CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6887
16.11.11 12:17

Lucinko, ICSI je vpíchnutí spermie do vajíčka, někomu se vajíčka sama neoplodní, tak to embryolog oplodní touhle metodou :think: my jsme si to pro jistotu nechali udělat taky (z těch osmi zralých vajíček se podařilo sedm oplodnit ICSI :palec: )
ten utrogestan mě už štve, mám z něho motání hlavy, jako kdybych vypila flašku chlastu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
16.11.11 12:20

Martinko já nevím jak to doktor udělal,ale s tím jsem souhlasila,aby to udělal,kdyby se to samo neoplodnilo,tk se ho na to můžu zeptat v pátek :palec: podepisovala jsem i ty papíry :mrgreen: Mě se hlava motá,když delší dobu stojím,ale ty bolesti jak při ms mě rozčilujeou :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
16.11.11 12:23

Lucinko a prsa tě z utrogestanu nebolí? mě teda jo (už od OPU), ale jen teď, když beru čtyři pilule denně :poblion: když jsem brala dvě denné, abych měla pravidelný cyklus, tak mi to nedělalo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
16.11.11 12:56

Marti nebolí,jen mám někdy chvilku kdy mám pocit,že to každou chvíli dostanu a třeba včera mě tak píchal spodek,že jsem si nemohla sednou a ani smát :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
16.11.11 13:04

Martinko taky když ti odebrali vajíčka jsis musela psát kolik jsi vypila,vyčůrala,vážila a kolik měří bříško :think:Já to musím dělat kvůli tomu,že jsem jich měla hodně těch vajíček a bříško se mi nezmenšuje pořád je nafuklé :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
16.11.11 13:08

Lucinko, to jsem nemusela :think: já to břicho mám taky nafouklé, ale ne nějak moc a spíš teda jakoby v oblasti žaludku a pasu - jako bych byla pořád přepitá :think: to ti nezávidím :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
16.11.11 13:22

Tak to jsem ráda,že to dělat nemusíš :palec: no na tom ani není,co závidět :mrgreen: uvidím,až do odevzdám ten papírek doktorovi,co mi řekne i s těmi miminky :wink:Jinak samožřejmě,tobě to určitě výjde :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
16.11.11 13:22

holky, teď se dívám na Sama doma a mluví tam o ivf, zajímavé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
16.11.11 14:05

Ahoj holky!! :kytka:
Tak jsem doma, mám 2 vajíčka ze dvou folíků!! :dance:
Uvidíme, jak se jim bude dařit, v pátek mám volat a pokud se budou vyvíjet, tak hned v pátek ET. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
16.11.11 14:06

Holky naši bojovníci sú oplodnení všetci 3 :palec: V piatok o 11h. sa mám dostaviť s nočnou košilkou na ET Luci budeme spolu :potlesk:

Mali ste aj po ET doprovod? ja sa doveziem aj odveziem sama naším autom. Je to opel astra combi aby som nadviazala na diskusiu predtým :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
16.11.11 14:06

Leni, gratulace největší :dance: :dance: :pankac:
vidíš, že to dobře dopadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
16.11.11 14:11
Leni, tak to je super!!! :palec:
Lenka72 píše:
Ahoj holky!! :kytka:
Tak jsem doma, mám 2 vajíčka ze dvou folíků!! :dance:
Uvidíme, jak se jim bude dařit, v pátek mám volat a pokud se budou vyvíjet, tak hned v pátek ET. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
16.11.11 14:12

Vanejko :mavam: :kytka: , taky gratuluju, to je super, že se všechno oplodnilo :dance: jinak po ET můžeš odjet sama, to by nemělo vadit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
16.11.11 14:13

Vanejko, to je skvělé. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
16.11.11 14:14

Přidávám se ke gratulaci :dance: :dance: :dance:
Tak v pátek chci slyšet jenom dobré zprávy já tam jdu taky ale už ráno tak se nepotkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí