CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7747
17.11.11 11:32

Marti, kdy jdeš na krev? Pokud dobře počítám, tak to vychází na příští středu 23.11.?? Pokud ano, tak je šílené, jak rychle to letí!! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
17.11.11 11:37

Taky se mi zdá že to šíleně letí.
Já už budu mít taky v pátek 14 dnů za sebou. Test nic tak je to jasný ale už jsem se s tím smířila.
Tak vám budu držet v pátek palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
17.11.11 12:26

Holky jak jsem tu psala,že mě to semtam pobolívá to bříško,tak mám pocit,že je to horší. :cert: Semtam nemůžu chodit rovně jen skrčně,jak mě ten spodek bolí a někdy při čůrání je to taky bolest,mám z toho strach,je to od té doby,co beru utrogestan má to tak být :think: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
17.11.11 14:08

Lucinko, pro mě bylo největší utrpení kýchnout, to jsem myslela, že se po.eru :nevim: a kašlala jsem jenom v předklonu a musela jsem si ten podbřišek jakoby chytit :zed: ale tak cca týden po OPU to přešlo, musíš vydržet :palec:
Leni, na krev mám jít ve středu, ale nejradši bych nešla, nechci nikoho vidět - štve mě, že to nevyšlo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
17.11.11 14:32

Marti, dle čeho soudíš, že to nevyšlo???? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
17.11.11 14:35

jo Marti tak to je pro mě taky složité,tak jo jen jsem se bála,že to tak nemá být a není něco v pořádku :andel: pročpak si myslíš,že ti to nevyšlo?Marti nic ti není,máš bolesti jak před ms,ale to může být utrogestanu a nedostala jsi to,tk to vše vypadá jak má ne? :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
17.11.11 14:42

holky,
já si furt říkám, že bych to poznala, ne? mě NIC není, prostě vím, že to nevyšlo :think:
na zítra budu všem držet palce na ET, Kalerince na krev taky držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
17.11.11 14:46

Marti na příznaky těhotenství je podle mě hodně brzy :think: nevzdávej to ještě :huban: ty příznaky klidně můžeš mít i za měsíc,vše bude jak má uvidíš :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
17.11.11 15:16

Marti, prosímtě neblázni!!!! Musíš být pozitivní!!! :hug: :hug: :hug: Nedělej žádné závěry a chop se nějaké činnosti, abys na to nemyslela.. Pokud nemáš nic na práci, tak hned přijeď, pomůžeš mi s tou pos…ou bakalářkou!!! Já tě hned přivedu na jiné myšlenky!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
17.11.11 16:19

Marti, ty máš teda řeči :mrgreen:
holky, narazila jsem na krásné věci pro mimča, ach jo, já už bych tak chtěla zařizovat pokojíček místo těchto starostí
http://www.next.co.uk/…nursery-baby
Leni, a co děláš za školu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
17.11.11 17:06

Moc pěkné věci taky bych už zařizovala. A říkám si že jestli to nevyšlo tak to budeme zkoušet a třeba se to po těch hormonech podaří. Četla jsem že je to po tom snažší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
17.11.11 17:19

Kalerino, to máš pravdu, i doktor mi to říkal, že je to potom snažší.
no musím si to zakázat dívat se na věci pro mimča…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
17.11.11 19:37

holky, to já jsem pověrčivá - na žádné věci pro mimina se nedívám a nic jsem nikdy nekoupila :mrgreen:
zítra jdeme s drahým do města (jsme v Havířově u našich) nakoupit mu nějaké gatě, on je hrozný, furt nosí jedny a nemohla jsem ho donutit, aby si nakoupil vícero kalhot a riflí, takže jdu s ním (jak s malým děckem) a snad něco vyberem :mrgreen:
Kalerinko, jj, slyšela jsem, že je tělo po ivf ještě z těch hormonů zblblé a často se to pak povede přirozeně (u mě to ale bohužel nehrozí, sama neovuluju a pochybuju, že by mi to pomohlo :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
17.11.11 19:43

Jo a stím nakupováním.
Zrovna se narodil mojí sestřence chlapeček takže jsem nakupovala a rozplývala a taky trochu poplakala.V sobotu se jedem podívat na miminko tak asi budu pořád bulet.
A nejlepší je že to jenom zkusily a bylo. ani to neplánovali a já jim to jenom přeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
17.11.11 20:58

Holky, neblázněte s tím nakupováním dětských věcí!! :-D Raději se podívejte, co na sebe, až budete mít to obří břicho!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí