CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2979
6.6.12 20:58

@kalerina tak to držím palce,aby výsledky nebyly špatné, určitě se to nějak vyřeší. Kaleri a na genetiku ti dal doporučení Jaroš :?: . Dočkáme se všichni miminka, musíme stále věřit :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
6.6.12 21:05

@vanejka já cvičím dále :pankac: :pankac: . Nechala jsem si vyměnit sestru. Jak tam na ní Honza vlítnul tak mi zrušila zbytek rehabilitací bez mého vědomí :! . Řekli mi to ráno na Soluxu, divili se že tam vůbec nesjem napsaná tak jsem šla přímo za doktorkou co to původně předepisovala se stížností. Dala mi rehabky k jiné sestře tamtéž, půjdu poprve za týden, mezitím si cvičím doma :lol: Co Ty cvičíš ???
A laparo vypadá že se mi posouvá, dnes jsem Dr. volala a je tam dost plno, půjdu buď až 28.6. nebo nevím uvidíme zítra :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
6.6.12 21:07
@carlita píše:
Ahojky jste hodne ze na nas myslitte. Ja zrovna pupickuju a rikam miminkum jak na ne hodne tety mysli. Za chvili dostanu dalsi kapak a pak uz pujdu spinkat. Snad bude zitra uz lepe.

Správně drž je a nikam nepouštěj. Na to bude dost času za 8. měsíců :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
6.6.12 21:08

@kaczulina a kdy Vy se chystáte na 2. pokus? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
6.6.12 21:13
@Hanca0 píše:
@vanejka já cvičím dále :pankac: :pankac: . Nechala jsem si vyměnit sestru. Jak tam na ní Honza vlítnul tak mi zrušila zbytek rehabilitací bez mého vědomí :! . Řekli mi to ráno na Soluxu, divili se že tam vůbec nesjem napsaná tak jsem šla přímo za doktorkou co to původně předepisovala se stížností. Dala mi rehabky k jiné sestře tamtéž, půjdu poprve za týden, mezitím si cvičím doma :lol: Co Ty cvičíš ???
A laparo vypadá že se mi posouvá, dnes jsem Dr. volala a je tam dost plno, půjdu buď až 28.6. nebo nevím uvidíme zítra :think:

to je kača, ale super, že to nejak dopadlo a cvičíš ďalej ja dnes tiež začínam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
6.6.12 21:31

@Hanca0 v srpnu, říjen vyzkoušíme IUI, mezitím si nechám udělat různé vyšetření a ke konci roku bychom chtěla jít na další IVF. :) Nějak se moc necítím na to jít do 2.IVF hned :think: . Nevydařený pokus bych nezvládla. :( I penízky musíme našetřit,i když rodiče by nám další pokus zaplatili,ale to my nechceme :)
V sobotu nastupuji zpátky do práce,takže se už i těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
6.6.12 21:31

@vanejka no já ted musim čekat na další schválení od pojištovny a Ef nemá moji pojištovnu :( tak bych musela čekat do ledna,tak minimálka a pak třeba pojištovna kdyby náhodou,nebo zase plné ale nemihla bych do Ef..chápeš?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
6.6.12 21:39
@kaczulina píše:
@kalerina tak to držím palce,aby výsledky nebyly špatné, určitě se to nějak vyřeší. Kaleri a na genetiku ti dal doporučení Jaroš :?: . Dočkáme se všichni miminka, musíme stále věřit :) .

Jo jo byla jsem hned po neuspěšném IVF a Jaroš mi napsal genetiku a víc jak po měsíci jsou výsledky.Teď jsem byla v EF a skoro nikdo tam nebyl jo a je tam telka. To asi kvůli chlapům.
Nejvíc mě překvapilo že musím chodit do EF na kontroly. Myslela jsem že stačí jenom gyndař ale prý to tak dělá že dokud neotěhotním tak tam musím chodit na kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
6.6.12 22:21

@kaczulina No o tom bych mohla taky vykládat, prachy lítají jedna radost a výsledek zatím 0 :pocitac: Mám na Tebe dotaz: jak Ti diagnostikovali endometriozu? Poznají to jen podle laparo nebo měl Dr. nějaké podezření proč Tě na laparo poslal už před 1.IVF ???

Příspěvek upraven 06.06.12 v 23:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
6.6.12 23:14

@kačka myška ahá určite si to už písala a ja som to prehliadla :kytka: budem ti podávať o všetkom hlásenie neboj

@Hanca0 ach jo peníze. Nám majú vrátiť preplatok za byt a muž bude mať nejaké odmeny tak nevidím dovod, prečo by sme si mali niečo dopriať, alebo si niekam zajsť :zed: :zed: :zed: :zed:
(pre tých čo by nepochopili je to ťažká ironie :jazyk: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
6.6.12 23:19

@vanejka naprosto chápu, jsme na tom stejně :cert: a minimálka mě docela zajímá, budu ráda za hlášení co a jak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
7.6.12 07:19

@vanejka děkuji budu čekat netrpělivě na hlášení :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
7.6.12 09:24

Krásné ráno dámy :)

@Hanca0 nebylo žádné podezření,ale já jsem trvala vysloveně na tom, že chci podstoupit laparko jinak nepůjdu na IVF :) Dr. mně samlozřejmně přemlouval, že až po 1.IVF ,ale pak to vzdal, věděl, že prostě neustoupím :) A vyplatilo se mi to :)Spíš bych měla být smutná, že mi něco našli,ale já jsem ráda, že aspoň vím proč otěhotnět nejde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
7.6.12 09:26

@vanejka ty budeš takový náš špehoun co se týče minimálek :potlesk:
Jinak s těmi penězmi, přesně tak jak píšeš, proč bychom měli někam jet a užívat si když naše zdravotnictví potřebuje peníze :poblion: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.6.12 09:29

Dobré ráno :mavam:

@vanejka všechny to tady budeme prožívat s tebou :hug: jako vlastně všechno s každou :pankac:

@kaczulina bohužel to je všechno o penězích :zed: ale co bychom pro vytoužené miminko neudělaly, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí