Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@kocourGarfield píše:
@mroe dle toho co zakladatelka psala tak stejně do žádné práce nepůjde.Já se navíc nevyjadřovala vůbec k situaci zaplatila. I jsem to psala. Vyjadrovala jsem se k tomu, že ne každý dítě v 6 měs. muze byt hlidatelne několik hodin denně.
Jenze to neni predmetem diskuse. V podstate to nikoho nezajima. Ona se na to neptala. A i kdyby, v jeji situaci je to zbytecna diskuse.
@Ernais píše:
Ja treba naseho maleho zacala na svou nepritomnost zvykat hned od prvnich dni zivota, bud byl s tatinkem nebo babickou a ja si sla na nakupy, ke kadernikovi, do prace na poradu nebo proste jen do fitka. Temer kazdy den je aspon na hodku s nekym jinym, aktualne je mu pul roku a rekla bych, ze je mu uplne fuk s kym je, pokud uspokoji jeho zakladni potreby, takze muzu uplne v klidku na 3 hodiny na poradu a maly tim nijak netrpikamaradka ma zhruba stejne stare mimco, nerekla bych ze by bylo od zacatku nejak kontaktnejsi nez to nase, ale je s nim skoro porad jen ona sama a uz se u nich zacina projevovat seperacka jak svina, takze aktualne je to jejich male absolutne nehlidatelne, protoze rve, az se dusi, jen co mama zmizi z dohledu.
Já to mám od začátku jako ty. ![]()
A to s kamarádkou je přesně to, co jsem psala v dřívějším příspěvku. Matky si za to můžou samy a samy z těch děcek uřvance dělají. ![]()