CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7747
20.11.11 12:33

Kaczule, nejjednodušší bude, když si tam zavoláš a zeptáš se!! Za to nic nedáš. :palec:

kaczule1 píše:
Holky nevíte jak dlouho se čeká na vstupní konzultaci do Eurofertilu? Teď mě čeká nejdřív ale laparo a přemýšlela jsem, že bych šla tam když už chci i řešit IUI a další věci… Nevíte alespoň jak dlouho se tam čeká na termín laparo?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
20.11.11 12:42

No zítra budu volat svému dr abych se domluvila co dál, ale posledně se zmiňoval o laparu. Tak až pak mám v plánu si tam hned zavolat. Chodím do Gynetu a slyšela jsem že dr. Kudělka je i majtelem Eurofertilu :think: V gynetu jsem moc spokojena a jsou moc příjemní všichni a jsou i dobře vybaveni, tak právě přemýšlím o Eurofertilu a co vás tak čtu, tak to vypadá, že tam jste také spokojené :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
20.11.11 13:44

Marti velká gratulace :dance: Já tak nějak tušila, že ti to vyjde :-) A na ty dvojčátka jsem taky zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
20.11.11 14:00

ahojky Cinkilinki

já jsem měla min.v EF v březnu 4-5 dnu clostík
a pak 4 dny menopur jednu injekci denně celkem 5 vajíček,ale všechny špatné nedošlo ani na transfer stálo nás to kolem 15 tíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
20.11.11 14:10

ahoj holčiny :mavam: :kytka:
nečetla jsem stránky předem jen jsem spotřehla,že martinka je asik těhotná,tk gratulace největší
V pátek mi zaveli 2 embrijka,ale na zmražení nebylo :pocitac: :-( holky potřebuju pomoc po ET mi nebylo dobře a celý víkend trpím bolí mě břicho záda ledviny a spodek,nemůžu moc chodit :-( když si stoupnu mám na ni na levé straně hrču má to tak být?prosím napište mi mám strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
20.11.11 15:21

Lucko máš mobil na Dr radšej mu zavolaj. Mne nič nie ja mám iba prujem a Lenka vravela, že je v poho tiež.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
20.11.11 15:32

Martinko, moc Ti gratuluji. Ta čárka je krásná :palec: :palec: :palec: Jsem zvědavá, jestli bude jedno nebo jich bude víc :wink:
Holky, chci se zeptat, měly jste na OPU a ET nemocensk, příp. dovolenou? Jak dlouho jste doma? Já jsem si dnes píchla druhou injekci. Zatím to nějak zvládám. Včera se mi u toho trochu točila hlava a dnes skoro vůbec. Tak uvidím, co bude zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
20.11.11 15:40

ahoj holky :mavam:
Marti, když jsem viděla ten test, tak se mi nahrnuly slzy do očí a to teď žádné hormony nemám :mrgreen: Moc ti gratuluju, určitě jsi těhotná :palec: . Já takovou čárku měla až 7 dní po vynechání menzes. Gratulace největší :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
20.11.11 15:41

Luci, volala jsi doktorovi? a jak je ti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
20.11.11 15:43

Andrej, já jsem někde četla, že máš nárok na nemocenskou od dvou dnů před OPU a až do výsledků krve, jak to dopadlo. Ale já si budu brát týden dovolené, nemá mě v práci kdo zastoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
20.11.11 15:48

Ahoj Katzule, tak ty jsi v diskuzi i tady, znam te od snazilek s clostikem, my taky rozmysleli kam se vydat do CARu, mela jsem na mysli Fertimed Polanka nebo Olomouc, nakonec muj Dr.mi doporucil Eurofertil a tak jsem vlastne dala na nej, byli jsme v rijnu na prvnim pohovoru, jelikoz toho mame dost za sebou, viz podpisek, ale domluva s Jarosem byla ze udelame novy HP a spermio a hned na IUI, dokonce mam na lednici jeste recept na Pregnyl, ktery uz asi nevyuziju, sranda :srdce: . Na objednani necekas, daji ti nejpozdeji termin urcite nasl.tyden po zavolani.
Zitra jim ale budu muset cinknout ze na ten HP uz doufam nedorazime, se na nas stesti konecne usmalo a tento tyden byly na testiku // :srdce: :dance: samovolne bez stimulace, jen ten utros jsem brala jak mi tu holky poradily, ze tim nic nepokazim. :palec:
Ale hlavne co ti chci, urcite se objednej, neotalej, on nam rikal ze laparo prioritne nedela pokud pro to nema nejaky padny duvod, az po nezdrech pri IUI, kazdopadne ja jsem rada ze ho mam za sebou, mozna i to nam pomohlo, zadarilo se 3.cyklus po laparce, byla jsem na ni v lete ve FN Ostrava, krapet jsem si pockala bo byly dovolene…
Vsem holkam cekatelkam na testik moooooc drzim pesti, cekani je desne dlouhe ale ani pak se ho asi nezbavime ja uz netrpelive cekam na prvni prohlidku ale objednam se az za 3.tydny, takze cekani zdar :dance: :huban: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
20.11.11 15:55

Lauro, tak to moc gratuluju!! No jsem zvědavá, co nás tam čeká :nevim: Myslíte, že po nás budou chtít nové spermio, když byl manžel přímo v Eurofertilu v září? A znova HP? Jak jsem se už zmiňovala, tak chodím do Gynetu, který má z Eurofertilem stejného majtele, tudíž spolu spolupracují :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
20.11.11 16:01

Tak to chtit asi nebudou, to mate cerstve vysledky, to my meli HP+sperm.z dubna takze to chtel komplet znovu.
Pokud ti to laparo nabizeji jako dalsi postup tak do toho bez, ikdyz mi rekl ze to mame navic, tak je rozhodne uklidnujici ze vis ze mas vsechno v poradku, a kdyby neco zjistili tak se to hned resi a dobre jen pro vas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
20.11.11 17:06
andreabul píše:
Martinko, moc Ti gratuluji. Ta čárka je krásná :palec: :palec: :palec: Jsem zvědavá, jestli bude jedno nebo jich bude víc :wink:
Holky, chci se zeptat, měly jste na OPU a ET nemocensk, příp. dovolenou? Jak dlouho jste doma? Já jsem si dnes píchla druhou injekci. Zatím to nějak zvládám. Včera se mi u toho trochu točila hlava a dnes skoro vůbec. Tak uvidím, co bude zítra

Já pokud můžu poradit, nejlépe je toto všechno podnikat při nemocenské.. každé IVF jsem měla PN od OPU až do výsledků, první minimálku jsem normálně chodila do práce, na OPU, po ET jen dovča, ale nestálo to za to.. byla jsem ulítaná a unavená i z toho chození do práce, navíc dělám v nemocnici na rehabce.. Teď jsem si už nechala vypsat PN od první injekce a jsem naprosto v klidu, spokojená a nijak zvlášť unavená!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
20.11.11 17:09
Lucinka7 píše:
ahoj holčiny :mavam: :kytka:
nečetla jsem stránky předem jen jsem spotřehla,že martinka je asik těhotná,tk gratulace největší
V pátek mi zaveli 2 embrijka,ale na zmražení nebylo :pocitac: :-( holky potřebuju pomoc po ET mi nebylo dobře a celý víkend trpím bolí mě břicho záda ledviny a spodek,nemůžu moc chodit :-( když si stoupnu mám na ni na levé straně hrču má to tak být?prosím napište mi mám strach

Luci, volej Dr.!!! My ti tady asi nic neporadíme.. Normální to není, co píšeš!!! Zbytečně neriskuj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí