Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jenže člověk musí k doktorovi teď tolikrát, že nevím, co si pořád vymýšlet ![]()
tak když jdu k doktorovi, tak řeknu, že jdu k doktorovi, nebo k doktorce ať to není podezřelé pro ostatní
Jen na tu nemocenkou si budu muset něco vymyslet
Jak jsem byla na laparce, tak všichni (teda kromě vedoucí) si mysleli, že jdu na operaci s kýlou ![]()
andreabul píše:
Jak jsem byla na laparce, tak všichni (teda kromě vedoucí) si mysleli, že jdu na operaci s kýlou
tak to jsi mě teď rozesmála ![]()
Andrej, a menopur si budeš píchat sama?
musím se to naučit sama. Minule mi manžel píchal pregnyl a docela se u toho sesypal.
Holky já jsem si pro nemocenskou zašle ke svojí oboďačce. Ta mi ji normálně nasala když jsem řekla že to nechci v práci říkat. A v práci jsem řekla že mám nemocenskou a basta.
No mám volat až po 13.00 hod tak už je to za chvíli.
Nemocenskou mám do pondělí jelikož moje Mudr.má dovču.Tak asi v úterý nastupuju do práce ale vůbec se mi tam nechce.
to tě chápu. Já jsem šla po 3-týdenní nemocenské do práce, a taky se mi moc nechtělo.
A první den v práci po nemocenské jsem si díky migréně o polovinu zkrátila ![]()
jj, holky, to taky znám. Z nemocenské se nikdy nechce ![]()
já už chci být na mateřské ![]()
Kalerino, dej hnedka vědět, ju, myslím na tebe ![]()
to chceme asi všechny, jen některé už to mají blízko. Docela jim závidím to čekání. Možná se pak všechny sejdeme v porodnici, protože to vyjde všem najednou
![]()
Tak už to mám za sebou, ted nekýchat a nohy nahoru
- Folík ještě neprasknul má 2,2mm, tak uvidíme
Kalerino
![]()
to čekání je opravdu nejhorší. Kdyby to šlo, tak bych se vždycky nechala na ty dva týdny, co se čeká nebo spíš nečeká na menstruaci, uspat a bylo by.
je mi to vážně líto…