Eurofertil Ostrava 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.11.19 15:27

@Biedronca ahoj, chci se jen zeptat, mám ten samy problem, nerostou mi folikuly, nic na mne nereaguje… za dva týdny jdeme na svou první konzultaci do Eurofertilu… mám docela obavy :roll: zadarilo se vám nebo pořad navstevujete centrum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.20 23:08

Ahojte, neobnovime diskuse?

Moc všechny zdravím. Ráda bych věděla jak jste dopadly? Jak pokračujete?

• Citovat
  • Upravit
4
26.4.20 23:09

@TerezaVankova jak pokračujete? Zadarilo se? Jste spokojeni s centrem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.4.20 00:18

Eurofertil

Ne, bohužel se nezadařilo ani po 3 embryotransferech…po jejich neodbornem
vyjmutí vajíček jsem skončila na operaci v zahraničí, takže jen vyhozených několik desítek tis. a další za operaci v zahraničí, díky Eurofertilu. :(

Příspěvek upraven 10.05.20 v 23:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.20 16:20

@Berniela ahoj, ano zadarilo, první IVF a už jsem ve 3. mesici :srdce: měla jsem docela obavy ze všech těch zkušenosti, co tady holky psaly, ale ja jsem upřímně byla velmi spokojena :nevim: ;) takže určitě doporučuji. Jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
19.6.20 23:37

Ahoj holky:-)Čeká mě v blízké době snad konečně IVF v Eurofertilu…Tak jsem se chtěla zeptat, zda je na tom někdo podobně…Začala jsem se léčit v Reprofitu, ale nějak se nedařilo-mám nízkou sliznici a v Reprofitu mi paní doktorka Hlistová nedokázala pomoct, přestože byla velmi milá. Také mám za sebou 3 hysteroskopie a veliké srůsty, ze kterých mi pomohl pan doktor Kudělka v Gynetu a také díky jeho skvělému přístupu jsem se rozhodla, že bych chtěla k němu do Eurofertilu…Nyní jsem tedy v péči pana doktora Jaroše. Dostala jsem 3 injekce po týdnu na nárust sliznice a částečně se to podařilo. Teď mě čeká genetika, hematologie a imunologie a pak už snad někdy samotné IVF.Jen jsem se chtěla zeptat, zda tam někdo také chodí, případně jaké máte zkušenosti, protože zatím nečtu moc dobré názory…No, já jsem zatím spokojená…Díky za odpovědi..Mějte se moc hezky:-)T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.8.20 23:35

Take se přidám - do EF jsem šla s manželem na doporučení kamarádky a jsem velice ráda, ze jsme u Mudr Lachčiny. Máme za sebou první IUI. Prozatím jsme velmi spokojeni a můžeme jen doporučit ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.20 00:26

Ja tam spokojena nebyla. Byli jsme tam s manzelem na vysetreni, dr mi napsal hormony. Pak jsme pristoupili k IUI, to nevyslo.
Ale pri kazde navsteve dr jsem poslouchala jestli vim kolik takova klinika vyjde, ze to neni jen tak. A mela jsem pocit, ze asi ceka „obalku“.
Za me ne.

• Citovat
  • Upravit
282
23.8.20 09:09

@Titanie mohu se zeptat, jak jsi spokojená po dvou měsících, prosím? Doufám, že IVF konečně vyšlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
23.8.20 09:11

@TerezaVankova takové pozitivní správy mi dodávají naději a samozřejmě gratuluji :kytka: My budeme zkoušet 2.IUI v září (pokud tohle 1.nevyjde) a v říjnu kdyžtak IVF. Mám z toho celkem respet. Jak jsi to IVF snášela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
23.8.20 09:15
@Anonymní píše:
Ja tam spokojena nebyla. Byli jsme tam s manzelem na vysetreni, dr mi napsal hormony. Pak jsme pristoupili k IUI, to nevyslo.
Ale pri kazde navsteve dr jsem poslouchala jestli vim kolik takova klinika vyjde, ze to neni jen tak. A mela jsem pocit, ze asi ceka „obalku“.
Za me ne.

Tak to mě mrzí, že máš takovou zkušenost. Nám Mudr právě poradil tak, abychom zbytečně neplatili. Jeho přístupem jsme si k němu vytvořili dost velkou důvěru. Nemusel nám takto poradit a udělal to. Takže mámě zkušenost přesně opačnou. Přeji, ať ti to vyjde v jiném CARu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
31.8.20 22:53

@DaisyMe Ahojky,no bohužel jsem se stále k IVF nedostala, protože moje sliznice stávkuje…Za mě osobně-sestřičky v Eurofertilu milé, ochotné, pamatují se mě jménem, což je mi příjemné…Co se týká dr. Jaroše…Asi se snaží, je milý, ale na můj vkus mě až moc tlačil do náhradní matky a vůbec nechápal, že ji nechceme..Nicméně si stojím za svým, takže to jen občas zmíní a jedeme dál…Mám za sebou také imunologii, hematologii a genetiku.Snad se k IVF někdy taky dohrabu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
1.9.20 16:16

@Titanie tak to mě mrzí, že tělo stávkuje. Nicméně „tlačit“ by tě neměli nikdy do ničeho, to není moc příjemné. A řekl ti, proč je náhradní matka lepší řešení? Řekl vyloženě, že IVF u Vás nepůjde? No ještě můžeš zkusit Mudr. Lachčinu - ten věčně chodí pozdě, dá ti jen ty informace, které v tu chvíli potřebuješ (nerad vykládá něco dopředu), ale je to za mě profík. Hlavně jsem četla tolik nádherných recenzí na něj, že se mi z toho chce vždy brečet. Však mrkni i na jejich profil na FB, tak jsou také krásné recenze. Musí to být ale psychicky dost nročné pro vás. Držím moc moc pěsti, určitě to nevzdávejte :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
1.9.20 20:34

@DaisyMe No,ono ani u Jaroše to není co se týká času vždy ok:-)))Nicméně sestřičkám vždy řeknu, že jdu do práce, takže mě dají na ráno třeba a moc nečekám. Ale jednou jsem tam o prázdninách seděla dvě hodiny-masakr…No, on mi Jaroš říká, že bez sliznice mi bohužel nemá to embryo kam vložit, tím pádem je IVF nemožné..Na hormony moc nereaguju a prý se bez sliznice nehnu, takže nevím…Tobě přeju, ať máš při IVF štěstí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
2.9.20 15:18

Tajže ti to tak jednoznačně řekl jo? Tak to bych zkusila určitě ještě jiného lékaře, nebo jiný CAR. Ať máš určitě více názorů. To je jen těžko uvěřit, že by v dnešní době neexistovalo řešení na sliznici. Zkus toho Lachčinu, on má fakt tak krásné reference a znám holky, co k němu chodí nebo chodily a vždy to dopadlo dobře i přes různé problémy. Ty bláho, tak to moc držím pěsti, ať se ještě najde řešení :srdce: Hlavní je to nevzdávat, ikdyž chápu, jak to musí být náročné na psychiku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.