Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Holky ![]()
Tak máme něco špatnýho na genetice tak jdu ještě jednou na krev. Tak jsem s toho zdrblá. My musíme mít taky všechno.
Jinak vás asi nedočtu. Dívám se že jsou tady nějaké pozitivní zprávičky tak gratuluju a dušíku na testu držím palečky.
Strašně ráda bych přidala taky nějakou pozitivní zprávičky ale asi nic. Jenom nej kámoška je těhotná tak jsem ještě víc smutná. Jo a sex už skoro není v době ovulky tak jsem vždycky podrážděná a miláček pak nechce.
Strašně bych už chtěla jít do dalšího pokusu aspoň se něco dělo. Tak jen čekám pokaždé na MS.
Vypadá to že mám depky ale nebojte pokaždé když si od vás něco přečtu tak mi to dodá naději.
@kalerina Ahojky
A co vám tam zjistili?Kde jste byli na genetice?
@kalerina drž sa každá máme lepšie a horšie obdobie. Bude lepšie verím tomu
![]()
Na te genetice nějakou vrozenou vadu která se dědí.
V pondělí tam jdu tak mi to Dr. řekne osobně jenom mi to telefonoval. Je to v Ostravě u Dr. Všetičky.
@kalerina u něj jsme byli taky
.Doufám,že vám to dobře dopadne.
@kalerina držím moc na pondělí pěsti, smůlu už máš teda vybranou dokonale, teď je na řadě to štěstíčko
Zrovna dneska jsem na Tebe myslela, jdu teď za 14 dní taky po 2 IVF na laparo tak jsem si na Tebe vzpomněla že jsi nedávno byla taky
A neboj,snad se jednou dočkáme všechny
![]()
Kačko M gratuluji
a ať Ti to hezky utíká, tipuji Tě taky na dvojčata ![]()
Maruško gratuluji ke chlapečkovi a to druhé Ti přeji holčičku a hlavně oba zdravoučké ![]()
Carlito držím pěsti
ať si co nejdříve doma a všichni tři v pořádku ![]()
@kačka myška prečo chceš minimálku? máš nárok na na platbu cez poisťovňu.
@kalerina tfuj, tfuj,tfuj uvidíš čo ti povedia držím palce a všetko čo mám.
@Hanca0 čo s tou rehabkou?
@Hanca0 ja som tupá vidím, že ideš na laparo takže určite teraz nebudeš mojžíšovať ![]()
Ahojky jste hodne ze na nas myslitte. Ja zrovna pupickuju a rikam miminkum jak na ne hodne tety mysli. Za chvili dostanu dalsi kapak a pak uz pujdu spinkat. Snad bude zitra uz lepe.