil.K Jarosovi jsem chodila do fertimedu a kudelka je muj gynekolog,tak hledam informace ohledne center v Ostrave, nejak se mi enchce vracet do fertimedu.Kdyz tam byl Jafros bylo to super.Tak mi prosim pomozte se rozhodnout.Hledam centrum,kde bude lidsky pristup a kde bude mily personal a kde by meli aspon jake take uspechy.Nechci,abych byla tlacena do IVF hnedka.Predem Vam moc dekuji.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
17.11.11 10:33

Ahojky :mavam: Souhlasím s Martinkou Eurofertil bych určitě doporučila,my jsme nic jiného,než IVF nezkoušeli,pač je to jediná možnost mít mimi :palec: Doktor je super a sestřička úžasná,mám ji fakt ráda,je mi milá vše taky vysvětlí ukáže,hodně si rozumíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
17.11.11 10:35
ledovecek píše:
Nechci,abych byla tlacena do IVF hnedka.Predem Vam moc dekuji.

taky můžu EF doporučit, jsou moc fajn. A určitě tě do IVF nebudou hned tlačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
17.11.11 10:39

Barčo, ano, zítra se mnou pojede manža, ale asi bych to zvládla sama. Jinak se cítím úplně normálně. Ostatně jako vždy, NIC necítím, NIC mě nebolí, NIC nemám oteklé.. :mrgreen: :mrgreen:
Už včera hned po narkoze jsem byla v poho, za 40min jsem už vstala a šla se oblíknout. To mě bolelo trochu břicho, ale odpoledne jsem už nic necítila. Jen jsme šli v poledne s manžou na oběd do restaurace a pak jsem poctivě doma ležela. Dnes ještě trošku špiním, tak doufám, že zítra to už bude OK. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
17.11.11 10:44

Ledovecek - ahoj, přidávám se k Martě, pan doktor i sestřičky jsou moc příjemní a ochotní!! :palec:
Mínus je v ordinační době. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
17.11.11 10:46

Leni, tak to je fajn, že jde manža s tebou. Vždycky je lepší, když jsou na to dva.
Leni, ty jsi měla taky protokol s antagonisty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
17.11.11 10:57

Leni ty jdeš tedy nakonec zítra s náma?Tak to je super a nakolik tam máš být?Tak jak my?To bychom se měli vidět i když tam jdu taky s přítelem.Já jsem taky po OPU trochu špinila a na druhý den nic :dance: to je dobře,že tě nic nebolí,to mě pořád pod břiškem a někdy jako bych to měla dostat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
17.11.11 11:07

Barčo, ano, je to ten Orgalutran, měla jsem 2 injekce na konci stimulace. Marťa jich měla myslím 4.

barchaa píše:
Leni, tak to je fajn, že jde manža s tebou. Vždycky je lepší, když jsou na to dva.
Leni, ty jsi měla taky protokol s antagonisty?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
17.11.11 11:10

Luci, ano, mám volat po 9hod. Pokud se podaří aspoň jedno vajíčko oplodnit a bude se vyvíjet, mám přijet na ET kolem 11h.
Intenzivně na ty moje 2 vajucha myslím a držím jim pěsti, ať to nevzají a bojují!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
17.11.11 11:11

spíš se ptám Leni proto, že jsem si četla, že u toho protokolu s antagonisty, se píchá buď gonal nebo puregon. A ty jsi přece měla menopur. Pořád totiž zvažuju, jestli píchat menopur nebo mít raději ty pera. Kamarádka teď začala se stimulací a říkala, že rozdýchává i ten puregon v peru. Tak nevím, jak já bych zvládla injekce menopuru, když jsem daleko větší srab :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
17.11.11 11:12

Leni, držím pěsti :palec: určitě to zvládnou oba :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
17.11.11 11:25

Holky oni to zvládnou,jsou všichni bojovníci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
17.11.11 11:29

Barčo, tak to nevím, já mám za to, že menopur a puregon je to stejné, jen jinak vyrobené. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí