Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milupo ahoooj!!!!
![]()
A děkuji! ![]()
Jakpak se máš?? Už jsi tady dlouho nebyla. ![]()
Milupa píše:
Ahoj holky,Leni držím ti moc pěstičky,aby se mimísek pěkně držel maminky a bojoval!!!!Všem čekatelkám na opu,na et,těhulinkám držím pěstičky!!!!!!!!Lenka72 píše:
Taky jsem něco slyšela sestru říkat o dvojčátkách, prý se asi povedly..![]()
Doktor mě dnes připravoval na variantu, ať napoprvé nepočítám s otěhu.. Tak jsme se domlouvali předběžně zase na leden, na další pokus.
Dnes nás bylo na ET celkem 5, šla jsem poslední a Vanejka tam se mnou ještě zůstala v posteli, tak jsem si hezky povykládaly.Já do teď ležela, ale už se začínám nudit..
Zítra se už pomalu vrhnu na školu..
JInak mě trošku pobolívá břicho..
Marti, co vy, jak jste pořídili s koupením kalhot??
Leni, mě taky píchalo v břiše, když jsem dlouho chodila ![]()
jinak u mě už je na hnízdění pozdě, spíš to bude ms, ikdyž zatím teda nic, ťuk ťuk - musím to zaklepat ![]()
Marťo sestra vravela, že možeme začať krvácať a možme byť tehotné vraj je to normálne tak ešte vydrž. Asi ale nervozita vrcholí určite na tom budeme podobne. ![]()
Milupo a čo ty, jak pokračujete?
Vanejko, za týden vás budu uklidňovat zas já, to čekání je fakt na palici, a to jsem si myslela, že to prožívat moc nebudu
sestřička se snaží uklidnit, ale já tomu nevěřím, prostě když dorazí ms, tak je to konečná ![]()
barchaa píše:
jo a holky, chtěla jsem se zeptat,jak je to s těma injekcema v EF. Oni mi je prodají nebo budu muset pro ně do lékárny? já se totiž bojím, že tady u nás v našem zapadákově nebudou, že je budou muset objednat. Ani pregnyl nikdy neměli
Barčo, nádherné výtvory, jsi moc šikovná. ![]()
Marti, mi doktor říkal, že se může krvácet i v těhotenství, tak bych ještě počkala ![]()
Leni, Luci, Vanejko, držím vám pěsti, ať vám to vyjde ![]()
Andrejko, tak jak to dopadlo s první injekcí?? Zvládla jsi to sama?? ![]()
Kolik si pícháš Menopuru?
Ahoj všem,
ráda bych se zeptala, jaké máte zkušenosti s minimálkami v Eurofertilu. Vím, že v některých centrech je nechtějí moc dělat a mají je někdy dražší než klasické IVF ![]()
Najdou se tady nějaké zkušené „minimalistky“ z Eurofertilu? ![]()
ahoj holky
,
zatím nekrvácím, přes den ze mě vyšlo pár hnědých nitek, ale jinak nic, naposledy asi v jednu hodinu
akorát mám zas ten průjem, je to na palici ![]()
Cinkilinki, minimálka se myslím v EF dělá, ale cenově nevím jak to mají ![]()
Lucinko, Leni a Vanejko, copak děláte? nudíte se? ![]()
Cinkilinky asi v EF s tým bude problém, myslím, že radšej robia protokol s antagonistami kvoli pracovnej dobe.
Marťo ja už som celá uležaná teším sa na pondelok a menej sprísny režim
a vráti sa mi mužíček
Brucho už moc nebolí, ale prsia začali
Pijem hodne čaju a stále chodím na záchod tak dúfam, že prckovia neodplávali ![]()
Andrejko pozerám, že už picháš tak prajem hodně sily a nech máte pekný darček pod stromček ![]()
Ahojky holky,
já si tu dříve taky psala s holkama, teď nějak spíše tiše koukám a pravidelně čtu.. tak snad se nezlobíte..
![]()
Já byla tento pátek v CARu na OPU, v pondělí si budu volat do EF a uvidíme, jestli už bude ET nebo až později..
Jinak Leni tě zdravím.. možná budeš vědět o koho se jedná, já tam byla zrovna ve středu na KO, když ty jsi už mělo po OPU (hnědý svetr, tmavé kalhoty a byla jsem tam sama..)a taky jsi čekala v čekárně..
Ohledně minimálky CINKILINKI, já mám tě za sebou.. je to spíše taková střední stimulace.. píchala jsem Fostimon, takže jsme měli 6 vajíček. Dr. nám to zhruba vypočítal na 21500kč, + 6000kč léky, které jsem si už sama hradila.. mám za sebou už celkem 3 plné IVF, 2 minimálky.. Ze začátku, když ještě neměl pořádně smlouvy s pojišťovnou dělala převážně toto, ale teď když už má všechny smlouvy, spíše dělá klasické IVF.. pouze u takových smolařů, jako jsem já.. 5.IVF.. se snaží vycházet vstříc a navrhuje tuto mnohem levnější variantu, než kdybych si měla platiti celé IVF kolem 60tis., takže jsem mu za to neskutečně vděčná a ráda, že mi toto umožnil, jinde v Ostravě s minimálkou nepochodíš.. ani v Gyncentru ani ve Fertimedu.. všemi centry jsem prošla a díky bohu, že si Dr. Jaroš konečně otevřel své centrum a můžu chodit k němu!!!
![]()
Takže takto, jinak má na svých stránkách přesně ceník, kde se vše dovíš!
Tak papa, všem pěkný večer a všem čekatelkám, je vás tady moc, držím pěsti ze všech sil!!!
Holky, co vám to nevyšlo, nevěšte hlavu, je to boj a jednou nás všechny čeká vytoužený cíl!!! Vím co mluvím!!! Viz můj podpis!!! ![]()
Lenik tak si ma trochu poučila, ale dúfam, že to nebudem potrebovať. Ja som mala pocit, že Dr vrave, že tam je riziko predčasného prasknutia folikulu tak to moc nechcú.
Držím palce na ET ![]()
Ako si zvládla to čakanie? Ja mám za sebou iba dva dni a strašne sa mi to vleče ![]()
Děkuju moc za všechny reakce.
Jezdíme do Brna, ale přece jen EF je blíž a asi na něj časem dojde. Ještě tu otvírací dobu by to chtělo rozšířit ![]()