Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Dobrý den, napadla mě otázka. Jak probíhá exekuce, když přijdou domů a kde mají právo šmejdit? To třeba i prohrabávají skříně s oblečením? Neumím si totiž představit jaký tu udělají bordel a jak mají právo se chovat.
My taky mame dluhy jak to vypada kdyz prijdou? Klepala jsem se jak ratlik byla u me kamoska abych se tolik nebala. Prisli z Rerova od T. Vrany rikali. Mi to je nejhorsi ex. vsechno polepili i kdyz nix noveho nemame.Byli na me slusni a domluvila jsem s nimi splaztkovy kalendar na. spl.1000,– mes. i oddluzeni jsme byli als neprosli jsme. Je to hrozne mit dluhy nikdy jsrm je nemela az kdyz mi prisel so zivota nynejsi muz.Uz si nejake rinesl a ja mu chtela pomoci a spadla jsem so toho taky.
Dobrý den, mám dotaz. Kamarád mě udal exekutorům kde bydlím, řekla mi to teta, že se jí zmínil. Trvalý pobyt u kamaráda nemám. Zatím nikdo nepřišel. Tak by mě zajímalo jestli exekutoři chodí na udání.
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám dotaz. Kamarád mě udal exekutorům kde bydlím, řekla mi to teta, že se jí zmínil. Trvalý pobyt u kamaráda nemám. Zatím nikdo nepřišel. Tak by mě zajímalo jestli exekutoři chodí na udání.
tak nejlepší bude když zaplatíš ty dluhy… Samozřejmě, že chodí na udání. A díky bohu za to.
Ano, chodí na udání. Pokud se v bytě zdržuješ, spíš tam, má exekutor za to, že tam můžou být i tvé věci, které se dají zpeněžit a uhradit tak TVÉ dluhy. Ať si kamarád začne hledat faktury ke svému majetku.
@Anonymní píše:
To tě udal kamarád, u kterého bydlíš? Jestli jo, tak atˇuž si shání faktury ke všemu, co doma má, jinak se může stát, že o to pijde.
@arinecka píše:
To tě udal kamarád, u kterého bydlíš? Jestli jo, tak atˇuž si shání faktury ke všemu, co doma má, jinak se může stát, že o to pijde.
Ne udal mě jiný kamarád, že závisti že mám kde bydlet a on ne.
@Anonymní píše:
No vy budete asi jeden za 18 a druhý bez dvou za 20.
@Anonymní píše:
Jak psali všichni výše, exekutor tě navštíví u exekutora a oblepí vše, co se dá zpeněžit. Kámoš, ať okamžitě hledá faktury ke svým věcem. Jinak mu bude vše zabaveno.