CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
7.6.12 11:04

Holky co takhle poklábosit osobně třeba někdy příští týden? Zatím jsme 2 co jsme pro :mrgreen: (já a Marruš). A někde na kávičku nebo třeba nějaká pizzerka? Doufám, že se nás sejde co nejvíc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
7.6.12 11:07

@Katka1311 děkuju za přání holky jsou tu super… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
7.6.12 11:09

@kaczule1 jééééé holky já bych se moc ráda přidala pokud mě vezmete jako nového vetřelce,moc se mě ty vaše srazy líbí a moc známých tu ještě nemám co jsem se přistěhovala do OVy.....vezmete mě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.6.12 11:10

@kačka myška No jasně, bereme každého :palec: V které části Ovy bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
7.6.12 11:14

@kaczule1 Ostrava Mariánské Hory-Fifejdy.....už rok…před tím Pardubice..

Jinak holky dělají v Ef reprodukční imunologii nebo posílají jinam???Chtěla bych to vyšetřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
7.6.12 11:20
@kaczulina píše:
Krásné ráno dámy :)@Hanca0 nebylo žádné podezření,ale já jsem trvala vysloveně na tom, že chci podstoupit laparko jinak nepůjdu na IVF :) Dr. mně samlozřejmně přemlouval, že až po 1.IVF ,ale pak to vzdal, věděl, že prostě neustoupím :) A vyplatilo se mi to :)Spíš bych měla být smutná, že mi něco našli,ale já jsem ráda, že aspoň vím proč otěhotnět nejde :,(

A to jsi udělala moc dobře. :potlesk: :potlesk: Mě sice před vstupem do EF dělali profuky vejcovodů - na průchodnost (HSG) a vše bylo OK, tak Dr. říkal, že zatím laparo necháme být :think: Je pravda že HSG zjistí jen průchodnost, ale srůsty a ostatní problémy už ne. Takže je docela možné že se pak třeba dozvím, že jsem hodila 60 tisíc za 2krát IVF oknem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
7.6.12 11:22
@kačka myška píše:
@kaczule1 Ostrava Mariánské Hory-Fifejdy.....už rok…před tím Pardubice..Jinak holky dělají v Ef reprodukční imunologii nebo posílají jinam???Chtěla bych to vyšetřit…

Kačko už jsem Ti to tuším psala, dělají ji přímo v EF vždy ve středu. Ty příjdeš na krev a mužík na krev a sperma a výsledky jsou cca za 3 týdny. A zadarmo (nebo možná 30 Kč poplatek, už nevím) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.6.12 11:23

Holky, co středa? Vyhovuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
7.6.12 11:23

Sraz je dobrý nápad a ráda příjdu ale příští týden můžu jen v pondělí a třeba až tak od 18 hodin mám ho fakt hodně napráskaný :cert: Týden potom by byl se mnou mnohem lepší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
7.6.12 11:24

@Hanca0 je tak to je naprosto super asi jsem to zapoměla a musí být doporučení od lékaře??Tak by jsme nemuseli do Prahy a to bych byla štasná jako blecha.....jsi zlato děkujiii… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
7.6.12 11:26

:oops: @kaczule1 mě se středa moc nehodí,ale nemužu do toho moc kecat jsem nová.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.6.12 11:27

@Hanca0 No, my s Marruš jsme plánovali příští týden abych ji mohla předat pro kamarádku selzink, který mi leží doma, proto nás napadlo, že bychom z toho mohli udělat sraz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
7.6.12 11:27

Za mě středa ne, máme s miláčkem 3. výročí svatby :andel: :andel: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.6.12 11:28

Tak co teda to pondělí? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
7.6.12 11:29

@kaczule1 v pohodě však já nemusím být všude :mrgreen: :mrgreen: Ale ráda bych Vás viděla to zase jo :pankac: A co takhle třeba neděle k večeru, to už jsou všichni z víkendu doma, nikdo není dlouho v práci a ti chlapi to jeden večer bez nás vydrží :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí