Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky co takhle poklábosit osobně třeba někdy příští týden? Zatím jsme 2 co jsme pro
(já a Marruš). A někde na kávičku nebo třeba nějaká pizzerka? Doufám, že se nás sejde co nejvíc ![]()
@kaczule1 jééééé holky já bych se moc ráda přidala pokud mě vezmete jako nového vetřelce,moc se mě ty vaše srazy líbí a moc známých tu ještě nemám co jsem se přistěhovala do OVy.....vezmete mě??
@kačka myška No jasně, bereme každého
V které části Ovy bydlíš?
@kaczule1 Ostrava Mariánské Hory-Fifejdy.....už rok…před tím Pardubice..
Jinak holky dělají v Ef reprodukční imunologii nebo posílají jinam???Chtěla bych to vyšetřit…
@kaczulina píše:
Krásné ráno dámy@Hanca0 nebylo žádné podezření,ale já jsem trvala vysloveně na tom, že chci podstoupit laparko jinak nepůjdu na IVF
Dr. mně samlozřejmně přemlouval, že až po 1.IVF ,ale pak to vzdal, věděl, že prostě neustoupím
A vyplatilo se mi to
Spíš bych měla být smutná, že mi něco našli,ale já jsem ráda, že aspoň vím proč otěhotnět nejde
A to jsi udělala moc dobře.
Mě sice před vstupem do EF dělali profuky vejcovodů - na průchodnost (HSG) a vše bylo OK, tak Dr. říkal, že zatím laparo necháme být
Je pravda že HSG zjistí jen průchodnost, ale srůsty a ostatní problémy už ne. Takže je docela možné že se pak třeba dozvím, že jsem hodila 60 tisíc za 2krát IVF oknem ![]()
@kačka myška píše:
@kaczule1 Ostrava Mariánské Hory-Fifejdy.....už rok…před tím Pardubice..Jinak holky dělají v Ef reprodukční imunologii nebo posílají jinam???Chtěla bych to vyšetřit…
Kačko už jsem Ti to tuším psala, dělají ji přímo v EF vždy ve středu. Ty příjdeš na krev a mužík na krev a sperma a výsledky jsou cca za 3 týdny. A zadarmo (nebo možná 30 Kč poplatek, už nevím) ![]()
Sraz je dobrý nápad a ráda příjdu ale příští týden můžu jen v pondělí a třeba až tak od 18 hodin mám ho fakt hodně napráskaný
Týden potom by byl se mnou mnohem lepší ![]()
@Hanca0 je tak to je naprosto super asi jsem to zapoměla a musí být doporučení od lékaře??Tak by jsme nemuseli do Prahy a to bych byla štasná jako blecha.....jsi zlato děkujiii… ![]()
@kaczule1 mě se středa moc nehodí,ale nemužu do toho moc kecat jsem nová.....
@Hanca0 No, my s Marruš jsme plánovali příští týden abych ji mohla předat pro kamarádku selzink, který mi leží doma, proto nás napadlo, že bychom z toho mohli udělat sraz ![]()
@kaczule1 v pohodě však já nemusím být všude
Ale ráda bych Vás viděla to zase jo
A co takhle třeba neděle k večeru, to už jsou všichni z víkendu doma, nikdo není dlouho v práci a ti chlapi to jeden večer bez nás vydrží
![]()