Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@juliettee píše:
tak jistě že by mi to chybělo, to nepopírám. Ale stejně nevím jestli bych to dokázala udělat. I kdyby mi chlap řekl, ať si najdu někoho na sex když on nemůže, tak nevím no…kdybych šla od milence domů, kde by byl můj chlap, který beztak celou dobu myslel na to jak si to rozdávám s jiným a koukat se mu potom do očí…úplně je mi z toho špatně
To je právě to..
@Honza 12 píše:
Tohle je hrozně těžký. Nejhorší je na tom, že ta potřeba sexu tě časem dožene.ale udělat to nemocnýmu partnerovi je to nejhorší. A možná je ještě těžší vědět, že jsu nemocnej, a koukat na to jak se moje ženská trápí. A vědět, že bez sexu ona nemůže vést aspoň trochu normální život.. A koukat na svoji milovanou a vědět, že o ní příjdu..
A od čeho je masturbace, Honzo?
Podle mě sex jen kvůli sexu /tudíž bez lásky/ není o nic hodnotnější.
@jankajj píše:
A od čeho je masturbace, Honzo?Podle mě sex jen kvůli sexu /tudíž bez lásky/ není o nic hodnotnější.
ale přece jen masturbace není to co sex. I když je sex bez lásky, tak pořád je to sex. není tam sice ten cit a láska, ale je tam to propojení a vášeň.
@Ploskutáček to by bylo smutné ne kdyby si člověk nebyl jistý sám sebou
. Mam určité zásady a dodržuji je
. ale zase bych nebyla v manželství za každou cenu a jsou věci co prostě netoleruji, ale manžel říká že jsme velice tolerantní což jsem ale jen v něčem
. takže za sebe můžu říct že nevěrná jsem nikdy nebyla, nejsem a nebudu ![]()
@jankajj píše:
A od čeho je masturbace, Honzo?Podle mě sex jen kvůli sexu /tudíž bez lásky/ není o nic hodnotnější.
Todle snad ani nemůžeš myslet vážně.. ![]()
@Honza 12 píše:
To skoro zní, jak kdybys mohla milovat jen jednoho.
nevidím jediný důvod, když miluji jednoho, proč bych měla milovat současně někoho jiného… a nezaměňovat za lásku k dětem, ta je úplně jiná…
@jankajj píše:
To bych nikdy nevěřila, že je možné, že to někdo tak má ![]()
Tobě nechybí ta vášen, mrazení v zádech, dotyky? ![]()
@juliettee píše:
ale přece jen masturbace není to co sex. I když je sex bez lásky, tak pořád je to sex. není tam sice ten cit a láska, ale je tam to propojení a vášeň.
u mě je propojení a vášeň s mým mužem… nemůžu mít sex jen kvůli sexu, potřebuji tam mít nějaké to citové pouto… lásku… ![]()
@Regina Hero píše:
u mě je propojení a vášeň s mým mužem… nemůžu mít sex jen kvůli sexu, potřebuji tam mít nějaké to citové pouto… lásku…
samozřejmě že když je v tom láska tak je to lepší, ale kdybych neměla přítele, tak mi bude sex chybět, i kdyby měl být bez lásky.
Sex je důležitý a nenahraditelný. Ale odmítám to dělat bez blízkého vztahu, propojení, lásky.
@juliettee píše:
samozřejmě že když je v tom láska tak je to lepší, ale kdybych neměla přítele, tak mi bude sex chybět, i kdyby měl být bez lásky.
Tohle je hrozně o zkušenostech, o věku, vývoji člověka. Když mi bylo 28, měla jsem to nastavené stejně jako vy.
@jankajj píše:
Tohle je hrozně o zkušenostech, o věku, vývoji člověka. Když mi bylo 28, měla jsem to nastavené stejně jako vy.
mě je 21. A věřím tomu že s věkem se to může měnit ![]()
@jankajj rozumím ti. Sex s někým koho nemiluji je v podstatě onanie tím druhým ![]()
@suricata píše:
@jankajj rozumím ti. Sex s někým koho nemiluji je v podstatě onanie tím druhým
Ale je to stejně jinačí, než když si kačku mastíš sama..