Exekuce a invalidní důchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.10.14 09:51
@Anonymní píše:
Fakt tam píše o záloze ve výši jejího důchodu :nevim: Jo a mamka má 3stupen invalidního, to by měl být ten nejvyšší aspon tak jí to říkaly :think:

Fakt nerozumim, třeba to osvětlí tady někdo jiný… je to vytržené z kontextu, tak třeba proto. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.14 09:51
@Anonymní píše:
Fakt nerozumim, třeba to osvětlí tady někdo jiný… je to vytržené z kontextu, tak třeba proto. :nevim:

Bez toho třeba proto :lol:

• Citovat
  • Upravit
1986
9.10.14 10:19

Zálohu taky nechápu :nevim:, myslela jsem, že je to záloha na náklady exekuce, ale tu by měl složit oprávněný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.14 10:27
@Anonymní píše:
Fakt nerozumim, třeba to osvětlí tady někdo jiný… je to vytržené z kontextu, tak třeba proto. :nevim:

Já myslím, že to není všeob. info. Je to už normální exekuční příkaz :nevim:
Kde píše číslo účtu a právě otý záloze na náklady exe. Jo ted to čtu je to blokování důchodu pro přeběžné náklady exe :cert:
A že plátce důchodu okamžitě musí částku převést na jeho účet :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.14 10:55
@Anonymní píše:
Já myslím, že to není všeob. info. Je to už normální exekuční příkaz :nevim:
Kde píše číslo účtu a právě otý záloze na náklady exe. Jo ted to čtu je to blokování důchodu pro přeběžné náklady exe :cert:
A že plátce důchodu okamžitě musí částku převést na jeho účet :cert:

Jenže ten důchodu bloknout nemůže, pokud to chodí na adresu ten důchod. Nevím co tím chtěl básník říci :nevim: Když to člověk nevidí ten exe příkaz :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.14 11:12
@Anonymní píše:
Jenže ten důchodu bloknout nemůže, pokud to chodí na adresu ten důchod. Nevím co tím chtěl básník říci :nevim: Když to člověk nevidí ten exe příkaz :nevim:

Tak já jsem ztoho taky jelen, ten exe příkaz nemám jak ukazat takže… :nevim:
Takže bude mamka na nervy jestli jí zítra přijde, chjo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.14 11:33
@Anonymní píše:
Tak já jsem ztoho taky jelen, ten exe příkaz nemám jak ukazat takže… :nevim:
Takže bude mamka na nervy jestli jí zítra přijde, chjo…

Tak buď bych se obrátila přímo na exekutora, co tím chce říct, jak si to máte vyložit. S tím, že ti to samozřejmě nezvedne pan Vrána, ale nějaká asistentka nebo asistent a nebo bych se obrátila telefonicky na exekutorskou komoru jestli by ti to nevysvětlili.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.14 11:35

Na stránkách exekutorské komory jsem našla toto číslo, tak třeba tě někam přepojí, protože to asi bude nějaká ústředna. Snad pochodíš. 210 311 000

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.14 12:30

Tak holky už přišel dopis z ČSSZ, píšou že jej zaznamenaly a zaznamenaly do pořadí. Poněvadž proti mamace je už jedna exekuce, tak zatím nemůžou provádět srážky. Tak uvidíme jak to zítra bude :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel