CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6887
18.11.11 18:22

Barčo :mavam: :kytka: ,
mě se právě vůbec testovat nechce, furt vyhlížím tu ms, ta to rozhodne za mě :zed: navíc mi nic není, tak asi těžko budu mít v krvi - natož v moči- HCG, jen z pregnylu mi nebylo nejlíp, takže bych to asi poznala :nevim:
jinak mě ten puregon i orgalutran prodali v EF, akorát pregnyl jsem vyzvedávala v lékárně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
18.11.11 18:22

Baruš ty injekce by ti měly dát v EF ale ty poslední na ty ti napíšou recept. Ale neboj dají ti ho dopředu aby sis ho mohla v lékárně objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
18.11.11 18:24

Kalerinko, naprosto tě chápu - já se opiju na žal taky, máme domácí slivovičku a už se na ni těším :think: možná si koupím i cigaretu (ikdyž už půl roku nekouřím) :roll:
tak si dej panáka i za mě, já si dám ve středu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
18.11.11 18:48

Marti, to není řečeno, že když ti nic není, tak je to špatně. Já jsem si minulý rok dělala test až po dvou týdnech zpoždění, mívám nepravidelnou menzes, tak mi nepřišlo divné, že nedorazila. No a ejhle, byla jsem v tom. Takže to opravdu nic neznamená. Buď v klidu a přečti mimískům nějakou pohádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
18.11.11 18:51

Marti tak panáka taky domácí (dělal ji děda) třešňovice sem si na tebe dala ale věřím že ti to výjde. Dneska mi volali všichni co o tom vědí a je to děskaždému říkat že to nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
18.11.11 18:52

Kalerinko, je mi to opravdu líto, vím, jaké to je. Bude to teď nějakou dobu trvat..musíš si najít něco, co tě baví a věnovat se tomu. Já jsem si třeba ten minulý rok koupila šicí stroj a učím se šít. A dneska jsem si objednala vyšívací bavlny, ať si zkrátím to čekání až budu po ET, už jsem připravená :mrgreen:
holky, teď nabíjím foťák, ale potom vám pošlu, co jsem tento týden ušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
18.11.11 18:55

Kalerinko, já to právě kvůli tomu nikomu nechci říkat. Bude to vědět jen přítelova mamka, protože nám chodí v poledne venčit psa a jak budu doma, tak by se vyptávala a nechápala by, proč nemůžu teda chodit venčit sama, když jsem doma. Můj pesan občas hodně tahá, tak první dny s ním nemůžu chodit ven. To je nevýhoda velkých psů :mrgreen: Kolikrát závidím holkám, co mají čivavy, jak si je jen hodí do kabelky a jdou :mrgreen: to náš pesan potřebuje celý zadní prostor auta pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
18.11.11 18:56

Kalerinko, a odkud vlastně jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
18.11.11 19:05

Já jsem z Dolního Benešova to je asi 20 km od ostravy a taky mám psa. Je to číňan. ale osrstěný. včera jsem mu ušila obleček na zimu. Neboj já mám koníčků hodně . Nejradši maluju. Ale teď jsem si říkala že začnu háčkovat tak už mám za těch 14 dnů něco uháčkováno. podle návodu z netu. zatím začínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
18.11.11 19:09

háčkování mě taky moc baví. Ale už jsem dlouho nic neuháčkovala. Tak vyfoť nějaké tvé výrobky, ráda se podívám.
tady posílám mé výtvory:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
18.11.11 19:10

tohle jsem si šila na Velikonoce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
18.11.11 19:10

A jdu se vrhnout na další přípitek a to na všechny holky co touží po mimi a myslím že je nás fakt hodně.
Přečetla jsem spoustu diskusí tady na emimino a některé příběhy jsou dost smutné. A co teprv ty holky co zatím mimi jenom plánujou. A neví co je čeká.
Myslím že doba je zlá. před vaceti lety takové problémy jako dnes nebyly. Začíná mi ten alkohol nějak stoupat do hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
18.11.11 19:11

kloubouček pro neteř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
18.11.11 19:11

Barčo vážně talent.