Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Kailakamila píše:
@EvieK dobry s tim souhlasim dluhy se platit musi. Ale pises ji to proste arogantne nikdo nevime jak ted zije. Treba na to nositko ani nema. A urcite ji cekaji s otevrenou naruci ve stylu jo vy s sebou budete mit dite super jste prijata…
Píšu jí to úplně normálně a chvílemi mi přijde, že zakladatelka si snad ty.
Nehledě na to, že tohle na pohovoru říkat nemusí. Nebo ty si myslíš, ze kamarádka třeba věděla, že jí její neposedný manžel opustí? Místo fnukani vzala nosítko a šla neco delat. Kdybych byla arogantní, napsala bych to jinak
.
Píšu, kdo chce hledat výmluvy hledá, kdo nechce.. tak v tomhle případě pracuje a splácí svůj dluh.
@Kailakamila píše:
@EvieK @karkarka jste ale hnusny…samá dokonalá žena tady
@Kailakamila píše:
@Svistice jasny pani gramotna. Kazdej ma jiny nazor to je vse. Ja doufam ze se zakladatelce bude darit a nejak to zvladne
@Kailakamila píše:
@EvieK dobry s tim souhlasim dluhy se platit musi. Ale pises ji to proste arogantne nikdo nevime jak ted zije. Treba na to nositko ani nema. A urcite ji cekaji s otevrenou naruci ve stylu jo vy s sebou budete mit dite super jste prijata…
Nejsi ty zakladatelka?🤔
@EvieK zakladatelka nejsem jen nemam potrebu ji tady co nejvic ponizit. A jako urcite se vyplati na pohovoru o diteti mlcet. Pak prijde kontrola a je tam kde byla.
Kde je otec dítěte? Ať se o dítě postará a ty jdi na brigádu.
@Kailakamila píše:
@EvieK zakladatelka nejsem jen nemam potrebu ji tady co nejvic ponizit. A jako urcite se vyplati na pohovoru o diteti mlcet. Pak prijde kontrola a je tam kde byla.
Ale na pohovore sa ani na dieťa pýtať nemôžu ![]()
@Kailakamila píše:
Ale ona na pohovoru nelhala, uplatňuje slevu na děti. A uklízí vchody ne národní banku.
A s dětmi to dělá spoustu rodičů, moje mamka chodila tak samo
.
Neustále hledáš někde něco, co není.
@Anonymní píše:
@topazio @EvieK nejsem zakladatelka a pro overeni pridam komentar jako anonym at tady nevymyslite neco co neni s pozdravem Kailakamila.
No povětšinu času, si tady vymyslíš ty.
@Kailakamila píše:
@EvieK ze jsi arogantni a nadrazena. Jasny zakladatelka nejspis udelala chybu ale do dluhu se dnes clovek dostane raz dva co kdyz je na vse sama a dite nema kdo hlidat?
Jednu chybu? Ja jich vidim nekolik…dluhy, neresene exekuce, partner k nicemu a dite do toho vseho. To uz chce vydrz… Raz dva se do dluhu s exekucemi clovek fakt nedostane
@Anonymní píše:
@topazio @EvieK nejsem zakladatelka a pro overeni pridam komentar jako anonym at tady nevymyslite neco co neni s pozdravem Kailakamila.
Už chápem prečo sa zastávaš zakladateľky. Za chyby sa platí, ty to vieš na svojej koži. Ale je chyba a chyba, u teba to bolo jedno zlyhanie, u nej sa to nabaľuje a nabaľuje a bude horšie a horšie..
@ekira5 no vsak prave dluhy bude muset jednou platit stejne. A nezastavam se ji jen nemam potrebu ji nakladat kdyz sama urcite chape ze to je na nic. A vycitat ji ze ma dite jak to udelali tady ty dokonale zeny? To taky ne treba mela vztah planovane otehotnela a pak se vse nejspis neco po…
@Kailakamila píše:
@EvieK a vcem prosim te.
Například v tom, že si předpokládala, že někdo zatajil dítě? Přitom to nikde absolutně nepadlo?
@Kailakamila plánované otehotnenie je ešte horšie ako náhodou. Exekúcia sa nestane za pár týždňov, na to treba viac „chýb“. Veď ani nevie kde má auto ktoré spláca, ani nevie či je majiteľ.
Já bych si dovolila poznámku, že ne se všemi dětmi jde pracovat.
Moje dítě neustále jenom řvalo. Všechno mu vadilo. Autisté se kolikrát můžou naprosto potentovat z totálního prdu. Extrémně náročné na pozornost.
Nedovedla jsem si představit s ním pracovat, když bylo mimino. A nedovedu ani teď ho vzít někam do práce. Mám jenom jedny nervy a člověk se platí za práci. Ne za to, že z toho něčí děcko udělá kůlničku na dříví.
Pokud vy jste měly hodné spinkající dítka. Buďte rády. Pokud vám je někdo hlídal, děkujte Bohu.
Ale ne všechny ženy mají tyhle možnosti.
Druhá věc je ta, že přesně pozadí toho všeho. Proč vlastně to auto nemá? Bylo ukradeno nebo ho někomu přenechala a on slíbil to doplatit? Jak dlouho má exekuci? Pokud ji měla předtím, věděl o ní její ex?
Jaksi by mě docela zajímala časová posloupnost toho všeho. A více informací. ![]()