Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Fakt nerozumim, třeba to osvětlí tady někdo jiný… je to vytržené z kontextu, tak třeba proto.
Bez toho třeba proto ![]()
Zálohu taky nechápu
, myslela jsem, že je to záloha na náklady exekuce, ale tu by měl složit oprávněný.
@Anonymní píše:
Fakt nerozumim, třeba to osvětlí tady někdo jiný… je to vytržené z kontextu, tak třeba proto.
Já myslím, že to není všeob. info. Je to už normální exekuční příkaz ![]()
Kde píše číslo účtu a právě otý záloze na náklady exe. Jo ted to čtu je to blokování důchodu pro přeběžné náklady exe ![]()
A že plátce důchodu okamžitě musí částku převést na jeho účet ![]()
@Anonymní píše:
Já myslím, že to není všeob. info. Je to už normální exekuční příkaz
Kde píše číslo účtu a právě otý záloze na náklady exe. Jo ted to čtu je to blokování důchodu pro přeběžné náklady exe
A že plátce důchodu okamžitě musí částku převést na jeho účet
Jenže ten důchodu bloknout nemůže, pokud to chodí na adresu ten důchod. Nevím co tím chtěl básník říci
Když to člověk nevidí ten exe příkaz ![]()
@Anonymní píše:
Jenže ten důchodu bloknout nemůže, pokud to chodí na adresu ten důchod. Nevím co tím chtěl básník říciKdyž to člověk nevidí ten exe příkaz
Tak já jsem ztoho taky jelen, ten exe příkaz nemám jak ukazat takže… ![]()
Takže bude mamka na nervy jestli jí zítra přijde, chjo…
@Anonymní píše:
Tak já jsem ztoho taky jelen, ten exe příkaz nemám jak ukazat takže…
Takže bude mamka na nervy jestli jí zítra přijde, chjo…
Tak buď bych se obrátila přímo na exekutora, co tím chce říct, jak si to máte vyložit. S tím, že ti to samozřejmě nezvedne pan Vrána, ale nějaká asistentka nebo asistent a nebo bych se obrátila telefonicky na exekutorskou komoru jestli by ti to nevysvětlili.
Na stránkách exekutorské komory jsem našla toto číslo, tak třeba tě někam přepojí, protože to asi bude nějaká ústředna. Snad pochodíš. 210 311 000
Tak holky už přišel dopis z ČSSZ, píšou že jej zaznamenaly a zaznamenaly do pořadí. Poněvadž proti mamace je už jedna exekuce, tak zatím nemůžou provádět srážky. Tak uvidíme jak to zítra bude ![]()