Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Trojlístek píše:
Se normálně obávám, ze pokud se na to zeptám, tak budu za hňupa. Já tedy ty pochvaly taky čekala v písemné podobě.A zase se potvrdilo to, co si myslím. Směrem pro mě to nefunguje, směrem pro úřad je to jaksi úplně jiné.
A že mě to poškozuje asi nikdo příliš řešit nebude
pochvalu muzeme ulozit do skolniho systemu, muzeme ji vytisknout a dat zakovi do rukou, muzeme ji nechat vytisknout na vysvedceni. Existuje korespondence, kterou by skola mela resit pres datovku, kdyz ji rodic ma. Ale jsem presvedcena o tom, ze informace o prospechu a vychovnych opatrenich mezi ne nepatri.
@matkabagristy píše:
vychovna opatreni vedeme ve skolnim systemu. Tisknu a davam do ruky, nebo posilam lidem, kteri fakt nejsou schopni si datovku zridit
my posíláme všechno k podpisu. A pokaždé v srpnu zazní, že se musí znovu zkontrolovat, kdo má datové schránky
@matkabagristy píše:
pochvalu muzeme ulozit do skolniho systemu, muzeme ji vytisknout a dat zakovi do rukou, muzeme ji nechat vytisknout na vysvedceni. Existuje korespondence, kterou by skola mela resit pres datovku, kdyz ji rodic ma. Ale jsem presvedcena o tom, ze informace o prospechu a vychovnych opatrenich mezi ne nepatri.
No, já tím myslela ten jiný úřad, že mě poškozuje, ten kde čekám to potvrzení pro jiné potvrzení a ono nepřijde.
Školu jsem fakt nemyslela. Tam mi tedy ten systém pochvaly spíše uniká.
O její (nejen její) pochvale nevěděl téměř nikdo, zato ředitelské důtky se písemně s proslovem předaly. Nicméně těm koho se to týkalo to bylo úplně jedno.
@Trojlístek hele a proc to jinam neses osobne. To posli prece taky datovkou.
@vokishka píše:
my posíláme všechno k podpisu. A pokaždé v srpnu zazní, že se musí znovu zkontrolovat, kdo má datové schránky
no, vzhledem k tomu, ze nemate uplne standardni vedeni (jak jsem to pochopila v dobe covidove), Zajima me legislativa k teto problematice, protoze vsude se pise o prokazatelnem zpusobu
@Trojlístek píše:
@mag no, teď mi přišla zpráva z úřadu a prý, že mi v příloze posílá to a to. Ale tam vůbec žádná zpráva v příloze, krom toho oznámení není. To mám přes datovou schránku odpovědět, že to tam není?
Mně to s odpuštěním přijde jak u blbečku na dvorečku.
A je to v pdf? Nekdy je tam takova ta sponka a u ni jsou ty prilohy, primo v tom dokumentu
@matkabagristy píše:
no, vzhledem k tomu, ze nemate uplne standardni vedeni (jak jsem to pochopila v dobe covidove), Zajima me legislativa k teto problematice, protoze vsude se pise o prokazatelnem zpusobu
legislativu nevím, kdo nemá datovku, dostane k podpisu přímo tu pochvalu nebo důtku, kdo má datovku, dostane to zřejmě datovkou. POkud to teda sekretářka fakt hlídá, jak tvrdí ![]()
@mag píše:
@Trojlístek hele a proc to jinam neses osobne. To posli prece taky datovkou.
Protože když vidím, jak někteří ty datovky „umí používat“, tak tomu systému nevěřím. Ve finále můžu mít problém já.
@Trojlístek píše:
No, já tím myslela ten jiný úřad, že mě poškozuje, ten kde čekám to potvrzení pro jiné potvrzení a ono nepřijde.Školu jsem fakt nemyslela. Tam mi tedy ten systém pochvaly spíše uniká.
O její (nejen její) pochvale nevěděl téměř nikdo, zato ředitelské důtky se písemně s proslovem předaly. Nicméně těm koho se to týkalo to bylo úplně jedno.
vychovna opatreni vzdy zduvodnuji. Ale myslim, ze by mohlo stacit, ze dite vi, ze ucitel vidi jeho kladne stranky a napsal mu to na vysvedceni
@vokishka píše:
legislativu nevím, kdo nemá datovku, dostane k podpisu přímo tu pochvalu nebo důtku, kdo má datovku, dostane to zřejmě datovkou. POkud to teda sekretářka fakt hlídá, jak tvrdí
tvl, sekretarka by nam ty pochvaly zakazala ![]()
@tini píše:
A je to v pdf? Nekdy je tam takova ta sponka a u ni jsou ty prilohy, primo v tom dokumentu
No v PDF a se sponkou je to oznámení, že obdrželi to a to a posílají to potvrzení pro další úřad.
Ale prostě to tam není.
Proto jsem tady i plevelila, proč ty úřady spolu neumí komunikovat? Proč to ženou preze mě, jako třetí osobu.
@matkabagristy píše:
vychovna opatreni vzdy zduvodnuji. Ale myslim, ze by mohlo stacit, ze dite vi, ze ucitel vidi jeho kladne stranky a napsal mu to na vysvedceni
Nemá to ani na vysvědčení
jen tu zmínku v tom vnitřním systému.
Tak mám se zeptat? Nebudu za hňupa?
@Trojlístek píše:
Nemá to ani na vysvědčení![]()
jen tu zmínku v tom vnitřním systému.Tak mám se zeptat? Nebudu za hňupa?
na co se chces zeptat? Vy mate nejakou tu malou divnou skolu, ne?
@matkabagristy píše:
na co se chces zeptat? Vy mate nejakou tu malou divnou skolu, ne?
Proč to nemá k vysvědčení nebo na vysvědčení tu pochalu.
Si pamatuji, že když jsem dostala pochvalu na ZŠ, tak ji paní učitelka vyhotovila na zvláštní papír a dala mi ji k vysvědčení a i na vysvědčení jsem měla napsané, že jsem pochvalu dostala.