Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahoj.chci se zeptat. casto projizdim baraky v exekuci na netu, ptz vime, ze soused ma dluhy a v katastru zaznam o exekuci a jeho dum je na nas pripojen, tudiz bychom se radi uchazeli o ten dum. nicmene o to nejde.pri projizdeni baraku jsem narazila na kamaradky barak, ze se bude v cervnu drazit
…nic mi o tom nerekla…chci se zeptat, jestli nevite, kdyz uz taklhe barak visi, je tam i datum drazby, jestli opravdu k drazbe uz dojde???nebo maji stale cas to splatit? je mi trapny se ji na to ptat…diky… ![]()
Pokud do data dražby uhradí dluh, tak dražba nebude.
Stejně tak, pokud do té doby vyhlásí insolvenci…
@Kikuška90 píše:
@Liklark Trapný by Ti mělo být to co děláš
a to jako proč?
@Liklark je možný, že o exekuci a ni neví, to se stalo kamarádovi mého přítele ![]()
Kamaradka snad nemusi na kazdym rohu hlasit, ze ma exekuci na barak.. ![]()
@Kikuška90 nechapu proc by mi melo byt trapny, ze sleduji drazby, zda tam nebude barak souseda, ktery mimochodem neumi ani pozdravit a ma 24hodin denne uvazanyho psa u boudy a ani ho nepusti na zahradu.. nebo mi ma byt trapny, ze to kamaradce nereknu, te tam maji barak? Asi se s tim nikdo nechlubi, ze je v exekuci, nemyslis? Myslim ze to musi vedet; kdyz tam je barak foceny i ze zahrady, kam je nekdo musel pustit…jen me zajimalo, jestli to mohou splatit, nebo je opravdu drazba nevyhnutelna…tak nevim co ti prijde trapny.
@Kikuška90 Taky moc nechápu, proč by to mělo být zakladatelce trapné. Cíleně nechodí na dražby aby zjistila, která kamarádka je v průseru, ale píše, že na to narazila náhodou…tak trošku výstřel do tmy, ne??
No já nevím, jako sousedka bych do toho asi neštárala.. Ono jde o to, že lidi na ulici se vzájemně znají a může se to obrátit proti vám.
No ukoncime tohle tema…neptala jsem se na nazor, co si kdo mysli o tom, co kde hledam nebo ne, ale otazka znela jestli to kamaradka muze jeste zvratit a dluh splatit nez k drazbe dojde.na to mi odpovedela pouze @Premek_Orac dekuji
. Nic vic me nezajimalo, nejsem tady proto, aby se do me nekdo jako kikuska navazel…
Hezky den ![]()
@Liklark píše:
No ukoncime tohle tema…neptala jsem se na nazor, co si kdo mysli o tom, co kde hledam nebo ne, ale otazka znela jestli to kamaradka muze jeste zvratit a dluh splatit nez k drazbe dojde.na to mi odpovedela pouze @Premek_Orac dekuji. Nic vic me nezajimalo, nejsem tady proto, aby se do me nekdo jako kikuska navazel…
Hezky den
No tak samozřejmě, jestli sežene peníze tak k dražbě nemusí dojít. Nevím jak dobré jste kamarádky, ale ona by to z tvé strany mohla vzít jako humus proti ní. Jestli o tom nechce mluvit, je to její věc a já na tvém místě bych nikde nevytrubovala tyhle intimní informace. Zkus se do ní vžít, co asi prožívá a určitě se stydí.
@chipsa nevim proc si myslis, ze tyhle informace nekde vytrubuju???jako ze se ptam tady? to opravdu ona nevi…nechodi sem…a treba to neni ani holka, ale kluk a blabla…nejsem debil…
@Liklark píše:
@chipsa nevim proc si myslis, ze tyhle informace nekde vytrubuju???jako ze se ptam tady? to opravdu ona nevi…nechodi sem…a treba to neni ani holka, ale kluk a blabla…nejsem debil…
a treba to neni ani holka, ale kluk a blabla Jo to jsem pochopila
Jen jsem ti chtěla říct že lidi na ulici jsou všímaví víc, než si myslíš.