Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Leni, to je perfektní
![]()
ach jo, já bych tam už s váma chtěla dneska být
závidím vám (samozřejmě v dobrém!), že už máte vše nepříjemné s injekcemi a OPU za sebou a teď už se jen těšit ![]()
Leničko gratuluji to je perfektní
Leni já budu mít na sobě černé kozačky,bílý kabát a takovou modrošedou,kostkovanou mikinku,tak at víš.Jsem štastná,že to takhle dopadlo
kurňa doufám,že u mě to bude taky dobrý ![]()
Baruško neboj se uteče to jak voda a za chvíli to budeš mít za sebou ![]()
díky Luci ![]()
dneska mi kolegyně řekla, že bych měla adoptovat dítě, tak mě to trošku rozhodilo. Navíc jsem dneska v kanclu sama, všichni mají dovču, tak tu depkuju ![]()
holky, budu na vás moc myslet ![]()
Ahoj holky tak výsledky krve budou mít až po 13.00 hod.
Dneska jsme tam byli ráno v 7.00 a ještě tam nikdo nebyl a bylo zamčeno, tak jsme si říkali že asi mají zavřeno ale naštěstí pak za 5 minut přišla sestřička a odemkla. Přišla pak ještě jedna paní co tam byla na ET se mnou a Sandrou. A ta říkala že nic a Sandra že jí to asi vyšlo ale bála se. Tak doufám že aspoň jí to vyšlo a napíše.
Kalerino, a ptala ses, jestli to může být v pořádku, že krvácíš?
kéž by to bylo s dobrým koncem ![]()
No sice jsem už krvácet přestala ale příznaky těhu nemám dokonce jsem zase zhubla to co jsem nabrala tak z toho nic nebude.
tak jsme se rozhodli, že to zkusíme ještě letos a zítra začínám stimulovat menopurem ![]()
Andrej, super ![]()
a to sis byla pro předpis na ten menopur nebo ti ho dali v CAR?
dali mi ho v CARu, a jelikož jsem u sebe neměla dostatek peněz, tak jim ho zaplatím příště. S ICSI by nás to mělo vyjít na max. 24000
a prosím tě, kolik jsi měla za ten menopur platit? ať si s sebou vezmu dostatek peněz ![]()
za menopur mám doplatek 1000,– za 10 ampulí. Zbytek doplácí pojišťovna. Bez pojištovny by to bylo za 7500,–. Předoperační si zajistím na příští týden.
Andrej, a říkala jsi to v práci? budeš si brát nemocenskou? já právě pořád nevím, jestli nemocenskou nebo zbytek dovči ![]()
já mám povinnou dovolenou mezi svátkama, tak asi budu mít nemocenskou. V práci to ví pouze vedoucí. O té vím, že nikomu nic neřekne. Sama ví, jaké je to mít problémy. Má doma asi 15 letou postiženou dceru. Jinak si vždy něco vymyslím
a všichni mi to žerou
![]()