Exekuce na majetek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
20.8.12 06:23
@xxxjaxxx píše:
A posilam to na ucet primo multiservisu, tak ted nevim zda to tam mam posila stale a nebo na ucet exekutora? :think:

Obrať se na exekutora, protože pokud to slácíš na účet multis. tak on o tom neví a musí si od nich vyžádat peníze. Určitě ti přišel dopis s účtem, kam se má exekuce zaplatit. Takže jsi to poslala špatně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
20.8.12 07:34
@Z.jev píše:
Zkusila bych se obrátit na exekutorskou komoru, jestli pravidelně splácíš, neměli by ti dát exekuci. K tomu zabavení - nesmí zabavit ledničku, pračku, sporák, postel a dětské postýlky, ze šperků ti musí nechat snubní prsten. Možná je toho víc, ale už si na nic nevzpomínám

to se pletes
nesmi ti zabavit sperky-snubni prsteny-,obvykle nezabavuji hracky, postylku a destske postele ci skrine v detskem pokoji tez nezabavi, sporak taky ne
jinac nabytek, pracka, lednice, veskera elekronika ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janicka84
20.8.12 07:37

A nemůže být exekuce na jinou pohledávku? :think:

• Citovat
  • Upravit
10584
20.8.12 07:40
@Janicka84 píše:
A nemůže být exekuce na jinou pohledávku? :think:

muze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
20.8.12 07:42
@pipiinka píše:
to se pletes
nesmi ti zabavit sperky-snubni prsteny-,obvykle nezabavuji hracky, postylku a destske postele ci skrine v detskem pokoji tez nezabavi, sporak taky ne
jinac nabytek, pracka, lednice, veskera elekronika ano

Pračku už snad zabavovat nesmí a neměli by zabavit ani ledničku, nesmí zabavit postele, jídelní stůl a židle na počet lidí v domácnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
20.8.12 07:48
@monika32 píše:
Pračku už snad zabavovat nesmí a neměli by zabavit ani ledničku, nesmí zabavit postele, jídelní stůl a židle na počet lidí v domácnosti

na Slovensku toto zabavit nesmi
u nas v ČR se toto normalne zabavuje, ptze jen exekutor zvazuje jestli to rodina potrebuje nebo ne, coz obvykle zvazi ze ne e

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
20.8.12 07:53
@pipiinka píše:
na Slovensku toto zabavit nesmi
u nas v ČR se toto normalne zabavuje, ptze jen exekutor zvazuje jestli to rodina potrebuje nebo ne, coz obvykle zvazi ze ne e

Ale to taky neplatí vždycky… Známí měli exekuci a nechal jim jak pračku tak i ledničku… Ono taky se ti dlužníci občas chovaj jak prasata, pak se není čemu divit. Ale vím, že ta známá říkala, že jim řekl, že pračku zabavovat nesmí. ledničku by i mohl, ale nechal jim ji kvůli dítěti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
20.8.12 08:17
@monika32 píše:
Ale to taky neplatí vždycky… Známí měli exekuci a nechal jim jak pračku tak i ledničku… Ono taky se ti dlužníci občas chovaj jak prasata, pak se není čemu divit. Ale vím, že ta známá říkala, že jim řekl, že pračku zabavovat nesmí. ledničku by i mohl, ale nechal jim ji kvůli dítěti :think:

ja si exe taky prosla, tak vim
ale nejhorsi je, ze oni se nekteri exekutori chovaji jak cunata :nevim: obvykle zabavuji to, aby na ty dluzniky udelali psych. natlak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
20.8.12 09:11

@pipiinka ledničku a pračku ti nesmí zabavit, pokud máš malé děti, to vím jistě (a zakladatelka psala, že je na mateřské). Druhá věc je, že někteří exekutoři se chovají jak hovada a odvezou to, i když nesmí. Zkrátka dneska to dělají i lidi, kteří ten zákon ani neznají - většinou se jedná o soukromé exekutory, ti soudní jsou ještě většinou rozumní.
Co se týká šperků, kromě snubáků může vzít všechno. Ještě je tam hotovost do určité částky, ale to nevím jistě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
20.8.12 09:17
@Z.jev píše:
@pipiinka ledničku a pračku ti nesmí zabavit, pokud máš malé děti, to vím jistě (a zakladatelka psala, že je na mateřské). Druhá věc je, že někteří exekutoři se chovají jak hovada a odvezou to, i když nesmí. Zkrátka dneska to dělají i lidi, kteří ten zákon ani neznají - většinou se jedná o soukromé exekutory, ti soudní jsou ještě většinou rozumní.
Co se týká šperků, kromě snubáků může vzít všechno. Ještě je tam hotovost do určité částky, ale to nevím jistě

opravdu muzou, lednicu ti nezabavi jen v tom pripade, ze mas leky, ktery se v lednicce uchovavaji a pracka zalezi jen na tom jak rozhodne exekutor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
20.8.12 09:18
@Z.jev píše:
Co se týká šperků, kromě snubáků může vzít všechno. Ještě je tam hotovost do určité částky, ale to nevím jistě

ja exekuci mela, tak jsem se dost informovala co muzou ci nemuzou, jak na soude, tak na ex. komore, tak primo u exekutora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
20.8.12 09:25

@pipiinka já to s tou ledničkou taky vím od exekutora, takže evidentně v tom sami mají trochu guláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
20.8.12 09:30
@Z.jev píše:
@pipiinka já to s tou ledničkou taky vím od exekutora, takže evidentně v tom sami mají trochu guláš
:lol: :lol: vsak jsme v cechach, tu je mozne vse
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxxjaxxx
20.8.12 09:59
@monika32 píše:
Obrať se na exekutora, protože pokud to slácíš na účet multis. tak on o tom neví a musí si od nich vyžádat peníze. Určitě ti přišel dopis s účtem, kam se má exekuce zaplatit. Takže jsi to poslala špatně :roll:

Exekutorovi jsem to rekla ze sem to splacela pravidelne z uctu na multiservis, v papirech je i napsano ze je to z dluhu odecteno… ale vubec je to nezajima :,(,splatky mi povolit nechteji a do 15 dnu mam zaplatit 289 tis. 8o z toho je jistina 129 tis a zbytek si nauctovali vylohy atd.. mam exekuci na ucet kde mi vysi materska a alimenty (10 tis.)… a nevim jak to bude postupovat dal zda zustane exekuce jen na ucte nebo jestli pujdou i po majetku? :think:

• Citovat
  • Upravit
10584
20.8.12 10:00
@xxxjaxxx píše:
Exekutorovi jsem to rekla ze sem to splacela pravidelne z uctu na multiservis, v papirech je i napsano ze je to z dluhu odecteno… ale vubec je to nezajima :,(,splatky mi povolit nechteji a do 15 dnu mam zaplatit 289 tis. 8o z toho je jistina 129 tis a zbytek si nauctovali vylohy atd.. mam exekuci na ucet kde mi vysi materska a alimenty (10 tis.)… a nevim jak to bude postupovat dal zda zustane exekuce jen na ucte nebo jestli pujdou i po majetku? :think:

pujdou i po majetku, bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel