Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lucinko, ICSI je vpíchnutí spermie do vajíčka, někomu se vajíčka sama neoplodní, tak to embryolog oplodní touhle metodou
my jsme si to pro jistotu nechali udělat taky (z těch osmi zralých vajíček se podařilo sedm oplodnit ICSI
)
ten utrogestan mě už štve, mám z něho motání hlavy, jako kdybych vypila flašku chlastu ![]()
Martinko já nevím jak to doktor udělal,ale s tím jsem souhlasila,aby to udělal,kdyby se to samo neoplodnilo,tk se ho na to můžu zeptat v pátek
podepisovala jsem i ty papíry
Mě se hlava motá,když delší dobu stojím,ale ty bolesti jak při ms mě rozčilujeou ![]()
Lucinko a prsa tě z utrogestanu nebolí? mě teda jo (už od OPU), ale jen teď, když beru čtyři pilule denně
když jsem brala dvě denné, abych měla pravidelný cyklus, tak mi to nedělalo ![]()
Marti nebolí,jen mám někdy chvilku kdy mám pocit,že to každou chvíli dostanu a třeba včera mě tak píchal spodek,že jsem si nemohla sednou a ani smát ![]()
Martinko taky když ti odebrali vajíčka jsis musela psát kolik jsi vypila,vyčůrala,vážila a kolik měří bříško
Já to musím dělat kvůli tomu,že jsem jich měla hodně těch vajíček a bříško se mi nezmenšuje pořád je nafuklé ![]()
Lucinko, to jsem nemusela
já to břicho mám taky nafouklé, ale ne nějak moc a spíš teda jakoby v oblasti žaludku a pasu - jako bych byla pořád přepitá
to ti nezávidím ![]()
Tak to jsem ráda,že to dělat nemusíš
no na tom ani není,co závidět
uvidím,až do odevzdám ten papírek doktorovi,co mi řekne i s těmi miminky
Jinak samožřejmě,tobě to určitě výjde
![]()
holky, teď se dívám na Sama doma a mluví tam o ivf, zajímavé ![]()
Ahoj holky!! ![]()
Tak jsem doma, mám 2 vajíčka ze dvou folíků!! ![]()
Uvidíme, jak se jim bude dařit, v pátek mám volat a pokud se budou vyvíjet, tak hned v pátek ET. ![]()
Holky naši bojovníci sú oplodnení všetci 3
V piatok o 11h. sa mám dostaviť s nočnou košilkou na ET Luci budeme spolu ![]()
Mali ste aj po ET doprovod? ja sa doveziem aj odveziem sama naším autom. Je to opel astra combi aby som nadviazala na diskusiu predtým ![]()
Lenka72 píše:
Ahoj holky!!
Tak jsem doma, mám 2 vajíčka ze dvou folíků!!
Uvidíme, jak se jim bude dařit, v pátek mám volat a pokud se budou vyvíjet, tak hned v pátek ET.
Vanejko
, taky gratuluju, to je super, že se všechno oplodnilo
jinak po ET můžeš odjet sama, to by nemělo vadit ![]()
Přidávám se ke gratulaci
![]()
Tak v pátek chci slyšet jenom dobré zprávy já tam jdu taky ale už ráno tak se nepotkáme.